nz

,, ináč,, dnes som vybral burgoša,, a išiel som s ním dalších 50 km (za včerajšok a za dnešok je dokopy 100km) palubny mi natých 100km ukázal spotrebu 5.8l stiahol som nádrž a dokopy chýbalo 4.3l takže palubný pc dosť klame

a problém sa mi stal dnes ten istý, ako pri starom čerpadle na mieste kúpi,, motorku som postavil na hlavný stojan, a pridal plný plyn, išla iba do 120km/h ubral som a zase pridal, išlo do 140km/h takto som to opakoval asi 4x kým do nedošlo po tých 170km/h ,, držal som to asi na tých 170 zhruba 5-10 sec. a potom som už ubral plyn na nulu. sadol som si,, vyrazil som, išla,, ale bola lenivá,, a začalo to vlastne tak,, že včera ešte išla normálne, aj dnes na začiatku (nejakých 10-15km od štartu) išla dobre,, a potom už nevládala ísť nad 120km/h

,,, na***** som sa, rozobral som všetko ešte raz,, vytiahol som striekačkou nádrž (vyšla ŠPINA a VODA) (tankoval som na benzinke) a nakoniec som rozobral čerpadlo ale teraz už komplet! ,, načo som prišiel???? na veľké NIČ! ,, všetko som prefúkal kompresorom a zatiaľ nechal rozobraté (nemám nato teraz večer čas, treba sa chystať do školy

) a skúšal som ten test že či čerpadlo tlačí dostatok paliva,, ale nerobil som to cez celé čerpadlo,, ale iba cez motorček za nejakých 10 sec. mi pretlačilo 330ml paliva ,, takže už neviem,, neviem teraz či mám zobrať to druhé čerpadlo, alebo nie,, lebo ak tomu pôvodnému stačilo iba to prečistenie (čomu neverím) ta pootm škoda toho druhého.. Ale asi bude lepšie vymeniť ho však?

to čo je na obrazku v červenom ramčeku,, tam cez toto som tlačil to palivo.