Moderátor: Moderators

Dokopi odtial prd uvidíš
 Dokopi odtial prd uvidíš  Račej zastav az za letiskom na odbočke na jazero horna streda
 Račej zastav az za letiskom na odbočke na jazero horna streda 

Keby niekto nieco tak moj tel: 0918 226 597 . Idem asi smer modrovka ale prisposobim sa kludne. Zatial cavte
 Keby niekto nieco tak moj tel: 0918 226 597 . Idem asi smer modrovka ale prisposobim sa kludne. Zatial cavte 

aj by sme ešte mohli niečo zbúchať
 aj by sme ešte mohli niečo zbúchať  ja už som pojazdný, tak ked ešte bude pekne nemám problém ísť na Piešťany
 ja už som pojazdný, tak ked ešte bude pekne nemám problém ísť na Piešťany 

včera pomaly 160km
 včera pomaly 160km  ale zima je už :/
 ale zima je už :/

Mohli by sme sa stretnut v Radosine a mozno sa prida aj VendeTTa aj Robo + kazdy kto by chcel. Akurat Rips mohol by si prist na cas nie ako niektori clenovia, pravda VendeTTa ze budem cakat 35min na teba, ale aby som mu nekrivdil ,len 25 ja som prisiel o 10 min skor
  Mohli by sme sa stretnut v Radosine a mozno sa prida aj VendeTTa aj Robo + kazdy kto by chcel. Akurat Rips mohol by si prist na cas nie ako niektori clenovia, pravda VendeTTa ze budem cakat 35min na teba, ale aby som mu nekrivdil ,len 25 ja som prisiel o 10 min skor 

škoda, že sa nemôžem pridať :/
 škoda, že sa nemôžem pridať :/

Takze asi skorej tu nedelu keby dakam idem hodim to sem ale dake mega dlhe cestovanie neplanujem uz teraz som bol nabaleny jak salonka a to nebola az taka zima
 Takze asi skorej tu nedelu keby dakam idem hodim to sem ale dake mega dlhe cestovanie neplanujem uz teraz som bol nabaleny jak salonka a to nebola az taka zima