aky mate mobil? (hlasovanie)

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

akej znacky je tvoj mobil?

Alcatel
2
1%
Apple iPhone
40
10%
LG
21
5%
Motorola
7
2%
Nokia
106
27%
HTC
43
11%
Blackberry
6
2%
Sagem
4
1%
Samsung
67
17%
BenQ-Siemens
2
1%
Sony Ericsson
70
18%
ina znacka
22
6%

Celkom hlasov: 390

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#676 Príspevok od užívateľa Davidian » Št Aug 15, 2013 12:33 am

No pre mna ako pre majitela S3 je S4 dost sklamanim. Povodne som mal v plane si ho kupit, ale nevidim nejaky rozdiel, az na par nepodstatnych detailov, ktore su naozaj zanedbatelne.
Pockam si na ten Nexus 5, kym vyjde a ked to bude sklamanie, tak asi pojdem do NOTE III.

1. Telefon nosim velmi malo niekde na tele, velkost by mi asi nevadila, aj tak nosim furt siroke rifle.. :-D
2. Nemusim potom riesit tablet :-D
3. Aj tak sa s tym furt babrem, tak naco si kazit oci. :-D
4. Uz by to mohlo dostat aktualizaciu na android 5.0, ktora by mala byt stabilnejsia ako cokolvek s nazvom android X.Y.Z a mala by ficat super aj na zariadeniach kde je <512MB RAM, hah no som zvedavy

Zvacsa su to customizacie vyrobcov, hlavne kvoli vlastnemu Framework-u, ktore robia sarapatu, preto najradsej ten Google Nexus V., kde bude cisty holy android ako sa patri.

Ta Xperia vyzera dobre, ale dako nie som presvedceny o znacke SONY ako o nejakom zazraku, co sa tyka MT alebo Fotakov, tak som zatial skepticky, ale este som ho nedrzal v ruke. (stim len tak, viis) Ale aj tak musim dat meet s Lutharom,, tak mu ho ochytam!!

(•ω•)(^v^)(•ω•)..Komu niet rady, tomu niet pomoci..(•ω•)(^v^)(•ω•)

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: aky mate mobil? (hlasovanie)

#677 Príspevok od užívateľa theruck » Št Aug 15, 2013 1:34 pm

co to znamena ze stabilnejsia? co doterajsie androidy su nestabilne? a ked neveris sony co sa tyka fotakov ale veris samsungu tak to si asi prespal dobu ked samsung robili iba chladnicky zatial co sony mali prve cybershoty :)

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#678 Príspevok od užívateľa theruck » Št Aug 15, 2013 1:38 pm

THeBaNDiT napísal:ehm :) Mobil si nekupujem kvoli vzhladu, ale kvoli funkciam... :) A plast povazujem naopak za vyhodu:
  • 1.) na rozdiel od hlinikovych mobilov (HTC One) plast omnoho lepsie tepelne izoluje, takze aj ked sa mobil pocas narocnejsich vypoctov (=hry) rozpali, je omnoho lepsie drzatelny nez hlinikovy mobil, ktory je v chladnom pocasi ladovy a pocas zatazenia zeravy...
    2.) cela zadna stena je absolutne jednoducho vymenitelna - ci uz z dovodu nejakeho poskodenia, alebo z dovodu individualizacie
    3.) celokovove mobily casto nemaju moznost vymeny baterie (i ked je pravda, ze trebars moj predosly mobil, SGS1, vydrzi s 3-rocnou baterkou vyse 250 hodin na prijme!!! :shock:, takze to nebude taky problem)
A na zaver dodam, ze som so vzhladom mojho cierneho SGS4 maximalne spokojny... :friends:
1. to je nevyhoda. nie vyhoda
2. to zavisi od dizajnu ale vacsinou su plastove zadky nevyhoda lebo sa praskaju a srobiky v nich strhavaju zavity. jedina vyhoda ze sa daju lepit :)
3. to povazujem tiez za vyhodu lebo pri pade sa ti ten mobil nerozsype na 10 kusov a nevylomi ti zadny kryt. rovnako pri namoceni ti nezatecie.

