aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
Co sa tyka HW a ceny to vyzera viac ako dobre.
podpis som si este nenastavil
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
škoda že je to 1. aprílový žart 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
pre chladnickarov
TaiwanSamsungLeaks posted documents allegedly showing Samsung hired a marketing firm to catalog different posts made on local gadget forums last year. Some of the post topics include a user complaining that his girlfriend’s HTC One X suffered from repeated crashes while the Galaxy Note was much better than the HTC Sensation XL. Individuals also posted benchmark results that show the Galaxy S3 outperforms the HTC One X in the graphics and battery life department.
TaiwanSamsungLeaks posted documents allegedly showing Samsung hired a marketing firm to catalog different posts made on local gadget forums last year. Some of the post topics include a user complaining that his girlfriend’s HTC One X suffered from repeated crashes while the Galaxy Note was much better than the HTC Sensation XL. Individuals also posted benchmark results that show the Galaxy S3 outperforms the HTC One X in the graphics and battery life department.
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Bezna prax, kdekolvek pri hocicom..
(•ω•)(^v^)(•ω•)..TapaTalked with my Hacksung..(•ω•)(^v^)(•ω•)
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Len taký drobný prieskum, je tu niekto v tesco mobile?
0.05c za minútu (všetky siete aj EÚ) , 0.025c za sms a 7.5e za 12gb dát (400 mb/deň) mi príde ako asi najlepšia ponuka na trhu. IMHO.
(pri dobití kreditu je bonus 100%, preto beriem cenníkové ceny ako polovičné)
0.05c za minútu (všetky siete aj EÚ) , 0.025c za sms a 7.5e za 12gb dát (400 mb/deň) mi príde ako asi najlepšia ponuka na trhu. IMHO.
(pri dobití kreditu je bonus 100%, preto beriem cenníkové ceny ako polovičné)
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
To kde dávajú takú ponuku? Je to aj na kredit, alebo len paušál? Dá sa preniesť číslo z O2 fér s kreditom?
Send from International Space Station
- duky5
- motorkár
No tesco, v podstate o2.
Prenos čísla medzi o2 a tesco trvá asi 15 minút. Inak klasika 4 dni.
Je to na kredit, paušál od nich je nič moc.
Inak kredit z o2 sa automaticky prenáša, netreba sa o nič starať, ešte aj nastavenia ostávajú rovnaké.
Jediné čo tesco neponúka oproti o2 je EÚ balík internetu za 2e, to ale prežijem
Potom ešte bonus, volania V tesco sieti neobmedzene zadarmo od prvej minúty.
Jediný drobný nedostatok, hovory do cudzej siete sú účtované po sekundách až po prvej minúte. Myslím že pri cene 0.05c to nikomu vadiť nebude.
Prenos čísla medzi o2 a tesco trvá asi 15 minút. Inak klasika 4 dni.
Je to na kredit, paušál od nich je nič moc.
Inak kredit z o2 sa automaticky prenáša, netreba sa o nič starať, ešte aj nastavenia ostávajú rovnaké.
Jediné čo tesco neponúka oproti o2 je EÚ balík internetu za 2e, to ale prežijem

Potom ešte bonus, volania V tesco sieti neobmedzene zadarmo od prvej minúty.
Jediný drobný nedostatok, hovory do cudzej siete sú účtované po sekundách až po prvej minúte. Myslím že pri cene 0.05c to nikomu vadiť nebude.
- JohnnyMnemonik
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Okt 03, 2012 12:44 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 2001
Ten bonus od prvej minuty je uz aj v o2.
Ked neodpisujem tak tu niesom, alebo som a neodpisujem.
- duky5
- motorkár
Ale v tescu od prvej sekundy 

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
A nemá náhodou tesco minútovú ratifikáciu a až po minúte sekundovu?
- duky5
- motorkár
Má, spomínam to v predposlednej vete. Ale naozaj na tom záleží pri cene 0.05e? Mne to teda nevadí 

