Xinling XL50QT-B

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#26 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Feb 26, 2007 11:04 pm

omisoo1 napísal:
Scarp napísal: odvtedy som u neho nebol nema cas :lol: :lol: :lol: a ja doma nemam nastroje takze zatial nevykrivam menit a okrem toho biely bordel pada
Takze na pruzinu sa mam zatial vykaslat?

Scrat ma pravdu ja mam 1400 km najazdenich a neskutocny bordel z remenea v jeho okoli velmi bez tej kontrastky jazdit nebudem no ak nemas nikoho kto ma dobre naradie na vymenu tak to ani nekupuj
podpis som si este nenastavil

omisoo1

#27 Príspevok od užívateľa omisoo1 » Po Feb 26, 2007 11:08 pm

scrat napísal:
omisoo1 napísal:Ja nemam z ihlou nic,ale ty si napisal ,ze ideal by bol vymenit ihlu za cca88
fakt, skus si to prečitať este raz, ja som pisal tryska velkosť 88 (0.88mm) a nie ihla
sorry!!! asi vratim skolne :x

omisoo1

#28 Príspevok od užívateľa omisoo1 » Po Feb 26, 2007 11:12 pm

Tak co mam teda spravit?Pozriet ci je tam ta skrutka,alebo kolik ak ano odstranit?Skrutku vysrobovat a konec?Nicim nenahradit?Vymenit Valceky,dat sviecku NGK CR7HSA a zohnat tu trysku?Vzduchovy filter mam penovy-netreba vymenit?

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa momoo » Po Feb 26, 2007 11:47 pm

penovy je dobry lenze aky penovy? zrejme seria, a k tej kontrastke, daj si to vymenit niekomu kto sa tomu rozumie alebo si sprav vylet do ba a mas istotu ze to budes mat ok

scrat

#30 Príspevok od užívateľa scrat » Po Feb 26, 2007 11:54 pm

omisoo1 napísal:Tak co mam teda spravit?Pozriet ci je tam ta skrutka,alebo kolik ak ano odstranit?Skrutku vysrobovat a konec?Nicim nenahradit?Vymenit Valceky,dat sviecku NGK CR7HSA a zohnat tu trysku?Vzduchovy filter mam penovy-netreba vymenit?
Hej kolik alebo šrob odstraniť. Vymen valceky, sviečka NGK C7HSA alebo CR7HSA alebo DENSO U22-FSU, filter nechaj na pokoji, ihla v karburátore pokial troj-segerková nechať tak, pokial 5segerková presunuť segerku na druhú z hora, ak zoženeš trysku vymen, ak nie tak nie. Ak sa s tym nechceš babrať, kup valčeky, kontrastku a chod do servisu nech ti to vymenia.

omisoo1

#31 Príspevok od užívateľa omisoo1 » Ut Feb 27, 2007 12:09 am

scrat napísal:
omisoo1 napísal:Tak co mam teda spravit?Pozriet ci je tam ta skrutka,alebo kolik ak ano odstranit?Skrutku vysrobovat a konec?Nicim nenahradit?Vymenit Valceky,dat sviecku NGK CR7HSA a zohnat tu trysku?Vzduchovy filter mam penovy-netreba vymenit?
Hej kolik alebo šrob odstraniť. Vymen valceky, sviečka NGK C7HSA alebo CR7HSA alebo DENSO U22-FSU, filter nechaj na pokoji, ihla v karburátore pokial troj-segerková nechať tak, pokial 5segerková presunuť segerku na druhú z hora, ak zoženeš trysku vymen, ak nie tak nie. Ak sa s tym nechceš babrať, kup valčeky, kontrastku a chod do servisu nech ti to vymenia.
Vsetko zvladam sam.Akurat sa obavam tej kontrastky-musim pozriet niekde nejaky navod-ale vrelá vdaka za rady

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Feb 27, 2007 12:39 am

omisoo1 napísal: Vsetko zvladam sam.Akurat sa obavam tej kontrastky-musim pozriet niekde nejaky navod-ale vrelá vdaka za rady
mas sukromnu spravu :wink: (hore)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

omisoo1

#33 Príspevok od užívateľa omisoo1 » Ut Feb 27, 2007 9:51 am

Este otazocka:Ked vymenim valceky,tak musim aj kontrastku?

