Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Moderátor: Moderators
GoPro Hero3 Black Edition na rozdiel od Sony HDR-AS15 zvláda aj záznam v 4K (ultra HD) kvalite, čo je vlastne 4 x Full HD (preto to označenie 4K). V súčasnosti ešte nieje veľa produktov podporujúcu túto kvalitu (v budúcnosti sa tento formát stane štandartom tak isto ako je v dnešnej dobe Full HD ), čo by malo kamere Hero3 Black zaistiť uplatnenie aj v budúcnosti. Preto je podľa mňa cena podstatne vyššia.THeBaNDiT napísal: predrazena mi pripada ta Hero3 Black Edition, ktora stoji takmer dvakrat viac a kvalitativne su v podstate narovnako...
ano, zvlada ho, no aktualne rychlostou 15fps, co je dost sekana podivana...Stanleey napísal:GoPro Hero3 Black Edition na rozdiel od Sony HDR-AS15 zvláda aj záznam v 4K (ultra HD) kvalite, čo je vlastne 4 x Full HD (preto to označenie 4K).
ved tam sa do kamery nikde nevrtalo, vrtala sa dierka do toho vodotesneho obalu zdola, aby sa cez nu dal vopchat jack do mikrofonoveho vstupu na kamere...Davidian napísal:mne len pride zvlastne vrtat do niecoho ako je fotak, alebo kamera a nieco tam lepit, alebo dopasovavat.. hlavne uz len to rozoberat moze byt castokrat loteria, sa moze daco ulomit, zohnut, poskriabat.. ale ved to vies..
Tiež si myslím, že s takým fps-kom to je tak max na záber zo statickej kamery a možnosť natáčania v 4K kvalite by som kľudne u GoPro oželel. Dôležité je pre mňa podpora 1080p a 50 fps.THeBaNDiT napísal:Dat do kamery 4K s takymto fps bol skor reklamny tah...Ale nemam im to za zle
Na to, co nakrucam, resp "hram sa" mi to staci. To, ze sa nedaju menit nastavenia bez PC mi absolutne nevadi. Nejazdim cestu okolo sveta ze by som to musel menit 3, 4x za den. Jedine co ma trosku stve je ten zvuk, vietor. Ale ako som ti uz vravel, v tomto nema GoPro konkurenta! To je nad slnko jasnejsie..Davidian napísal:no neviem ci je nou Snoop az taky nadseny..