Nazdar chlapci!

Konečne som sa dostal k tomu počítaču po celodennej práco dpč.. Burgošík je konečne doma, nehnevajte sa že som nemohol prísť skôr,, ale mal som s ním kopu práce: dnes som stihol vymeniť: chladiacu kvapalinu (popritom som spomínal všetých svätých....) , olej v motore a vo variátore, olej. filter, sviečku, brzdovú kvapalinu... a takto prešiel celý deň. Začínam tým,, že už o 9:00 sme boli v Košiciach v predajni motosvet.sk - kúpili sme všetko čo trebalo, len nemali vzduchový filter takže som vyčistil starý, a dal som ho naspäť.. potom ho vymením.. A ináč je krásna...

, nemá chybu,, len si predstavte.. keby som ju tam na mieste nevyskúšal (predajca veľmi nebol za testovaciu jazdu) no a.. motorka po naštartovaní nemala výkov,, do 5000ot. išla a potom už nevládala.. (zdržali sme sa tam asi o 2 hodiny dlhšie ako sme plánovali) a zistilo sa že odišlo benzínové čerpadlo či jak sa to volá.. no a jedno šťastie sme mali.. a to bolo to že akurát tam mali ešte jedného burgoša K9 (havarovaného) a ten mal dobré to čerpadlo.. vymenili sme ho.. a motorka ide jak lusk.. jediné čo sa mi veľmi nepozdáva je zrýchlenie

ide ono hej,, ale tá K5-ka čo mám doma.. sa mi zdala trošku svižnejšia

,, neviem ešte, uvidím... zajtra mám v úmysle ho trošku očistiť a prihodiť tu ešte nejaké fotky