Scarp
motorkár
motorkár

#34 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Feb 27, 2007 10:26 am

omisoo1 napísal:Este otazocka:Ked vymenim valceky,tak musim aj kontrastku?
TO so mzvedavy ako vymenis valceky sam co si uz objednal aj nastroje ? inak nemusis aj ja mam zatial len valceky kontrastka je este doma ;)

omisoo1

#35 Príspevok od užívateľa omisoo1 » Ut Feb 27, 2007 11:21 am

Scarp napísal:
omisoo1 napísal:Este otazocka:Ked vymenim valceky,tak musim aj kontrastku?
TO so mzvedavy ako vymenis valceky sam co si uz objednal aj nastroje ? inak nemusis aj ja mam zatial len valceky kontrastka je este doma ;)
Ja natom nevidim nic zlozite-uvidm kazda skusenost sa zojde :wink:

Scarp
motorkár
motorkár

#36 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Feb 27, 2007 11:49 am

omisoo1 napísal:
Scarp napísal: TO so mzvedavy ako vymenis valceky sam co si uz objednal aj nastroje ? inak nemusis aj ja mam zatial len valceky kontrastka je este doma ;)
Ja natom nevidim nic zlozite-uvidm kazda skusenost sa zojde :wink:

Takze si nekupil piston stopper a dalsie veci co ? ty asi chces chytit otcovu sadu klucov vydlicovych a dat to dole co ? :lol: vela stastia

omisoo1

#37 Príspevok od užívateľa omisoo1 » Ut Feb 27, 2007 12:05 pm

Scarp napísal:
omisoo1 napísal: Ja natom nevidim nic zlozite-uvidm kazda skusenost sa zojde :wink:

Takze si nekupil piston stopper a dalsie veci co ? ty asi chces chytit otcovu sadu klucov vydlicovych a dat to dole co ? :lol: vela stastia
nie,nie-mam znameho ktory take veci ma-a ja mam najradsej ked si veci robim sam

Scarp
motorkár
motorkár

#38 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Feb 27, 2007 3:58 pm

Uz mam prehodenu tu kontrastku a stravil som 2 hodiny nadavanim na cinanov skusili sme nato uplne vsetko a ani o milimeter nepovolila nakonic dlatomci cim sme tam spravili zarez a tim sa pohla ale akoze nikdy viac

scrat

#39 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Feb 27, 2007 4:18 pm

Scarp napísal:Uz mam prehodenu tu kontrastku a stravil som 2 hodiny nadavanim na cinanov skusili sme nato uplne vsetko a ani o milimeter nepovolila nakonic dlatomci cim sme tam spravili zarez a tim sa pohla ale akoze nikdy viac
sak som ti hovoril!!! ja som na to išiel tiež vrtačkou a dlatom...

Scarp
motorkár
motorkár

#40 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Feb 27, 2007 5:38 pm

scrat napísal:
Scarp napísal:Uz mam prehodenu tu kontrastku a stravil som 2 hodiny nadavanim na cinanov skusili sme nato uplne vsetko a ani o milimeter nepovolila nakonic dlatomci cim sme tam spravili zarez a tim sa pohla ale akoze nikdy viac
sak som ti hovoril!!! ja som na to išiel tiež vrtačkou a dlatom...
Vrtacka to je zas extrem to nie ale polozili sme to nastol a ako odkrucas tak sme do toho dlatom triesakali a takisto sme to aj sroubovali naspat takze na tej matici mam teraz 2 asi 2 mm zarezy (pre buduce pouzitie :lol: ) iank je neposkodena

scrat

#41 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Feb 27, 2007 6:46 pm

Scarp napísal:
scrat napísal: sak som ti hovoril!!! ja som na to išiel tiež vrtačkou a dlatom...
Vrtacka to je zas extrem to nie ale polozili sme to nastol a ako odkrucas tak sme do toho dlatom triesakali a takisto sme to aj sroubovali naspat takze na tej matici mam teraz 2 asi 2 mm zarezy (pre buduce pouzitie :lol: ) iank je neposkodena
aké buduce použitie? Už raz si ju dal dole, tak v buducnosti už nebudeš mať problem, lebo ak si neni ... tak si to zatiahol normalne a nie ako rákosníci.