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mam, on the other hand, zas ten Orange WoW neobmedzene volania, sms a mms a 2GB HSPA + za 34€
Frajerka chcela prejst k inemu operatorovi a dali jej to iste za 24.90€ nech zostane..
Boli casy ked som mal ucet cca 110€, pre mna je teraz 34€ malina a volam kolko chcem..
Btw. kupil som si vecko motorolu za 5€ tesim sa z nostalgie..
Frajerka chcela prejst k inemu operatorovi a dali jej to iste za 24.90€ nech zostane..
Boli casy ked som mal ucet cca 110€, pre mna je teraz 34€ malina a volam kolko chcem..
Btw. kupil som si vecko motorolu za 5€ tesim sa z nostalgie..
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tak to tesco je vlastne taký marketingový ofajc. Cena 5 centov je vypočítaná tak že keď si dobijem kredit tak mi dajú 2 násobok, ale ten musim minút do 30 dní a cena je vlastne 10 centov za minútu.
- duky5
- motorkár
tu cenu som tak uviedol ja...pisem to vo svojom prispevku, ze vdaka 100% kreditu navyse beriem cennikove ceny ako polovicne.
ten extra kredit nie je problem minut do 30 dni a standardny kredit plati dlhsie.
ak si dobijem 10, dostanem 10+10 = 20. ak pouzivam denny internet, platim 0,50e za kazdy den, cize uz za 20 dni mam extra kredit minuty, takze sa nemusim bat, ze ho neminiem a prepadne mi.
cize za mojich 10e dostanem 12gb internet za 15e a este mi ostane 5e na ostatnu prevadzku.
kto nechce internet, tak si dobije 5 eur a dostane 10 a moze volat...
samozrejme ked sa niekto vyziva v tom, ze mu 10e vydrzi rok, tak ho to nezaujme
ja som doteraz minal 10-15e mesacne na to co potrebujem, takze som asi cielovka tejto ponuky
ten extra kredit nie je problem minut do 30 dni a standardny kredit plati dlhsie.
ak si dobijem 10, dostanem 10+10 = 20. ak pouzivam denny internet, platim 0,50e za kazdy den, cize uz za 20 dni mam extra kredit minuty, takze sa nemusim bat, ze ho neminiem a prepadne mi.
cize za mojich 10e dostanem 12gb internet za 15e a este mi ostane 5e na ostatnu prevadzku.
kto nechce internet, tak si dobije 5 eur a dostane 10 a moze volat...
samozrejme ked sa niekto vyziva v tom, ze mu 10e vydrzi rok, tak ho to nezaujme

ja som doteraz minal 10-15e mesacne na to co potrebujem, takze som asi cielovka tejto ponuky

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Marketingové ofajče sú na 90 percentách všetkých akcí a zliav čo kto kedy ponúka. Vždy sa to dakomu oplatí a inému zas ani nie. Ale zas tak ak človek prevolá nejaké dve hodiny mesačne a k tomu nejaké dáta tak sa to aj oplatí. Samozrejme ten, čo má za mesiac natočených 25-30 min tak tomu to už výhodné moc nebude. A koľko je vlastne to najmenšie dobitie?
Ja tiež toho moc neprevolám mesačne tak cca 100min a dáta mi 2G dakedy vydržia 2 týždne a inokedy ani za celý mesiac neminiem všetko. Ale to sa obmedzujem samozrejme.
A inak hento by sa aj mne oplatilo, nakoľko dáta by mi boli treba každý deň kvôli tomu že aktualizácie a lebo mobil je furt online. A vypínať to, ak som doma je zas zbytočná komlikácia, nakoľko ak som v robote tak tie dáta mi treba. A to je cca 15 krát do mesiaca. Ale zas kedže idú cez O2 a O2 má nie všade pokrytie cez vlastné BTS ky, tak ak sa ide cez T-com tak tam už dáta nejdú, a to je môj prípad ak som u rodičov na baráku na Záhorí. A kvôli tomu som vlastne aj išiel preč od O2. Orange tam sieť má aj dáta idú. Ale zas som zistil že v robote mám problém. Prvé dva mesiace ten orange fičal o dušu, a posledný týždeň jak slimák. Už som z toho troška znechutený, snáď len nepôjdem nazad k Fialovému. On má také divné ceny ak sa tam človek nechce upísať. A ja sa teda nemienim.
Bolo nám toto treba???
nestačil by jeden operátor jak na Kube??? jak by sme telefonovali o dušu s nejakou tehlou pri uchu a za euro za minútu!!!! 
Ja tiež toho moc neprevolám mesačne tak cca 100min a dáta mi 2G dakedy vydržia 2 týždne a inokedy ani za celý mesiac neminiem všetko. Ale to sa obmedzujem samozrejme.
A inak hento by sa aj mne oplatilo, nakoľko dáta by mi boli treba každý deň kvôli tomu že aktualizácie a lebo mobil je furt online. A vypínať to, ak som doma je zas zbytočná komlikácia, nakoľko ak som v robote tak tie dáta mi treba. A to je cca 15 krát do mesiaca. Ale zas kedže idú cez O2 a O2 má nie všade pokrytie cez vlastné BTS ky, tak ak sa ide cez T-com tak tam už dáta nejdú, a to je môj prípad ak som u rodičov na baráku na Záhorí. A kvôli tomu som vlastne aj išiel preč od O2. Orange tam sieť má aj dáta idú. Ale zas som zistil že v robote mám problém. Prvé dva mesiace ten orange fičal o dušu, a posledný týždeň jak slimák. Už som z toho troška znechutený, snáď len nepôjdem nazad k Fialovému. On má také divné ceny ak sa tam človek nechce upísať. A ja sa teda nemienim.

