táto zostava spoľahlivo vykuri rodinný dom
 táto zostava spoľahlivo vykuri rodinný dom Odoslané z HTC Desire S cez Tapatalk 2
Moderátor: Moderators

Som rád že vám Jardo povedal na čom štandartne prehliadame forum, mimo iného take mašiny použivame aj na word, a lajkovanie fotiek na facebookujardo181 napísal:oficialne nato bezi linux ale na grabovanie videa tam mam W7 a soft nato. Je to troska skladane PC takze, par info 32GB ram, 8 x 4 jadrove AMD, doska ani neviem co je zac ale je to dovoz z japonska od kamosa, len taka pikoska pri plnej zatazi zere iba 1800W, a je to velke ako 4 klasicke PC, ma to 8 monitorov a 16 grafickych kariat. Pozicia utajena
 . Mimochodom na skutocnu pracu pouzivam Toshiba,tam mam 3.9 (Proc 4,2  Ram 5,5 Grafika 3,9 , Grafika pre hranie hier 5,4  Disk 5,3 (AMD Athlon  X2 Dual Core 2.00 Ghz, Ram 4GB)   Mimochodom maly netbook 1,6GHz Intal atom, 2GB ram, s W7 Starter, pre istotu tieto info ani nepise
. Mimochodom na skutocnu pracu pouzivam Toshiba,tam mam 3.9 (Proc 4,2  Ram 5,5 Grafika 3,9 , Grafika pre hranie hier 5,4  Disk 5,3 (AMD Athlon  X2 Dual Core 2.00 Ghz, Ram 4GB)   Mimochodom maly netbook 1,6GHz Intal atom, 2GB ram, s W7 Starter, pre istotu tieto info ani nepise
 - Najtenší notebook s klasickým CPU (nie ULV)
 - Najtenší notebook s klasickým CPU (nie ULV)  

Potom ti skorej niekto poradi
 Potom ti skorej niekto poradi 

vela? malo? dakujem za kazdu radu
 vela? malo? dakujem za kazdu radu

viem ze je slaby jak caj, len som si myslel ze by sa dal upgradnut bez komplikacii...
 viem ze je slaby jak caj, len som si myslel ze by sa dal upgradnut bez komplikacii...

Komp w xp, ntb w7 a tablet android, ale keď sa už pýtaš, tak mám všade iosSnoopyBA napísal:a s akým operačným systémom, Duky??prepáč..

ty mas nejaku uchylku na hentie fonty alebo co?
 ty mas nejaku uchylku na hentie fonty alebo co?