Rady ohladom vyberu skutra + rady pre zacinajuceho
Moderátor: Moderators
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kúpa a tuning skútra
toho roxa som skoro kupil pred 4 rokmi... stedy ho mal jeden zobak v hlohovci.... nema SK papiere pokial viem....
Pomoc pri kupe
Potreboval by som poradit pri kupe tohto skutra.
Pisal som mu email a napisal mi ,že tuning tam neni, motoricky je všetko seriove ale nove, spotreba do 3L, maximalka 80-90 km/h.
Chcem len vediet či ho mam kupit,len sa bojim toho že ma 5800km a a je tam GO...nie je to podozrive? dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/18055276/Yamaha-Aerox-50.php
Chcem len vediet či ho mam kupit,len sa bojim toho že ma 5800km a a je tam GO...nie je to podozrive? dakujem
- IdMud
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 08, 2011 8:51 pm
- Skúter: Aprilia Area 51
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pomoc pri kupe
GO mozno prenho znamenala vymena valcekov a podobne. Sprav jazdu a uvidis, popripadne si zober skuseneho. Skutrik vyzera pekne 

Aprilia Area 51 [70cm]
Zistil som od neho ,že menil len ložiska ,na ake veci sa mam sustredit pri kupe?
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
ake loziska?predpokladam ze na kluke.a ked ich menil,tak bud ma scoot nabehane viac ako 5800 km alebo to mozno aj zadrel a potom urobil celu GO. ja mam na svojom najazdenych skoro 20.000 km a piest a loziska su este povodne.alebo sa to pokusal tunit a loziska to jednoducho nezvladli.ale inac vyzera celkom dobre.
podpis som si este nenastavil
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Po vzhľadovej stránke je super, to je dosť podstatné. Každopádne si musíš u každého jazdeného skútra nechať nejakú vatu, povedzme 100-150€. Potom ťa nejaká tá oprava alebo porucha až tak nerozhodí, možno bude treba vymeniť ložiská, alebo valčeky, remeň, hocičo spotrebného charakteru. S tým treba počítať.
Preto je dobré si dať ten skúter ešte pred kúpou aspoň zbežne pozrieť niekomu kto sa do toho vyzná a pôjde tam s tebou. Väčšina porúch sa dá odhaliť aj len bežným pohľadom, prípadne správaním skútra keď sa na ňom prevezie a tak. Iné poruchy aj tak neodhalíš a môžu byť na hocakom skútri.
Chcem tým povedať len toľko, že je blbosť nekúpiť 50cc skúter v super stave (vzhľadovo) len kvôli tomu, že predávajúci povie, že vymenil ložiská, alebo niečo..
Preto je dobré si dať ten skúter ešte pred kúpou aspoň zbežne pozrieť niekomu kto sa do toho vyzná a pôjde tam s tebou. Väčšina porúch sa dá odhaliť aj len bežným pohľadom, prípadne správaním skútra keď sa na ňom prevezie a tak. Iné poruchy aj tak neodhalíš a môžu byť na hocakom skútri.
Chcem tým povedať len toľko, že je blbosť nekúpiť 50cc skúter v super stave (vzhľadovo) len kvôli tomu, že predávajúci povie, že vymenil ložiská, alebo niečo..
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Rady ohladom vyberu skutra + rady pre zacinajuceho
kazdopadne ho kup.ked ho nekupis ty, urcite sa niekto najde. asi tolko
podpis som si este nenastavil
Ahojte, čo si myslíte o tomto neose? Do skútrov sa nevyznám ani trochu, no chcel by som sa zaradiť medzi motorkárov miniskútristov.
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/18448 ... eos-50.php
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/18448 ... eos-50.php
Ooopko
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak ma slovensky tp tak super...staci uz len vybavit spz ak nezrusia zakon...ak ma zahranicne tak problematicke prihlasenie...inac vyzera dobre
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Dakujem Alcatelco, skusim este zistit, ci ma Slovensky TP. Trosku som sa este o nom informoval - rok vyroby 98, co by trebalo vymenit je starter, lebo dobre chyta iba na noznu nakopavacku. Predna maska trochu poskrabana. Pozeral som, ze ma iba jedno spetne zrkadlo - je to normalne u starsich neosov?, lebo uz som to videl na viacerych ponukach.
Ooopko
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
skor volnobezka starteru v prdeli, bezna vec u minareliek cca 15-20e, zrkadla su obe v standarde ak budes chciet prave mam doma nazvys, neos ma obcas problemy s prednymi plastami lebo su od vyroby dost zle uchytene tak na jamach hrkaju (len kozmeticka vada) akurat treba dat pozor ci nebol burany a ked ano tak kuknut ci je rovna vidlica ta je dost zranitelna pri padoch...a este odporucam pozriet ci je dobre uchteny airbox, obcas su ulamane jeho uchyty, ak je ulomeny kus z kartra tak sa dost tazko potom uchytava...inac ten skuter prezije vsetko
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ked chyta len na nakopnutie tak moze byt uz aj slaba kompresia
Čavte páni takže je to môj prví príspevok prihlásil som sa sem pretože chcem skúter 50ku na vozenie do prace. Chcel by som ho kúpiť v priebehu januára alebo februára 2013, aby som ho ešte stihol pripadne poopravovať a nachistat na sezónu s čoho vyplýva ze chcem jazdenku. Takže nutnosť je TP a ŠPZ a možnosť na nom behať s vodičakom na AM. Finančný strop by bol max 1000 eur už aj s prepisom. Najradšej by som Apriliu SR 50 ale do tej ceny sa asi nevojdem.Mam možnost kupit za 600eur Keeway F-act 50 Racing nemá ani 5tisic km je úplne v sérii a ma ho známi co na nom už nechodí. Chodiť sa na nom bude cca 10 km denne.
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Asi ako kazdemu doporucujem zabudni na cinu, cize ziadny keeway, radsej najdi jazdenu aprilku, do 1000 eur urcite nieco slusne zozenies,len treba hladat
- Area51
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 27, 2011 4:37 pm
- Skúter: Honda CBR 125
Serus ja predávam Apriliu tu hla http://motocykle.bazos.sk/inzerat/18831 ... reu-51.php Ako napisal Luthar vyššie žiadnu činu! stym su len a len problémy . Ty potrebuješ do práce asi spolahlivé vozítko a nie čínu .... No a na tom mojom nemusiš nič oporavovať je to cukrik
a motoricky je porobený .... žiadne investície.

