Vlady,príd ešte ostalo keby si vedel aká bola dobrá,mňamVLADY napísal:Už som sa zľakol, že FIAT začal robiť motorbicykle....![]()
Pekná je tá tortička...normálne mi sliny tečú

Moderátor: Moderators
Vlady,príd ešte ostalo keby si vedel aká bola dobrá,mňamVLADY napísal:Už som sa zľakol, že FIAT začal robiť motorbicykle....![]()
Pekná je tá tortička...normálne mi sliny tečú
flipper napísal:dostal som ovocnú tortičku na narodky
pangasias napísal:Gratulujemflipper napísal:dostal som ovocnú tortičku na narodky![]()
ano k žiarovke som sa dostal vedú k nej tri kable hnedý,bielo čierny a čierno biely.No a teraz ktorý prerušiť?VLADY napísal:Jasné že z jednej ...veď je to tak prepojené aj na žiarovkách.Ku káblu sa dostaneš ak dáš dole len ten stredný spodný malý plast pod zadným svetlom...
stým led zadným osvetlením som videl na youtube ale je stým vela práce a ja tiež nemám na to už teraz časVLADY napísal:A ja že to do kufra hore ideš dávať....hentam dole to nieje zas tak moc prínosné nakoľko tam to nieje moc vidieť ...čím vyššie tým lepšie. Ja som mal dakedy takú inšpiráciu rozobrať zadné svetlo a prerobiť ho komplet celé na LED že celá plocha naskladať tam LEDiek koľko sa zmestí a vyplniť to celé tie voľné plochy v strede medzi žiarovkami pod tým plexi...ale nieje na to už teraz čas...