Rips.
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
Skúter: Kawasaki er6n 2010

#679 Príspevok od užívateľa Rips. » Št Aug 15, 2013 2:19 pm

Čo chcete mať stabilnejšie mam SGS3 už nejakú dobu a keď aj dačo zamrzlo bola to app a nie vynou telefonu alebo androidu ale tým ,že tá aplikácia je na dve veci.
SGS 4 nemala moc čo nové priniesť nič také prevratné sa nevyvinulo. A aj keby tam chceli dať dáku vychytávku tak vetčina vecí čo stoja za to by vymlátila baterku za pár desiatok minút.
A inak foto na sony telefonoch byvali super dnes keď zoberiem moju starú K810i tak fotí možno lepšie ako niektoré dnešné múdre telefóny a tým chcem len povedať ,že v prémiovej triede sú tie foto skoro totožné.
podpis som si este nenastavil

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#680 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Aug 15, 2013 4:10 pm

Davide :)

1.) nepovazujem za vyhodu, ked v zime dostanem od kovoveho mobilu omrzliny a v lete pri zatazeni popaleniny... :D Ako o vyhode by sa dalo polemizovat z hladiska chladenia, ale to je dostatocne aj u plastoveho mobilu s vykonom SGS4, inac by ho Samsung do plastu nezaodel...
2.) kedze mas SGS3, tak vies, ze tam v zadnom kryte ziadne srobiky nie su... a ani to nepraska, a za par dolarov si na ebay-i zozenies zadny kryt, aky sa ti len zapaci... :) Zaroven je mozne dokupit si hrubsiu vykonnejsiu bateriu a adekvatny zadny kryt (u SGS2 taku ponukal aj samotny Samsung, ako je to u SGS3, to neviem, u SGS4 zatial original nie je)
3.) pri pade plast lepsie znesie naraz nez kov, to je fyzika, pruznost je proste vyssia u plastu... a ak sa aj poskriabe (zadny kryt), za par dolarov mas novy... a za par sekund je vymeneny... :)

Ono je to stale nieco za nieco, obe riesenia maju svoje vyhody aj nevyhody, zastancov i odporcov... :) Ja som so svojim SGS4 mimoriadne spokojny (ale mas pravdu, ze upgradovat z SGS3 sa nevyplati, ja som upgradoval z SGS1).
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#681 Príspevok od užívateľa theruck » Št Aug 15, 2013 9:31 pm

a nehovor mi davide :)

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#682 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Aug 15, 2013 9:38 pm

Sony už nieje čo bývalo....môžem porovnať manželkinu xperiu LT26i a môj Samsung S2 a nepríde mi v ničom Sony lepšie ba dokonca určité veci ohľadom nastavenia a ovládania mi prídu ťažkopádnejšie prípadne že vôbec sa nedajú...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#683 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Aug 15, 2013 9:44 pm

theruck napísal:a nehovor mi davide :)
ups, sorry, Veduci, chybicka se vloudila... :D
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#684 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Pi Aug 16, 2013 7:55 am

Ja osobne sa desím ako sa rozrastá značka Samsung po celom svete a ako ničí konkurenciu. Pritom si nemyslím že by jej zariadenia boli zrovna výdobytkom techniky, navyše tie predražené plastové škatule čo zmenia číslovku o radu vyššie a všetci si to bežia kúpiť za cenu priemernej mesačnej mzdy priemerného Slováka je úplne postavené na hlavu. Stáva sa z nej obrovský moloch ktorý bude diktovať pravidlá pre celý svet. Celkovo sa Ázia tlačí silou mocou aj k nám a ničí pracovné miesta v Európe a likviduje tradičné značky. Samozrejme Európsky výrobca nemôže konkurovať cenou tím z Ázie už len kvôli priblblím EU normám a ťažkej byrokracií z Bruselu ale hlavne kvôli cene ľudskej práce a praktikám aké panujú v ich závodoch žiaľ aj na Slovensku LINK
Práve pretoto by som si výrobok značky Samsung nikdy v živote nekúpil.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Luthar
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
Skúter: Derbi GP1i 250

