Ja som zas minulý rok robil z dvoch jedno... na podvozok CARISMA 1:14 som pripasovával karosériu 1:16 NIKKO lebo s tým original podvozkom sa nedalo vôbec jazdiť kvôli tomu že to nije proporcionál ale ani gumové kolesá to original nemalo ale len nejaké plasťáky čo sa šmýkali jak namydlené. podvozok bol síce velký tak som ho musel skráťiť asi o tri centimetre. Ono to bol síce podvozok skladačka čo sa dá nastavovať aj rozvor aj rozchod ale aj ten najkratší bol ešte furt moc dlhý.rozchod sedel viacmenej aj kolesá sa zmestili do výrezov v blatníkoch takže zas až tolko roboty s karosériou nebolo akurát som musel spraviť nové držiaky za ktoré sa karoséria prišroubuje k podvozku.Najviac roboty bolo s tým skracovaním podvozku ale podarilo sa mi to nejak a teraz to jazdí doma po parketách uplne super. takisto som menil aj ložiská teda tie klzné púzdra za guličkové sú tam vpredu 3x7 a vzadu 4x8. takže sú dosť malinké . Samozrejme nesmie chýbať ani LED osvetlenie ...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
DIK ono sa to nezdá niekto si myslí šak čo, dva hotové kusy s tým nieje moc roboty to dať dokopy ale ono dakedy som mal dojem že to nejak nemdopadne dobre. Napríklad ako som to skracoval tak vidím že bude málo miesta na servo riadenia, lebo za ním je hneď držiak na akumulátory. A nakoniec som musel trocha prerobiť prednú nápravu a sadlo tam to servo ale fakt na milimeter.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Taky hezký.... to nevadí že sú tam modré aspoň to vypadá zaujímavo. ja to mám pripojené na hlavný vypínač takže to mám zároveň kontrolku aby som to po jazdení nezabudol vypnúť.
#38Príspevokod užívateľa FastHaly » Po Mar 05, 2007 9:45 pm
dneska som mal cas tak som si kupil sprey a dokoncil Golfika nato ze to je moj prvy model tak to celkom ujde je tam este dost chyb ako nerovnosti atd..
karbonovu foliu?? budem mat taku ze ona je vlastne priesvitna len su tam strieborne stvorceky, s nou sa da polepit hoci co a aky bude podklad tak taku farbu bude mat ten karbon, mozno to dam aj na tu kapotu, neviem ale ece tu foliu nemma skladom