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#42 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Ut Feb 27, 2007 10:01 pm

Ja som to povoľovanie matice riešil tak, že som maticu pricvikol medzi čeluste zveráku. Nie moc veľkého. Nebudem to naťahovať, 15 minút som s tým strávil, napriek tomu, že v rukách som mal tú väčšiu časť, teda bubon spojky, aj tak som s tým nevládal pohnúť. Niekoľkokrát mi to z toho zveráka vykĺzlo. Nakonies som to povolil a zverák bol na stole potočený minimálneo 30°.
Tak už zasa nič.

omisoo1

#43 Príspevok od užívateľa omisoo1 » St Feb 28, 2007 2:30 pm

Ked ste tu taky fachmani neviete mi poradit?Nefunguje mi elektricky start,co by to mohlo byt?Ked bol v zaruke tak sa mi to stalo 2 krat a teraz treti-jednoducho ani neprdne

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa theruck » St Feb 28, 2007 2:31 pm

omisoo1 napísal:Ked ste tu taky fachmani neviete mi poradit?Nefunguje mi elektricky start,co by to mohlo byt?Ked bol v zaruke tak sa mi to stalo 2 krat a teraz treti-jednoducho ani neprdne
zla baterka

omisoo1

#45 Príspevok od užívateľa omisoo1 » St Feb 28, 2007 2:40 pm

Baterka je dobra-On najpv chrapcal taky divny zvuk ,ale nenastartoval-a potom uz nevidal ani zvuk

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa theruck » St Feb 28, 2007 2:46 pm

omisoo1 napísal:Baterka je dobra-On najpv chrapcal taky divny zvuk ,ale nenastartoval-a potom uz nevidal ani zvuk
zly starter :)

neviem co cakas ze Ta tu niekto spasi cez internet? daj si to do servisu alebo to rozober sam
ked budes mat nejaky realny problem pri rozoberani zistovani zavady tak sa ozvi. taketo otazky su vazne o hovne. davno si mohol napisat ze si si isty ze baterka je dobra a milion dalsich odpovedi co ti tu ludia na hentak blbu otazku napisu

omisoo1

#47 Príspevok od užívateľa omisoo1 » St Feb 28, 2007 3:00 pm

theruck napísal:
omisoo1 napísal:Baterka je dobra-On najpv chrapcal taky divny zvuk ,ale nenastartoval-a potom uz nevidal ani zvuk
zly starter :)

neviem co cakas ze Ta tu niekto spasi cez internet? daj si to do servisu alebo to rozober sam
ked budes mat nejaky realny problem pri rozoberani zistovani zavady tak sa ozvi. taketo otazky su vazne o hovne. davno si mohol napisat ze si si isty ze baterka je dobra a milion dalsich odpovedi co ti tu ludia na hentak blbu otazku napisu
Ked ta to obtazuje tak neviem naco odpisujes

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa theruck » St Feb 28, 2007 3:16 pm

odpisujem na to aby si nabuduce pouzival hlavu na myslenie predtym ako trepnes nejaku somarinu
nejake zaklady spravania sa by si mohol pochytit tu: (vyber si z toho to co sa tyka tejto temy)

http://www.stare.cz/otazky.html
pripadne
http://support.microsoft.com/kb/555375

P.S. este aj tvoj prispevok po tebe musim opravovat...

omisoo1

#49 Príspevok od užívateľa omisoo1 » St Feb 28, 2007 3:30 pm

theruck napísal:odpisujem na to aby si nabuduce pouzival hlavu na myslenie predtym ako trepnes nejaku somarinu
nejake zaklady spravania sa by si mohol pochytit tu: (vyber si z toho to co sa tyka tejto temy)

pripadne

Ja sa viem velmi slusne spravat :!: A to ze tebe pripada ta otazka debilna-za to ja nemozem

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa theruck » St Feb 28, 2007 3:33 pm

omisoo1 napísal:
theruck napísal:odpisujem na to aby si nabuduce pouzival hlavu na myslenie predtym ako trepnes nejaku somarinu

pripadne

Ja sa viem velmi slusne spravat :!: A to ze tebe pripada ta otazka debilna-za to ja nemozem
praveze mozes lebo ta otazka je objektivne debilna :)

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"