Honda CBR 125
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Jerino, hore uvedena Aprilia moze byt a za tie peniaze zrejme nieje o com, iked pred sezonou pojde urcite hore s cenou
Cavte tak dakujem za nazori s ktorimi som sa hned stotoznil aj ked definitivne som sa rozhodol trosku inak dufam ze ma neodsudite ked som sa najprv opital a potom aj tak spravil blbost takze zoberiem toho čínanca aby som ušetril a ak to pojde v praci dobre tak si spravim vodicak A pravdepodobne pojdem do maxiskuuuutra alebo aspon do nejakej 125ky uz značkovej. 

- Area51
- st. skútrista
Robýš chybu ako dalších vela ludí spravilo a potom vypisovali ako sa im to kazí a čo majú robit ... ale ako chceš to čo ušetríš daš do opráv ...
Honda CBR 125
pravdepodobne ho nebudem mat dlhsie ako rok jak som pisal chcel by som aspon 125 ale nepojdem si robit vodicak na Acko v decembri, inak kebz planujem iba pajdu tak by som bral urcite ten tvoj 

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Hej a o rok toho cinana ledva predas za 400 kila
- Area51
- st. skútrista
Presne tak a na talinovi nestratiš ked to teraz odomna kupiš za 1000 a budeš to chciet o rok predat 950 dostaneš za to isto ale cena činanca sa rýchlo znižuje ...
A na tom činane sa ti za rok môže vyskytnút dost toho ... U nás v Bojniciach sa dobre poznám z mechanikom čo roby skutre a predávaju činy raz mal jeden Pán 189 reklamacii za rok ... Viac to tam vozil do servisu na voziku ako sa on povozil ...

Honda CBR 125
Zostanem pri aute a bicykli 

Ahoj ak tu je niekto kto by my poradil comu venovat pozornost pri kupe skutra bol by som rad ide o keeway focus 50 je pravdepodobne zadrety takze sa na nom nepreveziem idem ho pozriet zajtra rano je zo znackami za dobru cenu
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Čo tam radiť...Aby tam nič nechýbalo a aby tam nebolo dačo rozbité a pod. Ak je zadretý tak prečo sa to stalo....či nieje vadné mazanie alebo malá tryska aby sa to nestalo znova...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.