#685 Príspevok od užívateľa Luthar » Pi Aug 16, 2013 8:43 am

Zo samsungu mam rovnaky pocit, tiez by som si od nich uz nic nekupil

Sent from my Sony Xperia Z using Tapatalk 4 beta

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#686 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Aug 16, 2013 10:27 am

Samsung si tu dovolí len to čo mu vláda a úrady dovolia. Za pracovné podmienky je na súde tuším v brazílii. Naše politické hovno neurobí nič...

Btw v číne samsung predbehlo xiaomi, už tam nie je jednotka na trhu :)

http://www.mojandroid.sk/2013/08/12/xia ... a-samsung/
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#687 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Aug 16, 2013 10:55 am

theruck napísal:co to znamena ze stabilnejsia? co doterajsie androidy su nestabilne? a ked neveris sony co sa tyka fotakov ale veris samsungu tak to si asi prespal dobu ked samsung robili iba chladnicky zatial co sony mali prve cybershoty :)
Mal som 2ks Cybershotov a uz nikdy viac.. uz len pre Memory Stick Duo karty..

Stabilnejsia preto, ze ked sa tu riesila nestabilita androidu, tak sa zvacsa jednalo o low cost telefony so slabym hw, ktore mali problemy. Dalsia verzia by mala vykryt aj tento problem.
A co sa tyka fotakov, tak ani Sony ani Samsung.. :-) zatial som spokojny s Canonom, ved pekne homeless fotky som Vam s priatelkou spravil, ci? :-D

Ako som vravel, ja chcem mobil ktory ma co najmenej customizacii od vyrobcu, a hardware, ktory spolu dobre funguje a dalej ma zaujima RAM, Display a vykon. Moje ocakavania by mal splnit papierovo novy Nexus 5 pripadne Note III.

Xiaomi zatial nechcem, HTC uz nechcem, Sony ma nepresvedcilo (zatial), no a Samsung uz mam a za ten rok co ho mam, mu niet co vycitat. Nahodou som sa na nom dobre vyblbol. Ale som otvoreny pre vsetko, co splni moje poziadavky.
Zatial som nemal smartphone, ktory by mi vydrzal dlhsie ako od rana do vecera, cize najvacsiu vytku mam voci battery life. Na to sa da ale najst riesenie v podobe mugen puzdra, ktore ale znatelne zvacsi telefon, ale plni ucel..

Love su, telefonu niet, tak som zvedavy, co si ma najde.. do vianoc snad uvidime..

P.S.
Cinsky trh nie je pre mna relevantny, ved ti idioti zeru psov a macky, ako sa mozu vyznat v mobiloch..

duky5
motorkár
motorkár

#688 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Aug 16, 2013 11:08 am

ani cisty android na nexuse nie je ziadna vyhra - aby sa cisty android na masine ako je tablet nexus 7 zacal sekat a brutalne lagovat kvoli bugu so zahltenim pamate, to je brutal fail

podla tvojej logiky by si si ani samsung nemohol kupit, ved co moze vyrobca ladniciek vediet o mobiloch, navyse ti sikmaci tiez zeru kadejaky sajrajt...ale to ti uz nejak nevadi :)

ja momentalne bezim na cistej cine, tablet Cube a mobil xiaomi - obe zariadenia ma vysli na menej ako polovicu ceny tu predavanych porovnatelnych vyrobkov - u mna spokojnost, ale urcite to nie je volba pre kazdeho, pre niekoho uz len kvoli chybajucej 2r zaruke

VLADY
spammer
spammer

#689 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 16, 2013 11:44 am

S tými chladničkami to už je len argument.... :ROFL: keby sme išli hlbšie do minulosti tak by sme sa asi podaktorí velice divili, ktorý výrobca pôvodne s čím začínal...

