[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iqoxqqr58TU[/youtube]
Moderátor: Moderators
Na houby tam máš ten zameriavač vpredu na kapote, keď si aj tak nič netrafil.SnoopyBA napísal:Sedím v robote, dívam sa z okna a je mi do plaču že sa nemôžem ísť voziť na skútri..Samozrejme sa popritom nudím a testujem, testujem a testujem.. Kto sa chce previezť v trolejbuse, páči sa, usadte sa prosím..
![]()
Nechcem byt za mudreho, Look, ale chyba Ti tam umiestnenie tych dolnych dier od dolnej hrany plechu.Look napísal:dokreslil som kto sa mi podujme to vyrobit? potrebujem 2ks z 3mm nereze
Ja skor cakam kedy opravia diery na ceste, lebo su akurat tak na zabitierolo napísal:čakám kedy už bude tak 10-15 stupňov aby som sa mohol povoziť
to je tiež pravda tu v Žiline je to po zime ako inak strašné ale už to "opravujú"TomasARN napísal:Ja skor cakam kedy opravia diery na ceste, lebo su akurat tak na zabitierolo napísal:čakám kedy už bude tak 10-15 stupňov aby som sa mohol povoziť
Neviem, ako si to predstavuješ s tým šetrením, lebo v Rakúsku stojí kilometer cesty o 30-40% menej ako u nás. Ja si skôr myslím, že takto nejako je to:TomasARN napísal:V sobotu som bol v Rakusku, tam bola jedina diera, hlbka max centimeter a rozmer mala max 25x25 cm. Asi pouzivaju dobry asfalt. U nas sa aj na tom setri
Nehovoriac že ako "udrie" jar, vyčistia cesty od kamienkov a biker friendly gasthofy máš všade.TomasARN napísal:V sobotu som bol v Rakusku, tam bola jedina diera, hlbka max centimeter a rozmer mala max 25x25 cm. Asi pouzivaju dobry asfalt. U nas sa aj na tom setri