Nedavno sa mi podarilo kupit skuter Derbi Paddock 50 LC v celkom dobrej cene a mam s nim tento problem: Po rovinke a klesani mi ide ako diabol ale ako sa objavi co len mierne stupanie nevládze a to nehovorim o ziadnych kopcoch.Predchadzajuci majitel tam dal filter Malossi ale to je asi tak vsetko neviete mi poradit cim to moze byt??
Derbi Paddock - nevládze
Moderátor: Moderators
-
Valuk
Derbi Paddock - nevládze
Caute skutristi!
Nedavno sa mi podarilo kupit skuter Derbi Paddock 50 LC v celkom dobrej cene a mam s nim tento problem: Po rovinke a klesani mi ide ako diabol ale ako sa objavi co len mierne stupanie nevládze a to nehovorim o ziadnych kopcoch.Predchadzajuci majitel tam dal filter Malossi ale to je asi tak vsetko neviete mi poradit cim to moze byt??
A pokial na rovinke uberiem uz sa nedostanem na predoslu rychlost kym nezastanem a znova sa nerozbehnem.
-
Valuk
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no to by si videl na tej sviecke ze by bola sediva az bielaValuk napísal:Sviecka je OK uz som skusal aj menit tie kilometre su problem lebo to ma digitalny tacho a ked odpojis baterku tak sa ti vsetko vynuluje ale myslim ze tymi valcekmmi by to mohlo byt. Moze to byt aj tym ze ide vela vzduchu cez ten filter a nestiha palivo cize vymenit trysku???
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.scooter-tuning.sk/aknt.htm tam si pozri analyzu svieckyValuk napísal:Ona je skor pekne vypalena.
-
Valuk