Dnes som hľadal moju prvú cašku u nás na hrade http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... bdc7b2e64e
A nič som nenašiel Išiel som pekne najprv mi ukazovalo 100 m, potom 50m , 25m, už som bol cely nadržaný a potom 5m a ktorým koľvek smerom som išiel, tak iba metre stúpali hodinu som tam blúdil najbližšie som bol od nej 5m potom som vypol aplikáciu a hľadal v okolí a nič
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
nic si z toho nerob, ja som kesku v podersdorfe nasiel az na treti ci stvrty krat....po predposlednom hladani som zistil, ze bola aj docasne vypnuta, lebo zmizla...ale uz ju konecne mam
v alpach som si nasiel cas na 2 kesky, bez uspechu..po 20 minutach marneho hladania som to vzdal
čítal som diskusiu ku tej keške, a už asi viem kde by mohla byť presnejšie. Zajtra alebo niekedy keď si nájdem času tam skočím zase.... Na skútri vyjdem až hore čo je 120m od kešky takže no problém
Ak to nájdem podám info
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
Priblizte mi trosku ten geocaching.O co presne ide?Viem ze to exzistuje a to je asi vsetko.Kamaratka uz pred 3 r ked som splavoval Vltavu behala ako blazniva z gps po Ceskom krumlove kym sme sedeli chalani na pifku a vymienala si tam nejake privesky
Duky to je ta plechova knizka, co su okolo Neusiedlu ako info o mieste pre turistov? Tak sa mi aspon zda z toho detailu a niekde pri tej knizke bola keska?
Ja to poznám trocha inak.... ale to je zas na výstrahu...tak len poradím že namiesto N sa použije J....a potom to už celkom sedí na väčšinu tejto planéty....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.