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#690 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Aug 16, 2013 12:39 pm

FYI: (neviem, co mate stale s tymi chladnickami..)

Samsung was founded by Lee Byung-chul in 1938 as a trading company. Over the next three decades the group diversified into areas including food processing, textiles, insurance, securities and retail. Samsung entered the electronics industry in the late 1960s and the construction and shipbuilding industries in the mid-1970s; these areas would drive its subsequent growth. Following Lee's death in 1987, Samsung was separated into four business groups – Samsung Group, Shinsegae Group, CJ Group and Hansol Group. Since the 1990s Samsung has increasingly globalised its activities, and electronics, particularly mobile phones and semiconductors, has become its most important source of income.

http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung

P.S.
Nexus 7 ma v sebe android 4.3 (first release bez bugov som este nevidel, resp. software bez bugov je len zbozne zelanie, hlavne v pripade operacneho systemu, takze slovo fail by som 2x zvazil) a nie android 5.0 o ktorom som sa zmienoval skor.

VLADY
spammer
spammer

#691 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 16, 2013 1:01 pm

deltoro5784 napísal:Ja osobne sa desím ako sa rozrastá značka Samsung po celom svete a ako ničí konkurenciu. Pritom si nemyslím že by jej zariadenia boli zrovna výdobytkom techniky......
Mať tak Tvoje starosti...neviem čoho sa desíš. Pozri ako dopadla Nokia...povedal by si to o nej pred desať rokmi??? asi sotva.

duky5
motorkár
motorkár

#692 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Aug 16, 2013 1:19 pm

VLADY napísal:S tými chladničkami to už je len argument.... :ROFL: keby sme išli hlbšie do minulosti tak by sme sa asi podaktorí velice divili, ktorý výrobca pôvodne s čím začínal...
to bol argument davidianovho kalibru "Cinsky trh nie je pre mna relevantny, ved ti idioti zeru psov a macky, ako sa mozu vyznat v mobiloch.." :Bravo:

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#693 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Pi Aug 16, 2013 1:22 pm

VladyDesím sa práve toho monopolu čo tu vzniká spojením Samsung a Google. Ak zaniknú všetci ostatný výrobcovia tak sa budú tie ošklivé plastové škatule od ťamťungu predávať nie za priemerný mesačný plat Slováka ale jeden a pol krát drahšie. Nokia si môže za svoj pád sama, lebo žiť s úspechu bez inovácie sa nedá donekonečna. Jej telefóny boli ale veľmi dobré keby sa dala kúpiť nová N6233 tak okamžite zahadzujem svoj smartfón od HTC a idem si ju kúpiť. Žiaľ Nokia menila len kryty teléfonov a predávala to za premrštené ceny ako novinku.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

Re:

#694 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Aug 16, 2013 1:25 pm

Davidian napísal:
theruck napísal:co to znamena ze stabilnejsia? co doterajsie androidy su nestabilne? a ked neveris sony co sa tyka fotakov ale veris samsungu tak to si asi prespal dobu ked samsung robili iba chladnicky zatial co sony mali prve cybershoty :)
Mal som 2ks Cybershotov a uz nikdy viac.. uz len pre Memory Stick Duo karty..

Stabilnejsia preto, ze ked sa tu riesila nestabilita androidu, tak sa zvacsa jednalo o low cost telefony so slabym hw, ktore mali problemy. Dalsia verzia by mala vykryt aj tento problem.
A co sa tyka fotakov, tak ani Sony ani Samsung.. :-) zatial som spokojny s Canonom, ved pekne homeless fotky som Vam s priatelkou spravil, ci? :-D

Ako som vravel, ja chcem mobil ktory ma co najmenej customizacii od vyrobcu, a hardware, ktory spolu dobre funguje a dalej ma zaujima RAM, Display a vykon. Moje ocakavania by mal splnit papierovo novy Nexus 5 pripadne Note III.

