CHLAPCI NESMEJTE SA
Pomoc zložiť kapotáž skúter JL 50QT5
Moderátor: Moderators
Pomoc zložiť kapotáž skúter JL 50QT5
Ahoj chlapci a možno aj dievčatá. Ja som dievča, ktoré si nevie rady, tak Vás prosím o radu. Mám skúter JL 50QT5. Na jeseň som sa vtrepala do susedovho plota a kapotáž bola v ťťťťťahu. Už to mám skoro spravené, len mám problém: Nemôžem zložiť kapotáž pod predným svetlom. Neviem či je to zakvačené alebo??? Už som odšroubovala čo sa dalo.
CHLAPCI NESMEJTE SA
, viem čo si myslíte.
CHLAPCI NESMEJTE SA
- Davidian
- moderátor

- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pomoc zložiť kapotáž skúter JL 50QT5
Vitaj, prosim Ta, nepis cervenou, ved sa to neda citat..
a co takto dat foto?
- Look
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kapotáž hrúza.

je to tento zazrak? pod svetlom myslíš priamo pod svetlom na riadidlách alebo ten predok kde su aj smerovky?
Pardon, už bol Valentín.
Myslím tú časť, kde sú riaditka. Z predu kde je svetlo je jedna časť a druhá je s tachometrom z druhej strany. Nechcem to odlomiť.
Myslím tú časť, kde sú riaditka. Z predu kde je svetlo je jedna časť a druhá je s tachometrom z druhej strany. Nechcem to odlomiť.
- Davidian
- moderátor

- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
fotky, alebo video nam urcite pomozu viac.. pises, ze to chces zlozit, cize je to rozlozene? alebo zlozene a posunute / zacvaknute do seba v nespravnej polohe?
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Keby si napísala odkiaľže si, možno by sa dakto podujal Ti to tam dopasovať...
.Zväčša to býva, že na jednej strane sa výstupky a na druhej dierky ...
Pre rýpačov, nič som nemyslel dvojzmyselne ....
Pre rýpačov, nič som nemyslel dvojzmyselne ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
No mám ešte problém sa na tejto stránke pohybovať, ale naučím sa. Je to založené od nova. Neviem to odobrať. Aj som si myslela, že to bude nejako zacvaknuté, a že dierky no čo už. Neviem to odcvaknúť. Som z Podbrezovej. Zlomila sa mi aj ľavá brzdová páka a tú potrebujem práve pod tou kapotážou vymeniť.
- Damo555
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Ta časť s tahometrom drží na skrutkách. Čiže najprv priskrutkuj tu časť s tahometrom, a potom predný plast so svetlom založíš najprv dole na západky a potom hornú časť trochu pridvihneš a zatlačíš, ta tiež zacvakne na západky. Potom už iba všetko dotiahneš skrutkami...Lami napísal:Pardon, už bol Valentín.
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Damo555
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Jaj, čiže keď to chceš dať dole tak musíš tu vrchnú časť pridvihnúť a vyskočí zo západiek....Lami napísal:No mám ešte problém sa na tejto stránke pohybovať, ale naučím sa. Je to založené od nova. Neviem to odobrať. Aj som si myslela, že to bude nejako zacvaknuté, a že dierky no čo už. Neviem to odcvaknúť. Som z Podbrezovej. Zlomila sa mi aj ľavá brzdová páka a tú potrebujem práve pod tou kapotážou vymeniť.
A hlavne nezabudni na tuto skrutku ktorá je schovaná
- Prílohy
-
- 1329402800-adams-jl-50-qt-5-17.jpg
- (138.35 KiB) 435 stiahnutí
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
Ďakujem si zlatý, radíš mi 2hý krok, ale ja to nemám zložené, tak to nemôžem zakladať. Práve, že sa mi to nedá zložiť. Damo555 konečne to niekto pochopil, tú skrutku som vybrala, len som nevedela čo ako ďalej. Ďaaakujem. Zajtra to skúsim. Ahojte.
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
keby bol zaujem mam kopec plastov na ten skuter...novucicke 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Look
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
prvy prispevok som schvaloval ja. Dalšia vec je ze miesto toho aby tu dakto napisal radu a riešenie ste tu vytvorili 10riadkov diskusie o tom ze je to fake... (Existencia zeny na fore je uz taka neuveritelna ze kazda potencionalna zena musi byt anubis.)
- betmen
- chodec

- Dátum registrácie: So Apr 21, 2012 12:56 pm
- Skúter: Xinling Tajfun 50QT
Lami, tak ako ti pisal Damo, pod svetlom je velky srob, ten treba vybrat, za zadnej strany su dve samorezky, jedna pod rychlopalom a druha pod prepinacom smeroviek (ked sadnes na skuter tak ich uvidis) tie treba vysrobovat a potom treba zacat zhora postupne vycvakavat od niektorej brzdovej packy priamo po spoji predneho a zadneho krytu.
su tam zapadky ako pisal Vlady takze ti to pojde trosku tazsie (ten plast aj ked je cinsky je trosku pevnejsi, takze sa neboj pouzit silu, ale s rozumom) a ak si dobre pamatam tak predny diel prekryva zadny.
ak chces zhodit aj plast kde je tacho tak zo zadu je v strede este jeden srob, treba aj ten vymotat von
su tam zapadky ako pisal Vlady takze ti to pojde trosku tazsie (ten plast aj ked je cinsky je trosku pevnejsi, takze sa neboj pouzit silu, ale s rozumom) a ak si dobre pamatam tak predny diel prekryva zadny.
ak chces zhodit aj plast kde je tacho tak zo zadu je v strede este jeden srob, treba aj ten vymotat von
Ahojte mládenci.
No nejako som sa odmlčala. Damo555 ďakujem Ti krásne. Mám to. Hurá. Aj Vám ostatným ďakujem za dobré rady. Som rada, že som našla túto úžasnú stránku. Už som to vzdávala, ale našťastie som Vás objavila. Ďakujem pekne a teším sa na ďalšiu spoluprácu.
Alcatelko. Škoda, že som to nevedela. Vyhodila som 56,- Euro za časť kde sú predné smerovky. Len ak by to niekto potreboval. Nabudúce, keď sa vtrepem zase kde nemám, tak sa Ti ozvem / Dúfam, že nie /.
Ahojte.
No nejako som sa odmlčala. Damo555 ďakujem Ti krásne. Mám to. Hurá. Aj Vám ostatným ďakujem za dobré rady. Som rada, že som našla túto úžasnú stránku. Už som to vzdávala, ale našťastie som Vás objavila. Ďakujem pekne a teším sa na ďalšiu spoluprácu.
Alcatelko. Škoda, že som to nevedela. Vyhodila som 56,- Euro za časť kde sú predné smerovky. Len ak by to niekto potreboval. Nabudúce, keď sa vtrepem zase kde nemám, tak sa Ti ozvem / Dúfam, že nie /.
Ahojte.