Bolo nám toto treba???

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
by som si dovolil opravit tvoju ratifikaciu (schvalenie/potvrdenie medzinarodnej zmluvy) za tarifikaciudeltoro5784 napísal:A nemá náhodou tesco minútovú ratifikáciu a až po minúte sekundovu?

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Duky to je síce pekné s tým dvojnásobným kreditom, ale určite to tak dlho nezostane, je to na pár mesiacov aby nalakali nových zákazníkov. Pre mňa nezaujímavé nakoľko by som prišiel o možnosť volať v O2 za 0,6 centov (O2 jednotky).
- duky5
- motorkár
Aj ja som bol o2 jednotka a ešte nedávno som mal aj internet data neobmedzene za 6e.
Ako prvé bolo, že som zisťoval ako dlho tá akcia s bonusom bude trvať.
Podľa oficiálneho vyjadrenia tesco mobile to nie je časovo obmedzená ponuka, nakoľko je to "program"resp. bonus tesco club card.
Samozrejme zaručené nie je nikdy nič u nikoho.
O2 jednotka za 6 centov vo vlastnej sieti ma prestalo zaujímať, keď stačilo kúpiť balík 100 minút vo vlastnej sieti za 3e. To celá kedysi výhoda jednotky stratila zmysel...
Ako prvé bolo, že som zisťoval ako dlho tá akcia s bonusom bude trvať.
Podľa oficiálneho vyjadrenia tesco mobile to nie je časovo obmedzená ponuka, nakoľko je to "program"resp. bonus tesco club card.
Samozrejme zaručené nie je nikdy nič u nikoho.
O2 jednotka za 6 centov vo vlastnej sieti ma prestalo zaujímať, keď stačilo kúpiť balík 100 minút vo vlastnej sieti za 3e. To celá kedysi výhoda jednotky stratila zmysel...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Kúpil by som to dcére na chalupu, nech má pripojenie na net, ale žiaľ pokrytie majú nulové v tej oblasti, kúsok nad Piešťanmi. Dnes som tam skúšal a 

Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
Čo ti poviem, ja doma nemám takmer žiadny signál 3g, prepínam na 2g...3g 25 % a 2g 90%.
Tak som pozrel telekom a oni majú rovnaký nepokrytý fľak zrovna na mojej ulici
Našťastie mám wi-fi router

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Jedine. kde sa oplatí O2 je Ivanka pri Dunaji, Zálesie, Malinovo. Tam majú vlastnú BTS s LTE, inak to O2 stojí za milú kedveš.
Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Toto by som pochopil ak by človek býval dakde mimo civilizácie v lese v zemlianke....A najhoršie je to, že sťažovať sa dá leda na lampárni, nakoľko všetci sa tvária že všetko je OK. A ukazujú kadejaké mapky zo signálom....Ale realita je ale že úplne iná...Mne sa sanžili nahovoriť v O2ke od začiatku čo som tam bol že to sa časom dobuduje a zlepší tá sieť a prd makový ...kašlú na to ak sa ti nelúbi , môžeš ísť . Akurát to nepovedia priamo na plnú hubu ale prístup to dokazuje ....jeden zákazník žiaden zákazník.duky5 napísal:Čo ti poviem, ja doma nemám takmer žiadny signál 3g, prepínam na 2g...3g 25 % a 2g 90%.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!