Zdravím skútristu na 125ke made in china z BY, keď sa má na semafore pýta kde tu je najbližšia pumpa že ju už skoro na suchu, tak šup pálime si na Shell, čápne tam za 7 euri a ideme dakde frknúť na kofolku.. a že čínky sú zle skútre, mal som čo robiť aby som ho dobehol na tej mojej nevyladenej 70tka
Menil som žiarovku - parkovačku na aute (Seat Cordoba 2005) a pospominal som všetkých svätých
Taky na prístup že až. Je tam iba taka zasúvacia pätica do paraboly tak už som si nevedel rady tak som to za kábliky vytiahol.
No ale s5 ani za boha sa trafiť a keď som sa trafil tak som to nezastrčil... Nakoniec sa mi to podarilo aj keď som si dodriapal celu ruku
Yamaha Majesty S 125 - road Yamasaki YM 150 T - offroad
Zbehol som do Petrzky kupit dezinfekciu klimy Valeo Clima PUR, vo stvrtok budem mat novy pelovy filter tak to tam vystriekam.
Kedze som bez moto tak som bol na Kamziku autom dnes, tataracik hore vo vezi Kamzik paradny vyhlad a boli sme jedini hostia so synkom. Potom nejake jazdy na bobovj drahe...
Kush xlapi dnes som nastriekal dezinfekciu klimatizacie do vyparnika Focusu, hadicka vosla dnu cela nastriekal som polovicu, pockal a este raz a ufff tentoraz uz hadicka nesla vytiahnut. Na konci hadicky bola tryska a na nej plast. Potvora povolila ale ten plast zostal v utrobach klimy
Naposledy upravil/-a BrAtKo v St Júl 03, 2013 10:38 pm, upravené celkom 1 krát.
Po týždni som vytiahol skúter, som v dennej, vonku je prietrž jak hovädo.
Koleno ma stále bolí , v štvrtok som bol na ortopédii, meniskus je K.O.
Žeriem pilule a prášky, mám absolvovať rehabilitáciu a potom...operácii sa
pravdepodobne nevyhnem.
Instaloval som si novy notebook, stare preinstaloval a z PC zalohoval udaje a vyhodil. Objednal novu tasku na notebook a idem si dat domacu. Tak to je asi vsetko.
Lehním na pláži, radler citrus v ruke a kukáma na tie riťulky čo tu behajú skútre...ešte sem asi nedorazil tuning ala Davidian ale jednoznačne vyhráva babenka na Aprilči.SR , blondínka v bikinách .. Zdravím Slovensko CROATIA.