O scootroch (zavody, info, tuning)
Moderátor: Moderators
O scootroch (zavody, info, tuning)
Chlapi ako hladam nic nenachadzam. Nejake tie link o scootroch o pretekoch o porovnaniach. Existuje nejaky skuter magazin alebo nieco podobne kde sa aktualizuju novinky zo sveta a vse co sa scootrov tyka? Hodte sem vsetko zaujimave vdaka
Ale v SK alebo CZ jazyku

- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
myslim že nič také kontretné není ale pozri si napr.
www.scooter-racing.sk
www.scooterracing.sk/
http://www.aykracing.cz/ayk-scooter-tun ... /index.php
www.scooter-racing.sk
www.scooterracing.sk/
podpis som si este nenastavil
fiiha to fakt sa dnes nevenuje aj problematike skutrov? ale dik za linklil_B napísal:myslim že nič také kontretné není ale pozri si napr.
www.scooter-racing.sk
www.scooterracing.sk/
jj rad by som sa kua niekde docital o jednotlivych scootroch kde sa to vyraba sklada, aka je poruchovost jednotlivych znaciek, maximalky a rychlost v serii, pouzite materiali pri vyrobnych procesoch a podobne kraviny ale ani rit nieje na to mnete a ak je tak bud v DE abo ANGkukolarik napísal:ja som uz navrhoval, dat sem sekcia clanok, kde by sa dali dat jednotlive navody a rady zhrnute do peknych tabuliek a s oto a tak...
- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
je tam toho plná r*t aj trocha, len treba byť vytrvalý a vediet cudzí jazyk.yrex napísal:jj rad by som sa kua niekde docital o jednotlivych scootroch kde sa to vyraba sklada, aka je poruchovost jednotlivych znaciek, maximalky a rychlost v serii, pouzite materiali pri vyrobnych procesoch a podobne kraviny ale ani rit nieje na to mnete a ak je tak bud v DE abo ANGkukolarik napísal:ja som uz navrhoval, dat sem sekcia clanok, kde by sa dali dat jednotlive navody a rady zhrnute do peknych tabuliek a s oto a tak...
mne ANG stačí.
a najdeš tak kopu veci...
heeej ale ta more ja neviem poAng aktivne! Iba ak sa ozerem vtedy speakujem ale nemozem byt furt ozraty ked chcem citat o scootroch hehlil_B napísal:je tam toho plná r*t aj trocha, len treba byť vytrvalý a vediet cudzí jazyk.yrex napísal: jj rad by som sa kua niekde docital o jednotlivych scootroch kde sa to vyraba sklada, aka je poruchovost jednotlivych znaciek, maximalky a rychlost v serii, pouzite materiali pri vyrobnych procesoch a podobne kraviny ale ani rit nieje na to mnete a ak je tak bud v DE abo ANG
mne ANG stačí.
a najdeš tak kopu veci...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mne len pripadá smešne spomínať nejaké zotrvačné hmotnosti u plastového vetráku.... čo je to oproti samotej hmote klukovky + dalšie zotrvačné sily ,prevody, samotné koleso a valivý odpor pneumatiky..... takže ak si dakto myslí že ak ušetrí pár gramov na hmotnosti vetráku že sa mu motor rýchlejšie dostane do otáčok tak by si mal naštudovať trocha fyziku.... ale ako reklamný ťah to je dobré....samozrejme vyrátať sa to dá že o kolko sa to zlepší ale to je nepostrehnutené...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