Xiaomi zatial nechcem, HTC uz nechcem, Sony ma nepresvedcilo (zatial), no a Samsung uz mam a za ten rok co ho mam, mu niet co vycitat. Nahodou som sa na nom dobre vyblbol. Ale som otvoreny pre vsetko, co splni moje poziadavky.
Zatial som nemal smartphone, ktory by mi vydrzal dlhsie ako od rana do vecera, cize najvacsiu vytku mam voci battery life. Na to sa da ale najst riesenie v podobe mugen puzdra, ktore ale znatelne zvacsi telefon, ale plni ucel..

Love su, telefonu niet, tak som zvedavy, co si ma najde.. do vianoc snad uvidime..

P.S.
Cinsky trh nie je pre mna relevantny, ved ti idioti zeru psov a macky, ako sa mozu vyznat v mobiloch..
tak pre teba je tu nova motorola droid maxx resp ultra

duky5
motorkár
motorkár

#695 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Aug 16, 2013 1:27 pm

preco by mali zaniknut? konkurencia tu snad bude stale....

mat v nokia lumia android, mozno by som o nej uvazoval :)

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#696 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Aug 16, 2013 2:03 pm

Cha, ja mam aj Ericsson.. :-D
Obrázok

lacosta
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
Kontaktovať užívateľa:

#697 Príspevok od užívateľa lacosta » Pi Aug 16, 2013 6:19 pm

Ja som rad a drzim im palce, kopec nenazrancov presunulo vyrobu do azie aby mali co najvacsiu marzu. Chlapci to tam pozreli okopirovali a veselo predavaju ... dobre im tak, staci sa pozriet na dreambox.
Hail to the king baby !
Obrázok
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#698 Príspevok od užívateľa Davidian » So Aug 17, 2013 2:03 am

Ani nevrav, 7020nu mam doma na policke..

deCORF OBRAEN
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Št Aug 08, 2013 7:32 pm
Skúter: Suzuki Burgman AN400 K8

#699 Príspevok od užívateľa deCORF OBRAEN » So Aug 17, 2013 7:32 am

Pracoval som pre IBM,HP, Nokiu, Panasonic a Samsung no tak ani sa necudujem ze nokia dopadla tak ako dopadla..niekto tu pisal ze len menili kryty, tak na vyvoji fakt spali..Panasonic v oblasti TV inej zobrazovacel technologii tiez niekde pozadu.. vyvojari z japonska nam nic extremne nove neponukali a ked aj tak plno chýb ktore trebalo doladovat..Co sa tyka Politiky Samsungu tak by ste niektory boli prekvapeny co vsetko ryzozrúti vedia robit aby boli na vrchu retazca..a myslim ze preskocili za par rokov aj ine renomovane znacky.. ci uz dizajnom..technologiami a vyvojom..to je moh pohlad na vec kedze som videl vyvojove dielne uvedenych znaciek.. :oops:
Suzuki Burgman AN 400 K8 bielo perletová raketa , jazdíme na 3,5L- 4,2L,
Mať moc neznamená mať pravdu...

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#700 Príspevok od užívateľa theruck » St Aug 21, 2013 2:44 pm

keby mal niekto este reci ze IOS zariadenia su pre hlupakov a ovce tak tu je vysledok studie v porovnani so samsungom, ktora ukazuje ze vzdelanejsi ludia si kupuju Apple

Obrázok

na druhu stranu treba povedat ze apple uzivatelia su aj majetnejsi takze z toho moze vyplyvat aj to lepsie vzdelanie
Obrázok

metodika: 4 ankety nakupujucich telefony v USA od jula 2012 do juna 2013. kazda anketa pozostavala s 500 opytanych subjektov ktori si zakupili mobil za poslednych 90 dni

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"