Edit: tento mesiac 80sms 110 minut. Par mb dat a platim 5.61€
aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- Rips.
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
Ja mam tesco mobile nakolko robim v tescu. Mam zamestnanecku zlavu 50% Takze mam 100min v Ts mobile 100minut do vsetkych sieti 100 sms do vsetkych sieti plus mi 100 bodov dobiju na club card takze ma to stoji 4 ecka mesacne. Prevolam asi ako ty duky no dat prenesiem menej takze mavam faktury tak do 10 eciek
Pred tym v orangi tak trojnasobok 
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
A prečo nemáš kredit? Ten Tesco paušál je dosť o ničom. 
- Davidian
- moderátor

- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
15GB, to co si tahal!? Ci len takto chodis na net!. (HSPA)
Odoslané z môjho Nexus 7 pomocou Tapatalk 4
Odoslané z môjho Nexus 7 pomocou Tapatalk 4
- duky5
- motorkár

15gb je len zaplatený balík denného internetu, ktorý som samozrejme nevyužil 
- Rips.
- motorkár

Lebo pausal ma stoji 4 € mesacne a to sa za 100min a 100 sms oplati
Duky a neoplati sa ti viac to ze ked pouzijes net zaplatis 50 centov a mas na cely den zadara ak nepouzijes neplatis nic. Cize maximalne mozes minut 15 eciek
- Rips.
- motorkár

To neviem ale ak by si to chcel napriklad do tabletu tak dobijes 15 eciek teraz ked je to ze raz tolko tak dostane za 7,5€ 15 € kredit a cely mesiac nic neriesis len si na nete. Ak daky den nemines nic tak si usetril. Ine baliky ma dako nezaujali 
- duky5
- motorkár

no veď to mám akože ten denný internetRips. napísal:Lebo pausal ma stoji 4 € mesacne a to sa za 100min a 100 sms oplatiDuky a neoplati sa ti viac to ze ked pouzijes net zaplatis 50 centov a mas na cely den zadara ak nepouzijes neplatis nic. Cize maximalne mozes minut 15 eciek
0.50€ na deň
A upravujem sa, nie je to 15GB, ale iba 12 GB, 400 mb/deň x 31 dní za mesiac
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja mám denný ale vytáča ma, že zabudnem si náhodou večer vypnúť dáta v telefóne keď prídem domov z roboty, a samozrejme na druhý deň mám voľno a som doma, takže mi ho netreba . Ale ráno ma zobudí SMS že dnes už za dáta nezaplatím....lebo už som zaplatil 50C a mobil som ani nemal v paprči....len ten dement Androidný zelený asi dačo zňuchával aj sám od seba ....Musím prešmejdiť všetky nastavenia či nemám nejaké zapnuté autoaktualizácie alebo inak neviem prečo mi to robí...A už sa mi to stalo druhý raz tento týždeň.
Lebo vlastne reálne pripojenie potrebujem max tak 15x do mesiaca ak som v robote .
....Ja viem, ľudia si pokupujú drahé a zložité mobily a potom s nimi nevedia narábať...to je tak aj s autami TV a všetkým trocha zložitejším od hrablí alebo fúrika....
Lebo vlastne reálne pripojenie potrebujem max tak 15x do mesiaca ak som v robote .
....Ja viem, ľudia si pokupujú drahé a zložité mobily a potom s nimi nevedia narábať...to je tak aj s autami TV a všetkým trocha zložitejším od hrablí alebo fúrika....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- duky5
- motorkár

Vlady - máš viac možností riešenia 
Keď si doma tak si predpokladám na wifi - tak si nastav aby sa ti wifi neprepla na režim spánku - lebo keď sa ti pri nepoužívaní mobilu uspí wifi, naskočia ti mobilné dáta
Alebo použi nejaký program na profily, ktorý ti nastaví, že keď si doma, tak vypne mobilný internet a zapne wifi a keď ideš von, tak vypne wifi a zapne mobilné dáta - programov na to je veľa
Keď si doma tak si predpokladám na wifi - tak si nastav aby sa ti wifi neprepla na režim spánku - lebo keď sa ti pri nepoužívaní mobilu uspí wifi, naskočia ti mobilné dáta
Alebo použi nejaký program na profily, ktorý ti nastaví, že keď si doma, tak vypne mobilný internet a zapne wifi a keď ideš von, tak vypne wifi a zapne mobilné dáta - programov na to je veľa
- Rips.
- motorkár

Skorej ako android to robi daka appka co ti bezi na pozadi. A rieseni ti dali uz dost do plena. Alebo si to pis na ruku to je najistejsie 
- SnoopyBA
- moderátor

- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Denne, nocne internety?? WTF..??

Sent from iPhone 5 using Tapatalk 2
- duky5
- motorkár

kľudne to môže byť aj počasie, ktoré má nastavený interval obnovy dát...a keď sa wifi vypne tak si to dáta stiahne cez net.Rips. napísal:Skorej ako android to robi daka appka co ti bezi na pozadi. A rieseni ti dali uz dost do plena. Alebo si to pis na ruku to je najistejsie
Snoopy - nepoznáš alebo sa robíš hlúpy?
- SnoopyBA
- moderátor

- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
aky mate mobil? (hlasovanie)
Nepoznam, nerobim sa hlupym. Fakt netusim o com rozpravate. A hlavne ma to nejako nelaka "spoznat". Neviem totiz naco.. Mam neobm, resp po 2giga spomaleny net a neminiem to ani keby som chcel. Nakolko som doma aj v robote na wifine.. Nevravim ze je to zla vec, ale fakt netusim naco by mi to bolo. Taky David alebo niekto iny to mozno vyuzije, ale ja urcite nie..
Edit: teraz pozeram ze su to partneri O2.. Ak maju aj "ich" internet, tak dakujem pekne.. Mal som ho doteraz a stacilo. S takym napr Tcom-om sa neda porovnat. (ak pisem sprostosti opravte ma, naozaj netusim o com tesco mobile je..)
Edit: teraz pozeram ze su to partneri O2.. Ak maju aj "ich" internet, tak dakujem pekne.. Mal som ho doteraz a stacilo. S takym napr Tcom-om sa neda porovnat. (ak pisem sprostosti opravte ma, naozaj netusim o com tesco mobile je..)
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vida...to aktualizovanie počasia by to mohlo robiť...Asi to dám aj celkom preč. Aj tak mám to tam len tak nejak zo zotrvačnosti.Reálne to nepoužívam ak treba pozriem si ALADINa. Zatiaľ som to moc neriešil nakoľko sa mi to stalo len 2x. Samozrejme nejde o tých 50c, ale o to že ak som doma tak o dáta v mobile ani nazakopnem...nieje mi ich treba. Tak načo míňať 50c.
A aj vychádza mi to lepšie a lacnejšie platiť na mesiac (čo je u mňa 15 pracovných dní) cca 7,50E, a mať v podstate 6G dát , jak mať dátový paušál na celých 30 dní a ten za 8E a je tam len 1G.
A od Orange som išiel nazad k O2 po cca pol roku, lebo nie že by mi tie 2G za 10E nestačili, ale v robote mi to išlo dosť biedne a blblo pripojenie a spomaľovalo sa. A pritom na infolinke sa tvárili , že pokrytie tam majú a chyba bude v mojom zariadení. Zaujímavé že pripojenie od O2 je úplne v porádku. A za dalšie, najviac hovorov mávam aj tak v O2 a teda u Orange som platil vždy celý hovor aj keď 10c / min. Ale teda vyšlo to drahšie jak keď platím v O2 síce 13c , ale len prvú minútu .
A aj vychádza mi to lepšie a lacnejšie platiť na mesiac (čo je u mňa 15 pracovných dní) cca 7,50E, a mať v podstate 6G dát , jak mať dátový paušál na celých 30 dní a ten za 8E a je tam len 1G.
A od Orange som išiel nazad k O2 po cca pol roku, lebo nie že by mi tie 2G za 10E nestačili, ale v robote mi to išlo dosť biedne a blblo pripojenie a spomaľovalo sa. A pritom na infolinke sa tvárili , že pokrytie tam majú a chyba bude v mojom zariadení. Zaujímavé že pripojenie od O2 je úplne v porádku. A za dalšie, najviac hovorov mávam aj tak v O2 a teda u Orange som platil vždy celý hovor aj keď 10c / min. Ale teda vyšlo to drahšie jak keď platím v O2 síce 13c , ale len prvú minútu .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
- duky5
- motorkár

tesco mobile pouziva siet O2. internet mam svizny podla parametrov, rovnaky ako som mal este nedavno v tcome (mobilny), ktory som zrusil.SnoopyBA napísal:Nepoznam, nerobim sa hlupym. Fakt netusim o com rozpravate. A hlavne ma to nejako nelaka "spoznat". Neviem totiz naco.. Mam neobm, resp po 2giga spomaleny net a neminiem to ani keby som chcel. Nakolko som doma aj v robote na wifine.. Nevravim ze je to zla vec, ale fakt netusim naco by mi to bolo. Taky David alebo niekto iny to mozno vyuzije, ale ja urcite nie..
denny internet je v podstate balik internetu na den, za poplatok 0,50€ dostanes 400mb dat...za den ked internet nepouzijes, neplatis nic. ked sa prihlasis kazdy den, tak platis povedzme 30x0,50€ = 15€ za 12 GB dat. v pripade tesco mobile dostavas bonus 100% kreditu, takze ta to v podstate vyjde na 7,50€
2GB balik internetu v O2 stoji 11€ na mesiac
2GB balik v tcom stoji 12,99€ pri 2 rocnej viazanosti (6 mesiacov sa plati 5,99€)
900 mb v orange stoji 9,99€ mesacne
IMHO mi prijde mobilny internet od tesca za cenovo aj datovo najvyhodnejsi, ziadna viazanost a zamlcane podmienky
Edit - myslím že táto rýchlosť mobilného internetu je v pohode nie?

Btw v chorvátsku stojí internet na deň 10 kún a máš 1 GB dát za cca 1.20€. Urobil som na mobile wifi hotspot a mali sme internet všetci
- BrAtKo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
- Skúter: Honda PCX 150
Moje vysledky rychlosti teraz na Orange 3G - http://www.speedtest.net/my-result/i/651327870
-
TomasARN
- moderátor

- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Sony Xperia SP
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Pjekný kousek.
Je už aj s KitKat 4.4, alebo ešte treba updatovať?
Tak už zasa nič.
- gianmarco1
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
- Rips.
- motorkár

Aj ja sa pochvalim novou hrackou Asus memo pad 10". Je to celkom fajn tablet s dobrim vykonom za rozumny peniaz 
-
TomasARN
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
Bacil, posledna aktualizacia je stale 4.1.2, kazdym dnom ma byt 4.3, ktory bude prestupny na 4.4, ten ma byt za dva az tri mesiace
-
TomasARN
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
Chalani, skuste mi poradit, ako nastavit nfc v telefone, aby sa s nim dalo platit v obchode na terminale paypass
- duky5
- motorkár

Nfc v mobile nestačí, musíš dostať ešte aj od mobilného operátora špeciálnu sim kartu s nfc. Bohužiaľ.
píšem z tabletu
píšem z tabletu
-
TomasARN
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
Ano, uz viem, pritom je to dost zvlastne, kedze existuju aj paypass privesky a nalepky a tie nic nepotrebuju