Keeway Hurricane kupa 70 kit
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Keeway Hurricane kupa 70 kit
vystav si to v obyvacke vo vitrine alebo si to leukoplastom prilep o clenok a behaj s tym po meste. ina moznost ma momentalne nenapada
uz viem co to je je to pumpa ktora sa napaja dvoma hadickamy na karburator a jedna je na podtlak druha palivo len neviem ktora je ktora dierka
- mihi80
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Feb 25, 2013 1:50 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon 50
Vrchná je na palivo, spodná je na podtlak... Daj to radšej urobiť niekomu kto sa do toho rozumie, lebo tam niečo dobabreš.....
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Čo tam môže dobabrať???maximálne ich prehodí a nepôjde to...ozaj chalani ja niesom tiež najmúdrejší a ani všetko neviem ale toto sú základy, troška logického a technického myslenia treba....a ak ho dakto nemá je lepšie ak sa do takéhoto nerýpe lebo ak neviem čo a ako a prečo a súvislosti jak veci pracujú a čo treba aby pracovali, tak viac pokazím ako opravím...blbý palivový podtlakový ventil kde je jedna blbá membrána a idú z toho dve hadičky ....to treba dakomu vysvetlovať ako to funguje? jak si chceš potom nastaviť volnobeh alebo vyčistiť karburátor ??? Ak nezvládaš takúto jednoduchú a základnú vec?
Sa pozriem na ten tvar a musím vedieť čo a ako tam funguje ...
Ak nie tak nemám technické myslenie a beriem do ruky varechu a hrnce a idem k šporáku....
Sa pozriem na ten tvar a musím vedieť čo a ako tam funguje ...
Ak nie tak nemám technické myslenie a beriem do ruky varechu a hrnce a idem k šporáku....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- mihi80
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Feb 25, 2013 1:50 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon 50
Zle som sa vyjadril. Nemyslel som že dobabre niečo na podtlakovom ventile ale celkovo na skútri....
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
nie je nic silnejsie ako ludska vola (nieco ...)
a tu na karbiku ktora je ktora hadicka? niektore veci viem ale skuter rozoberam 1x kazdy sa musi ucit na niecom najlepsie na svojom
a tu na karbiku ktora je ktora hadicka? niektore veci viem ale skuter rozoberam 1x kazdy sa musi ucit na niecom najlepsie na svojom
- Prílohy
-
- IMG_20130503_230009.jpg
- (1.12 MiB) 15 stiahnutí
- VLADY
- spammer
Jasné že na ventile nič , ale veď som to písal, ak mám záujem a nie som až tak zbehlý v technických veciach, tak treba si po večeroch po internete študovať technické veci čo ako funguje a hľadať informácie o technike a nie vypisovať len sprostosti na fasbuk...A potom na fórum: jaj pomoc chcem sa ísť voziť a nejde mi scooter a pritom sa aj tu toho popísalo za vagóny ak nie tento rok tak minulý určite ako sa zapája taký palivový ventil a ako funguje a čo je vo vnútri ...A čo sa deje ak je prasknutá membrána...A ako to zistím respektíve ako sa to prejavuje.Ale už končím lebo zas budem za zlého :beer
PS: Ktorá hadička? Ak Ti to sem napíšeme tak si to nezapamätáš určite...Ak na to prídeš sám tak to budeš vedieť do smrti. JAk máme vedieť jaký tam máš karbec ? Na karbe ide hadička s palivom do plavákového ventilu ...ten hľadaj.býva najskorej dakde z boku na kraji alebo z hora na kraji.
Neskoro... ale už máš poradené od samotného vedúceho...váž si to!
PS: Ktorá hadička? Ak Ti to sem napíšeme tak si to nezapamätáš určite...Ak na to prídeš sám tak to budeš vedieť do smrti. JAk máme vedieť jaký tam máš karbec ? Na karbe ide hadička s palivom do plavákového ventilu ...ten hľadaj.býva najskorej dakde z boku na kraji alebo z hora na kraji.
Neskoro... ale už máš poradené od samotného vedúceho...váž si to!
skuter uz mam poskladany nastartoval som mam tam este povodny karbec novi bude koncom mesiaca ale prevltal som dyzu na dieru cca 1mm skuter ide okolo 50kmh max
- Stanleey
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 11, 2012 4:29 pm
- Skúter: Yamaha Aerox R YQ50 & Husqvarna SMR 511
Ani k šporáku radšej nie, mohlo by to skončiť katastrofou !VLADY napísal:Ak nie tak nemám technické myslenie a beriem do ruky varechu a hrnce a idem k šporáku....
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
na cca 1mm? ... chlape tebe nasrat do ruk a k vode nepustit.. nemas zakladne vedomosti ako funguje karburator a co sposobi to co si prave urobil ...rasty125 napísal:skuter uz mam poskladany nastartoval som mam tam este povodny karbec novi bude koncom mesiaca ale prevltal som dyzu na dieru cca 1mm skuter ide okolo 50kmh max
u 2T motorov rozhoduju stotiny milimetra v priemere trysky a ty tam veselo flaknes prevrtanu na "cca 1mm"
to sme robili my s anubisom a smulom ked sme boli zufali a 90tka sa javila ako mala.... a ty to tam slahnes do serioveho motora
- VLADY
- spammer
Ale zas sa vraví, že odvážnemu šťastie praje.....Možno sa trafili do potreby toho motora a aspoň je istota, že to nebude chudobné, a nezadrie sa to....
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 19, 2012 12:05 pm
- Skúter: Ex Aprilia SR70Racing, Yamaha T MAX
Takze mas 100 trysku, takze race setup volis
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
a teba vtedy nikto za to nesfackoval a dneska si mudry jak hodinarraplik napísal: na cca 1mm? ... chlape tebe nasrat do ruk a k vode nepustit.. nemas zakladne vedomosti ako funguje karburator a co sposobi to co si prave urobil ...
u 2T motorov rozhoduju stotiny milimetra v priemere trysky a ty tam veselo flaknes prevrtanu na "cca 1mm"
to sme robili my s anubisom a smulom ked sme boli zufali a 90tka sa javila ako mala.... a ty to tam slahnes do serioveho motora
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
nuz... to asi preto ze som to netrepal na forum