vladynko, ako si spokojny po dlhsom case s tvojim 8´´ drobcekom, teda skor zena?VLADY napísal:Nie nie....486ky sa už NOVÉ nedajú zohnať ....A v tabetoch už vôbec nie...![]()
Prečítal som si to tu celé, a než som to celé pochopil, tak to tak dlho trvalo![]()
A ako som písal na začiatku mne sa jednalo o 3-4 funkcie čo sa s tým bude robiť. A asi som zle zvolil názov témya mal som zadať otázku inak , že: kto má doma, mal v ruke ,alebo robil s akým tabletom. A čo a prečo mu vadilo a nevadilo. Lebo z celého mám dojem , ako keby sa tu dakto pýtal aký scooter si má kúpiť na cestovanie do a z roboty na 3km, a cez výkend 10km na ryby, a tu by sa mu radilo že kup si B650 alebo GP800....
Takže kúpil som totok: http://www.hej.sk/pocitace-prislusenstv ... 4-0-cerny/
A napokon som ( Vďaka Marečkovi tu z fóra a náhode že bol akurát na pracovisku) ho mal za 120,-.
A kúpil to, čo som si asi tak po prečítaní xy recenzii a preskúmaní podobných zariadení v kamenných obchodoch predstavoval že kúpim ... Jednoduchý 8" 4:3 formát s 8G pamäťou 1G RAM a 1,2G procákom a hnusným zeleným pandrlákom vo vnútri. A hlavne má normálne dospelé USBčko na boku a nie aby som niekde ťahal po vačkoch dajaké redukcie , ak si tam budem chcieť dakedy dačo od dakoho skopírovať z USB kľúča.
A za tú cenu nieje moc čo špekulovať . A hlavne ak sa s ním dačo nebodaj stane, že ho dcéra zhodí alebo obleje alebo kdečo, čo sa pritrafí pri malom decku, tak nad tým mávnem rukou. A nebudem si vyčítať že prečo som ho nepoložil dakam inde alebo nedal tam alebo hentam.
Takže ďakujem všetkým za príspevky

chcem kupit nieco podobne, naroky mam rovnake, FB, youtube, web...
cize sa ta konkretne opytam
rozlisenie displeja je dostacujuce? 800x600 sa mi zda na 8´´ malo....
video na YT v HD ide plynulo? co divx, resp avi filmy, nesekaju?
bateria 5000mAh vypada slusne, aka je realna vydrz pri webe/filmoch?
dikes