aumirek napísal:Scarp napísal:Ja viem ze aj na mna uz mali narazky  ale nikdy som nevymazal nic co by tam ostat malo proste snazime sprehladnit forum nie zakerne mazat prispevky jedine co som zmazal co sa mi nepacilo boli 2 prispevky mierene na mna
nemám problém s tvými příspěvky ani mazáním jen takovej postřeh pokud smažeš příspěvěk mířenej proti tobě je to dle mne netaktické poněvadž každej potom řekne že mažeš co je proti tobě a nehodnotím jestlis měl pravdu nebo ne v tomto případě je asi lépe na to odpovědět a nemazat at si udělá každej svuj názor a neber to jako výtku nebo nespokojenost.A ono i s tím OT to není tak jednoduché někdy se to rozbehne od tématu ale ono nakonec všechno souvisí se vším a pokud je to s dobrým umyslem tak se nic neděje

Toto by som zhrnul ako zneuzitie pravomoci
Pravdu maju aj moderatory, komu sa chce citat 15 stran kde je 7-8 prispevkov uzitocnych?
Ja by som bol za taketo riesienie:
V sekcii motor/optika/atd casom uzamknut temu a dat si namahu a napisat akesi zhrnutie, teda vyhodit nepotrebne prispevky a nechat tam len ti e k veci, smajlov bez otazok...
V sekcii volna diskusia/bazar/pripomienky nemazat prispevky, jednoznacne len nevhodne nadavky, reklamy na blbosti a jasny spam, pripadne co to od veci... Volna diskusia je volna a ked raz napisem, ze telefonovat na mobile je blbost a na to sa ozve dakto, ze on telefonuje, tak ci je blazen, ja mu na to ze ano, on sa bude rozculovat, pokial to nebude vulgarne, nechaj to tam, je to volna diskusia a nie je od veci, lebo sa okrajovo tyka moto...
Ked da niekto temu, ze babany su lacne v tescu ale idem tam na scoote, takze sa to tyka, jasne ze delete, je to hlupost... dufam pochopitelneeee.
Ale zas chapem aj zahltenie servera a diskoveho priestora
Raz Theruck niekde pisal, ze idealne by bolo dosiahnut strukturu informacii. Na motoride existuju preto clanky a moznost ich pridavanaia.
Ja by som tu ocenil tuto moznost, ako aj vyjadrenia majitelov ku svojim moto ale aj clanky typu: Ako som robil XXX ako prebieha vymena oleja, rozne uzitocne tabulky a podobne.. keby bola moznost pridat clanok, iste by sa tu pozbieralo zopar a bolo by to viac navstevovanejsie...
Co na to admin?