Vopred dakujem.
Jano

Moderátor: Moderators
Ďakujem za názor. Pokiaľ budem mať skúter nový tak si ho iba odblokujem a pokiaľ sa nezoderie piestik tak do tuningu sa nebudem púšťať.Bude mi postačovať keď dosiahne nejakú 70 -75km/h.Potom sa uvidí. Koľko vydrží skútrik bez zásahu do motora asi kilometrov?Myslím že prvý odíde piestik...Area51 napísal:V prvom rade vitaj na fore . Stých skútrikou čo si vymenoval sú všetky veľmi dobre lebo sú talianske ... Ale račej by som vzal Apriliu sr 50 r , alebo Gileru Runner 50sp . lebo tieto skutriky majú piaggio motor ktorý je dobrý na tuning , oveľa lepší ako minarelli motor ktorý je na Aeroxovi . S priamym vstrekovaním by som nechcel ...
Momentálne som v Chrenovci pri Prievidzi ale žijem v Alžbetinom dvore pri BratislaveArea51 napísal:Motorček ti vydrží keď sa budeš on starať aj 40 000km keď bude vodou chladený a pôjde aj 85-90km/h ... po odblokovaní . posledný príspevok sa necituje ... odkiaľ si ?
Viem že pri zimáku predávali skútre ale či to tam funguje ešte to neviem.Po novom roku plánujem niekedy vo februári kúpiť new mašinku a chcel by som sa do vtedy rozhodnúť ktorú.Mal som kedysi dávno apriliu sr 50 asi rok 97.bolo to dobré vozenie ale bohužial bez papierov tak šla preč..Počkám si ešte na ludí čo popíšu sem do témy a podla toho sa rozhodnem čo to bude...Area51 napísal:Ja som s PrievidzeNapríklad aj tuna v Prievidzi sa dá vybavit na predajni slušná zlava