aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
tak nie aby tam do labaku posadili nejakeho tipka co neni hluchy jak poleno... oni ti daju radsej moznost si to nastavit podla vlastnej hluchoty
to je jak keby si si na sluchatkach mal moznost ekvalizovat lebo z prehravaca nevies dostav vierohodny zvuk

- BF999
- skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 22, 2008 9:39 pm
- Skúter: Keeway ARN 125
Tak ja mam samsung galaxy s3 a večná spokojnosť. Mám aj tablet, síce len s dvoma jadrami oproti mobilu, ale mám rozložené veci čo na ktorom robím.
Ako ja som inak nebol zástancom boja Samsung vs. iPhone ale nejak som do toho vpadol. No nedisujem iPhone, aj keď z mojej strany to je zbytočne predražené za to, čo ponuka. Ale je to môj osobný názor.
Ako ja som inak nebol zástancom boja Samsung vs. iPhone ale nejak som do toho vpadol. No nedisujem iPhone, aj keď z mojej strany to je zbytočne predražené za to, čo ponuka. Ale je to môj osobný názor.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
lebo tie jadra to je jak prsa... cim vac tym lepsi!
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Cim viac nadier tym lepsie
Hlavne ked je polka app optimalizovanych ledva na dve 

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
hlavne nech to na papiri je vacse cislo jak konkurencia
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Optimalizacia aplikacii na jadra!? Operacny system prideluje aplikaciam tzv. affinity a za vyuzivanie jadier je opat znova zodpovedny kernel a CPU Governor.Rips. napísal:Cim viac nadier tym lepsieHlavne ked je polka app optimalizovanych ledva na dve
Asi si myslel, ze vela aplikacii nie je optimalizovana na Jelly Bean kod a bezia v kompatibilnom rezime s tym, ze to bol operak Ice Cream Sandwich (4.0.X), ktory nebol az tak usposobeny na toto rozdelovanie vykonu. Ale to su pomerne stare info.
..sent secretly from your phone..
- Rips.
- motorkár
Tak som sa zle a neodborne vyjadril sorac
Ale tak ci tak vysledok je rovnaky ci ?

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
jasne ze je rovnaky. svoju 5 rocnu aplikaciu so svojho prveho druheho alebo tretieho androidu na tom nespustis 

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Peto a kde sa da stiahnut Tvoja 5 rocna aplikacia!? Ja ju chcem!!
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
mne sa najviac paci tvrdenie ze android je nastabilny, seka a ajfon ja super bomba spica stabilna a super rychla
ze ajfon kupis a pouzivas, android kupis a musis nastavovat, spekulovat az ti seka a pada...
a pritom porovnavaju total android lowend za 90eur s ajfonom 5 za 700
sranda ze ja so svojim desire hd, ani evo 3d nemam problem
tym nechcem povedat ze ajfon je zly, komu vyhovuje nech ho ma, mne sa hw a dizajn aj paci, ale nepaci sa mi politika apple a ich obmedzenia.
len ma uz nebavi citat ze diacia sandero je zla, ked bmw je tak dobre....nech sa porovnava porovnatelne
ze ajfon kupis a pouzivas, android kupis a musis nastavovat, spekulovat az ti seka a pada...
a pritom porovnavaju total android lowend za 90eur s ajfonom 5 za 700
sranda ze ja so svojim desire hd, ani evo 3d nemam problem
tym nechcem povedat ze ajfon je zly, komu vyhovuje nech ho ma, mne sa hw a dizajn aj paci, ale nepaci sa mi politika apple a ich obmedzenia.
len ma uz nebavi citat ze diacia sandero je zla, ked bmw je tak dobre....nech sa porovnava porovnatelne

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
to prve je somarina to som este nepocul. ale fakt je ze su aj slabsie telefony ktore to nezvladaju tak svizne
to druhe je pravda ale co tam ma sekat nevim.
ty nemas so svojim desire hd ani evo 3d problem lebo nic viac od toho necakas ani nepotrebujes. skus si iphone a potom prejdi na android alebo opacne a potom budes inac spievat
a politika google sa ti paci?
sak porovnavame porovnatelne galaxy s3 s iphone 5 tusim
to druhe je pravda ale co tam ma sekat nevim.
ty nemas so svojim desire hd ani evo 3d problem lebo nic viac od toho necakas ani nepotrebujes. skus si iphone a potom prejdi na android alebo opacne a potom budes inac spievat

