Takze takto pani, ja mam okolo toho najviac behaciek

Rano zobrat rodinku , odviezt ju do BN k svokrovcom, utekat naspat pre skuter a startovat sa previezt s vami

takze podaktori bez zavazkov mi nehovorte ze je to vo HVIEZDACH
Nikto nepovedal ziadny cas tak skusim ja a vy sa vyjadrite ci to moze byt. Ja mozem startovat z domu cca 9:30-10:00 takze stretavka v HC 10:30-11:00 tak to mozme dat na 10:50 Zaciatok HC Slovnaft pumpa ale co je smer TO ta mala VendeTTa upresni to.
Mozme dat kavu za 50centov jedneho dymaka

a 11:10 startovat smer PN...
Rob0-odchod z HC 11:10 tak sa mozme stretnut v PN cca 11:40 mas dost casu na prichod

a tempa sa bat nemusis co myslis tie nase cinske draky ako idu 80km/hod a trasie sa pod nami cely svet

"dufam ze mi to odpusti moj keeway" a dohodni sa v VendeTTom kde sa tam stretneme, ten ma PN v malicku a mozete si vymenit tel.č. a popripadne sa dohodnete, kde a kedy, nema stale kredit
V PN dame kofolu a ak budeme vsetci a nikto sa uz nebude chciet pridat, sa dohodneme kam dalej, mozeme Bojna, alebo NM alebo kam budete chciet , niekde na obed za 3eura
Takze datum mame, cas mame uz cakame len na vase schvalenie...
P.S- a co na cestu? V prvej rade druhe gate pozeral som pocasie prsat nema, ale ak by nahodou niekde sprchlo bunda je v pohode ale steka mi to po nej ako z ryny rovno na v...
A Smulo, jeho odpoved-Caves majo ja som na motorke vo svajciarsku.......niekto si vyvaza zadok niekde inde

Keeway Outlook 125 - ked ho miluješ, nie je čo riesiť...