3,9-4,5 berie moj NexikRips. napísal:Od 3 do 4,5 tych 4,5 to je uz taky extrem ze plin brzda

Moderátor: Moderators
3,9-4,5 berie moj NexikRips. napísal:Od 3 do 4,5 tych 4,5 to je uz taky extrem ze plin brzda
Aky rocnik si mal a kolko km?Rips. napísal:Runner mozem doporucit. Podla mna medzi vykonom 2T a 4T runnera nieje az taky velky rozdiel pokial su oba v serii.A ked mozem porovnat medzi cinou a talianom uz neviem aka to presne bola ale nie uplne daco najhorsie z najhoriseho tak podvozok ,brzdy,motor to je neporovnatelne. Zamna odporucam runner. Ten jazdeny do 1500€ zozeni ja som môj teraz predal za 1300€.
Luthar napísal:A do runnera 125 kupis malossi kit 209cc za 250€ a mas skuter pri ktorom mozes po okrskach behat 120
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Rips. napísal:Mal som rv 2006 a 10 000 km. No ono je ale rozdiel ci jazdis pomali stale plny na 125 ccm alebo si to takou istou rychlostou poprdkavas krajinouCi ?
derbi rambla=aprilia sportcity. ohladom servisu tu mas v podstate vsetko aj s navodmi http://www.danieleproietti.it/sportcity ... ity200.php inak ti to opravia v kazdom slusnom moto servise.flipco napísal:Zdravím, tiež vyberám nejakú novú 125-ku a zaujalo ma Derbi Rambla. Viem, že konštrukčne je to vlastne Aprilia, motor by mal byť Piaggio Leader. Chcem sa opýtať na kvalitu Derbi, poprípade na dostupnosť ND či iných problémov, ktoré s touto značkou môžu súvisieť. Jeden podstatný je, že v okolí KE som zatiaľ nenšiel žiadneho predajcu alebo servis. Skúter by mal jazdiť denne 30 km mimo mesta, často v dvojčlennom obsadení. Tam by sa tých cca 15 koní výkonu mohlo hodiť. Iné pre mňa vhodné alternatívy v cene okolo 2.500 € mi veľmi nenapadajú. Runner je drahý, "bicykle" typu Honda SH sa mi nepáčia a Piaggio New Fly má veľmi malé kolesá. Budem vďačný za každú vašu radu ohľadom Derbi, resp. za radu, čo iné vybrať
dalsi majitel ciny co uspesne nastartoval po zime. co sa svami vrece roztrhlo? to ste tusim uz dvaja tento rok.jardo181 napísal:No este ked ste u ciny, nemozem sa primiesat. V tom prvom clanku Maxon Ardour vs. Yuki Fairy. Ja mam toho Yuka, pre 2 dnami som ho bol nastartovat, a-.. bateria v cudu. Nechal som ju tam celu zimu, ale v garazi bolo fajne aj v tuhej zime okolo 15st. C. Tak som to vytiahol von a strcil kluce a nic. Tak vytiahol nakopavak a basomti oneho chytilo na 5ty krat s vymlatenou bateriou. Nahal som povrcat a potom sa trocha povozil. Reku paradicka. Yamaha to nieje ale ide. Reku co chces. Ja to pouzivam na servis. lepsie ako behat autom po meste. Je to cina ale ide. Necakat zazrak a na tuning by som to nedaval, skoda penazi, a na ebay zozenies nato co len chces za par supou, ostava len otazka ako castoa tak si jazdime, sezonu som si uz otvoril..
Nechapem, je natom nieco zle?theruck napísal:dalsi majitel ciny co uspesne nastartoval po zime. co sa svami vrece roztrhlo? to ste tusim uz dvaja tento rok.jardo181 napísal:No este ked ste u ciny, nemozem sa primiesat. V tom prvom clanku Maxon Ardour vs. Yuki Fairy. Ja mam toho Yuka, pre 2 dnami som ho bol nastartovat, a-.. bateria v cudu. Nechal som ju tam celu zimu, ale v garazi bolo fajne aj v tuhej zime okolo 15st. C. Tak som to vytiahol von a strcil kluce a nic. Tak vytiahol nakopavak a basomti oneho chytilo na 5ty krat s vymlatenou bateriou. Nahal som povrcat a potom sa trocha povozil. Reku paradicka. Yamaha to nieje ale ide. Reku co chces. Ja to pouzivam na servis. lepsie ako behat autom po meste. Je to cina ale ide. Necakat zazrak a na tuning by som to nedaval, skoda penazi, a na ebay zozenies nato co len chces za par supou, ostava len otazka ako castoa tak si jazdime, sezonu som si uz otvoril..
ne je to v poradku to ja si len srandu robim lebo si to napisal tak ze aky je ten tvoj skuter super stroj ze po zime nastartoval. ako keby niekto cakal nieco ine od neho. alebo ano?jardo181 napísal: Nechapem, je natom nieco zle?
ak chces kazdy rok repasovat kluku good luck..jeden z najhorsich motorov v skutri...Imro napísal:Ešte ma napadla jedna varianta 100vka aerox porobena na 120tku myslym