sak porovnavame porovnatelne galaxy s3 s iphone 5 tusim

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
sak mozes mat aplikaciu co si si dal ako firma robit. napr u nas vo firme taka je. bola robena na stary android a fungovala. a dneska maju seci nove androidy a aplikaciu treba prerobit. pripadne mozes mat kupenu navigaciu s ktorou si spokojny a nepotrebujes ju menit za novu...Davidian napísal:Peto a kde sa da stiahnut Tvoja 5 rocna aplikacia!? Ja ju chcem!!
co sa tyka tychto veci staci si pozriet hodnotenia aplikacii a pri kazdej druhej ak nie castejsie mas napisane ze "nefunguje na LG typ XY" alebo nefunguje na "HTC Sense" alebo "Nefunguje na Xperia mini" atd. tak teda sa pytam ze preco mi niekto tvrdi ze mam na vyber 300 000 aplikacii ked z nich funguje len nejaka cast a nikto nevie ktora ano a ktora nie?
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
btw ja stale pouzivam iphone 3gs ktoreho release date je 19.6.2009 cize tento rok bude mat 7 rokov. ukaz mi hocijaky 7 rocny android telefon ktory dnes funguje s najnovsim androidom.
- duky5
- motorkár
Naozaj netuším akým zázračným spôsobom ty vieš čo od mobilu čakám a čo nepotrebujem.theruck napísal:
V robote má iphone dosť ľudí, takže mám čo to poskúšané aby som vedel čo sa mi tam páči a čo nie. (8 ľudí prešlo z iphone na andoid a 2ja z androidu na iphone.)
Politika google sa mi páči viac ako všetko zakázané od Apple. Nikto mi nediktuje, že ako si do mobilu dám hudbu a video, ja si určím akú veľkú sd kartu do mobilu dám, ja si určím, akú batériu použijem.
Aj preto mi viac vyhovuje android. Možno sú to požiadavky, ktoré má minimum zákazníkov, no ja som rád, že mám na výber.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
preco vsetci majitelia androidov maju tendenciu sa sustredit na somariny?
aku velku sd kartu si si kupil? nie nahodou 16 alebo 32 GB?
naco mas potrebu si vyberat nejaku baterku? keby si mal iphone tak mas dobru baterku co vydrzi roky uz v povodnom baleni
ako si davas do mobilu hudbu a video? nie je to nahodou tiez sposobom ktory ti dana technologia dovoluje? myslim tym ze asi si tam tiez nenahravas hudbu z USB kluca na ktorom je NTFS filesystem ktory ti kamarat priniesol nech si stahnes hudbu...
tu vobec nejde o nejaku slobodu. ja nemam pocit ze by ma moj telefon obmedzoval v tom co chcem robit. prave naopak mam pocit ze mi dovoluje robit veci o ktorych som predtym ani netusil ze su mozne a funguju jednoducho a hlavne vzdy
aku velku sd kartu si si kupil? nie nahodou 16 alebo 32 GB?
naco mas potrebu si vyberat nejaku baterku? keby si mal iphone tak mas dobru baterku co vydrzi roky uz v povodnom baleni
ako si davas do mobilu hudbu a video? nie je to nahodou tiez sposobom ktory ti dana technologia dovoluje? myslim tym ze asi si tam tiez nenahravas hudbu z USB kluca na ktorom je NTFS filesystem ktory ti kamarat priniesol nech si stahnes hudbu...
tu vobec nejde o nejaku slobodu. ja nemam pocit ze by ma moj telefon obmedzoval v tom co chcem robit. prave naopak mam pocit ze mi dovoluje robit veci o ktorych som predtym ani netusil ze su mozne a funguju jednoducho a hlavne vzdy
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Do kedy mienite riešiť túto žabo-myšiu vojnu?? Aj tak si bude každý zastávať "to svoje", čo mu viac vyhovuje. Ja som tiež jablčkový, po dvoch rokoch užívania 3GS som skúsil android (ktorý som kedysi tiež mával), no veľmi rýchlo som sa vrátil.. Ale ako píšem, každý má to svoje a to si bude brániť.. 

- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
windows phone a hotovo 

- Rips.
- motorkár
Ja mam galaxy S uz tretim rokom a stale ide baterka vydrzi tak o pol dna menej ako na zaciatku. Ze by mi mrzol system alebo daco podobne nejak neregistrujem. A tento problem nastava vetcinou po nainstalovani vsakovakych app ktore nakodi hoc aky malamut.Mobil pouzivam na e-maili, navigaciu , pisanie kravin po internete sem tam pouzijem aj office, Predtym som mal asi styri mesiace iphone a neviem s tymto som spokojny viac.
Ale koniec koncov hadame sa stale dokola o tom istom, chyby niesu vo vetcine v zariadeniach ale v pouzivateloch
Ale koniec koncov hadame sa stale dokola o tom istom, chyby niesu vo vetcine v zariadeniach ale v pouzivateloch

- duky5
- motorkár
To čo je pre niekoho somarina, môže byť pre druhého dôležitá vec.
Mobil používam naplno a štandardná batéria mi nestačí, preto mám namiesto pôvodnej 1700 mAh 4000 mAh. A nie, externé batérie už nechcem, to som už mal a vadilo mi to.
Každá batéria stratí po roku niečo z kapacity, po dvoch ešte viac, aj tvoja supiš pupiš iphone batéria.
Mobil používam naplno a štandardná batéria mi nestačí, preto mám namiesto pôvodnej 1700 mAh 4000 mAh. A nie, externé batérie už nechcem, to som už mal a vadilo mi to.
Každá batéria stratí po roku niečo z kapacity, po dvoch ešte viac, aj tvoja supiš pupiš iphone batéria.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Chápem, ak pre Teba je 09->13 sedem rokov, tak OK, Teba postačí aj iPichovina.theruck napísal:btw ja stale pouzivam iphone 3gs ktoreho release date je 19.6.2009 cize tento rok bude mat 7 rokov. ukaz mi hocijaky 7 rocny android telefon ktory dnes funguje s najnovsim androidom.
Tak už zasa nič.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ma pravdu predsedo!
to som nejak zle vyratal ale pointa zostava

- duky5
- motorkár
theruck napísal: aku velku sd kartu si si kupil? nie nahodou 16 alebo 32 GB?
"Je rozdiel v cene medzi 16 a 32 GB ajfónom rovnaký ako rozdiel v cene 16 vs 32 GB sd karty?"
prave naopak mam pocit ze mi dovoluje robit veci o ktorych som predtym ani netusil ze su mozne a funguju jednoducho a hlavne vzdy
"Prosím ťa buď konkrétny. Naozaj ma zaujíma akú vesmírnu technológiu má pod kapotou tvoj ajfón a čo dokáže naviac oproti androidu. "veci čo si ani len netušil že sú možné...hm...naozaj na to zaujíma
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Toto je nikdy nekonciaca vojna 
Ja mam iPhone 5 lebo sa mi paci design kvalita spracovania pouzite materialy, display, fotak, kvalita hudby a krasne minimalisticke jednoduche rozhranie.
Mal som predtym dva android mobily a ked mam teraz iPhone konecne som spokojny
Je to vazne subjektivny nazor co komu vyhovuje
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ja mam iPhone 5 lebo sa mi paci design kvalita spracovania pouzite materialy, display, fotak, kvalita hudby a krasne minimalisticke jednoduche rozhranie.