no tak napriklad s zapalka stihnutych 300g je nenormalny rozdiel vo vytacavosti, tak myslim ze aj 20g neco spravi, inak napriklad ked ti pusti spojka a ty chces znova zrichlit, tak vtedy netocis kolesom, ale rychlejsie vytocis motor a skor spojka skor chyti, ja myslim ze daco do seba to ma.VLADY napísal:Mne len pripadá smešne spomínať nejaké zotrvačné hmotnosti u plastového vetráku.... čo je to oproti samotej hmote klukovky + dalšie zotrvačné sily ,prevody, samotné koleso a valivý odpor pneumatiky..... takže ak si dakto myslí že ak ušetrí pár gramov na hmotnosti vetráku že sa mu motor rýchlejšie dostane do otáčok tak by si mal naštudovať trocha fyziku.... ale ako reklamný ťah to je dobré....samozrejme vyrátať sa to dá že o kolko sa to zlepší ale to je nepostrehnutené...
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a co potrebujes mat tabulku kde mas napisany model a km/h v slovencine?yrex napísal:jj rad by som sa kua niekde docital o jednotlivych scootroch kde sa to vyraba sklada, aka je poruchovost jednotlivych znaciek, maximalky a rychlost v serii, pouzite materiali pri vyrobnych procesoch a podobne kraviny ale ani rit nieje na to mnete a ak je tak bud v DE abo ANGkukolarik napísal:ja som uz navrhoval, dat sem sekcia clanok, kde by sa dali dat jednotlive navody a rady zhrnute do peknych tabuliek a s oto a tak...
toto si si pozeral? http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=1408
nie vobec nie to ale tak jak mas www.pc.sk a sa tam docitas setko o pc tak nieco o scotroch v nasom jazyku a www typu .de a .com nemam na mysli neviem jazyk.theruck napísal:a co potrebujes mat tabulku kde mas napisany model a km/h v slovencine?yrex napísal: jj rad by som sa kua niekde docital o jednotlivych scootroch kde sa to vyraba sklada, aka je poruchovost jednotlivych znaciek, maximalky a rychlost v serii, pouzite materiali pri vyrobnych procesoch a podobne kraviny ale ani rit nieje na to mnete a ak je tak bud v DE abo ANG
k comu je ten tvoj prispevok? a akych gramoch tu tocis? Narazal si na nejaky moj prispevok?VLADY napísal:Mne len pripadá smešne spomínať nejaké zotrvačné hmotnosti u plastového vetráku.... čo je to oproti samotej hmote klukovky + dalšie zotrvačné sily ,prevody, samotné koleso a valivý odpor pneumatiky..... takže ak si dakto myslí že ak ušetrí pár gramov na hmotnosti vetráku že sa mu motor rýchlejšie dostane do otáčok tak by si mal naštudovať trocha fyziku.... ale ako reklamný ťah to je dobré....samozrejme vyrátať sa to dá že o kolko sa to zlepší ale to je nepostrehnutené...
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no vsetko o skutroch sa dozvies tuyrex napísal: nie vobec nie to ale tak jak mas www.pc.sk a sa tam docitas setko o pc tak nieco o scotroch v nasom jazyku a www typu .de a .com nemam na mysli neviem jazyk.

- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
yrex vlady naražal na preložený text v translatoreyrex napísal:k comu je ten tvoj prispevok? a akych gramoch tu tocis? Narazal si na nejaky moj prispevok?VLADY napísal:Mne len pripadá smešne spomínať nejaké zotrvačné hmotnosti u plastového vetráku.... čo je to oproti samotej hmote klukovky + dalšie zotrvačné sily ,prevody, samotné koleso a valivý odpor pneumatiky..... takže ak si dakto myslí že ak ušetrí pár gramov na hmotnosti vetráku že sa mu motor rýchlejšie dostane do otáčok tak by si mal naštudovať trocha fyziku.... ale ako reklamný ťah to je dobré....samozrejme vyrátať sa to dá že o kolko sa to zlepší ale to je nepostrehnutené...
- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
prepáč, ale myslim že si rozumne zmýšlajúci homo sapiens sapiens, takže ak ťa niečo konkretne zaujíma si to vyhladaš na webe a ked budeš do toho taký zažratý, kludne urob tú tabulkuyrex napísal:nie vobec nie to ale tak jak mas www.pc.sk a sa tam docitas setko o pc tak nieco o scotroch v nasom jazyku a www typu .de a .com nemam na mysli neviem jazyk.theruck napísal: a co potrebujes mat tabulku kde mas napisany model a km/h v slovencine?

ak si precitas v lavom dolnom rohu mail pochopis
co je to za web ale ak by nie tak www.racingplanet.de

Naposledy upravil/-a yrex v Po Mar 12, 2007 8:28 pm, upravené celkom 1 krát.
www.gvp-moto.sk a tam si dajte klik na Racig newim ci sa to sem hodi ale aspon s 2/3 ano, je to racing,info
prave som dokoncil upload, tak mi to skritizujte
ta prva cast toho racing sa bude pravidelne menit, takze preto je zatial tex ten isty ako v odkazoch pre jednotlive preteky. Ale este do mesiaca sa zrejme zmeni komlet cela stranka, a motoguzzi dam na www.motoguzzi.sk a tu sa budem tymto zvodom venovat viac, postupne budu predstavene aj vsetky stroje.

- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
páči sa mi to.geetee napísal:www.gvp-moto.sk a tam si dajte klik na Racig newim ci sa to sem hodi ale aspon s 2/3 ano, je to racing,infoprave som dokoncil upload, tak mi to skritizujte
ta prva cast toho racing sa bude pravidelne menit, takze preto je zatial tex ten isty ako v odkazoch pre jednotlive preteky. Ale este do mesiaca sa zrejme zmeni komlet cela stranka, a motoguzzi dam na www.motoguzzi.sk a tu sa budem tymto zvodom venovat viac, postupne budu predstavene aj vsetky stroje.
jediný dotaz
napravo, jak máš súhrn závodov čo boli a budú..
usporiadaj ich chronologicky... tj z časového hľadiska...