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
tak oproti androidu (HTC desire) sa prekvapivo s iphonom da telefonovat a po zdvihnuti hovoru nemusim cakat 2 sekundy kym mozem zacat hovorit. ale z toho som nebol uneseny. uneseny som bol z intuitivneho ovladania, jednoduchej synchronizacie a obnove s PC, airplay (vraj uz mate na androide nieco podobne), kvalitneho vyhotovenia, fungovania exchange emailov so vsetkymi features, pekneho uzivatelskeho rozhrania, mnozstva kvalitnych aplikacii, power managementu.
naproti tomu s HTC som si uzil kopec srandy. za 430 EUR som dostal out of the box telefon ktory mal jedine plus. pekny displej. telefonovanie s nim som uz spominal, pisanie sms kde som stale musel opravovat pismenka aj ked som trafil to spravne a on si napisal nahodne pismeno v okoli 1cm od prstu, neschopnost udrzat v pamati viac ako 10 aplikacii co sa neskor dalo vyriesit s A2SD+ a custom firmwarom. nikto ti ale nepovedal ze bratu do telefonu ti nevojde ani 5 aplikacii + navigacia bez toho aby si ho hackoval s nejakym custom firmwarom. synchronizacia s MS Exchange nemozna. s platenou aplikaciou za 7 EUR mozna ale bez moznosti kalendara. co ma ale do nepricetna vytacalo vzdy bolo tlacitko BACK. to je take super tlacitko ktore si kazdy raz robi nieco ine. raz to znamena exit z aplikacie, raz to znamena predchadzajuce okno, raz to znamena predchadzajuce menu a niekedy prepnutie do predchadzajucej aplikacie ale nikdy nie spolahlivo. prehliadac fotografii tam bol out of the box nahovno a take sedive fotky co robil ten telefon ze 1 mpix nokia z roku 2005 robila lepsie. batery life 1 den aj to bolo treba pockat na novsi android lebo 1.6 nevedel setrit baterku. app killer a nutnost si stale telefon udrzovat v kondicii pripadne menej znali museli restartovat ako windows 95 aspon 2x za den
suma sumarum dal som 430 za telefon ktory nevedel ani telefonovat ani smskovat ani fotit. minuly rok som ho predal za 100 a kupil som si za to iphone3 s hnusnym displejom a bez ledky na svietenie ale ajtak robi lepsie fotky, vydrzi mu dlhsie baterka, ma lepsi zvuk, a v aute mi cez bluetooth zvoni mojim zvonenim (to je inac ta vami ospevovana customizacia oproti androidu lebo ten to nedokazal)
teraz napises ze uz je android novsi a lepsi a ze niektore tie vady boli kvoli vyrobcovi telefonu...presne jak s cinskymi skutrami aj tie su uz lepsie.
ano je to o kusok dalej
a su aj dobre veci na androide - widgety. ale ruku na srdce kdo si chce dneska kupit telefon za 550 EUR a potom k tomu este studovat vysoku skolu androidu aby s tym mohol pracovat a aj to mozno az od buducej verzie ktora bude zarucene lepsia ako ta sucasna. skratka u mna je ten user experience na androide strasne sklamanie aj ked chytim do ruky galaxy S3 tak to je stale na zaplakanie. niektore veci by nemali byt vobec dovolene aby uzreli svetlo sveta vid davidianova tema v telefone
naproti tomu s HTC som si uzil kopec srandy. za 430 EUR som dostal out of the box telefon ktory mal jedine plus. pekny displej. telefonovanie s nim som uz spominal, pisanie sms kde som stale musel opravovat pismenka aj ked som trafil to spravne a on si napisal nahodne pismeno v okoli 1cm od prstu, neschopnost udrzat v pamati viac ako 10 aplikacii co sa neskor dalo vyriesit s A2SD+ a custom firmwarom. nikto ti ale nepovedal ze bratu do telefonu ti nevojde ani 5 aplikacii + navigacia bez toho aby si ho hackoval s nejakym custom firmwarom. synchronizacia s MS Exchange nemozna. s platenou aplikaciou za 7 EUR mozna ale bez moznosti kalendara. co ma ale do nepricetna vytacalo vzdy bolo tlacitko BACK. to je take super tlacitko ktore si kazdy raz robi nieco ine. raz to znamena exit z aplikacie, raz to znamena predchadzajuce okno, raz to znamena predchadzajuce menu a niekedy prepnutie do predchadzajucej aplikacie ale nikdy nie spolahlivo. prehliadac fotografii tam bol out of the box nahovno a take sedive fotky co robil ten telefon ze 1 mpix nokia z roku 2005 robila lepsie. batery life 1 den aj to bolo treba pockat na novsi android lebo 1.6 nevedel setrit baterku. app killer a nutnost si stale telefon udrzovat v kondicii pripadne menej znali museli restartovat ako windows 95 aspon 2x za den
suma sumarum dal som 430 za telefon ktory nevedel ani telefonovat ani smskovat ani fotit. minuly rok som ho predal za 100 a kupil som si za to iphone3 s hnusnym displejom a bez ledky na svietenie ale ajtak robi lepsie fotky, vydrzi mu dlhsie baterka, ma lepsi zvuk, a v aute mi cez bluetooth zvoni mojim zvonenim (to je inac ta vami ospevovana customizacia oproti androidu lebo ten to nedokazal)
teraz napises ze uz je android novsi a lepsi a ze niektore tie vady boli kvoli vyrobcovi telefonu...presne jak s cinskymi skutrami aj tie su uz lepsie.

a su aj dobre veci na androide - widgety. ale ruku na srdce kdo si chce dneska kupit telefon za 550 EUR a potom k tomu este studovat vysoku skolu androidu aby s tym mohol pracovat a aj to mozno az od buducej verzie ktora bude zarucene lepsia ako ta sucasna. skratka u mna je ten user experience na androide strasne sklamanie aj ked chytim do ruky galaxy S3 tak to je stale na zaplakanie. niektore veci by nemali byt vobec dovolene aby uzreli svetlo sveta vid davidianova tema v telefone

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
je to subjektivne ale odkedy mas iphone si stastnejsiLuthar napísal:Toto je nikdy nekonciaca vojna

ja som skusil aj jedno aj druhe a dost hlbsie ako bezny franta uzivatel a v den kedy bude android taky super ako ios tak na neho kludne prejdem. dneska je to ale bohuzial stale hovno v pozlatke (neurazajte sa to je prislovie