Moderátor: Moderators

a vyrazil na jazdu podľa tejto trasy http://goo.gl/maps/XUJ8p  Vďaka za to že si so mnou dnes zajazdil patrí Tondovi02.
 a vyrazil na jazdu podľa tejto trasy http://goo.gl/maps/XUJ8p  Vďaka za to že si so mnou dnes zajazdil patrí Tondovi02.   Stretli sme sa niekde medzi Jalnou a Hronskou Dúbravou. Nebol benzín, preto sme to strihli na R1 a pred Zvolenom na Agipe sa tankovalo. V Krupine krátke zastavenie na foto a obzeraním sa dookola či náhodou nestretneme Flipera
 Stretli sme sa niekde medzi Jalnou a Hronskou Dúbravou. Nebol benzín, preto sme to strihli na R1 a pred Zvolenom na Agipe sa tankovalo. V Krupine krátke zastavenie na foto a obzeraním sa dookola či náhodou nestretneme Flipera  . Nestretli sme ho. V motoreste pri Kozárovciach bola káva
 . Nestretli sme ho. V motoreste pri Kozárovciach bola káva   a potom už len domov. Slnko síce nesvietilo, nezmokli sme a ani tohto
  a potom už len domov. Slnko síce nesvietilo, nezmokli sme a ani tohto  sme nestretli. Zato zelených mužíčkov
  sme nestretli. Zato zelených mužíčkov   bolo po trase neúrekom. Našťastie nám dali pokoj. Zhrnuté a podčiarknuté – príjemne strávená  časť novembrovej soboty.
 bolo po trase neúrekom. Našťastie nám dali pokoj. Zhrnuté a podčiarknuté – príjemne strávená  časť novembrovej soboty. 

fakt klobuk dole chlapci sredoslováci,že sa viete aspoň dvaja dohodnúť,aj keď je jasné,že jazdiť 2.novembra je riadne uletené...chi,chi....No vážna otázka...čo máte oblečené počas týchto dní na skutriku?Asi by som mal vraziť prachy do nejakeho moto oblečenia,či ako?..
 fakt klobuk dole chlapci sredoslováci,že sa viete aspoň dvaja dohodnúť,aj keď je jasné,že jazdiť 2.novembra je riadne uletené...chi,chi....No vážna otázka...čo máte oblečené počas týchto dní na skutriku?Asi by som mal vraziť prachy do nejakeho moto oblečenia,či ako?..
 Zato malý guľatý má na sebe klasiku. To jest botasky, rifle (samozrejme že pod nimi trenírky s dlhými rukávmi), triko s krátkym rukávom, na tom mikina a na nej po otcovi zdedená koženková bunda. Jediná vhodná vec je kukla a rukavice. To vieš, keď sa chce niekto normálne pracujúci voziť na úplne novom Piaggiu, na ostatné mu euráče neostanú. Ostane mu len holá
 Zato malý guľatý má na sebe klasiku. To jest botasky, rifle (samozrejme že pod nimi trenírky s dlhými rukávmi), triko s krátkym rukávom, na tom mikina a na nej po otcovi zdedená koženková bunda. Jediná vhodná vec je kukla a rukavice. To vieš, keď sa chce niekto normálne pracujúci voziť na úplne novom Piaggiu, na ostatné mu euráče neostanú. Ostane mu len holá   

.Ja to volám u nás na Vychode "CG"...rozumej..."ceple gače"...A na to oblečenie sa pýtam aj preto,že ja som dnes tiež bol sa previesť a mal som teplaky,na tom zateplene nohavice,asi dve mikliny a na tom vetrovku tepllu a prišiel som premrznutý.A hlavne mi vadí,že normále v zavretel prilbe kdesi fuka na čelo a skoro na oči,čo nechápem.Všetky "vetraky" su zavrete...žeby to poriešila motokukla?
 .Ja to volám u nás na Vychode "CG"...rozumej..."ceple gače"...A na to oblečenie sa pýtam aj preto,že ja som dnes tiež bol sa previesť a mal som teplaky,na tom zateplene nohavice,asi dve mikliny a na tom vetrovku tepllu a prišiel som premrznutý.A hlavne mi vadí,že normále v zavretel prilbe kdesi fuka na čelo a skoro na oči,čo nechápem.Všetky "vetraky" su zavrete...žeby to poriešila motokukla?  --P.S...písal som s "radoPcx"..a ak vraj dožijete,tak v lete cesta na Východ..ha,ha....Navrhol som Duklu...,tak dajte vedieť,rád sa pridám
 --P.S...písal som s "radoPcx"..a ak vraj dožijete,tak v lete cesta na Východ..ha,ha....Navrhol som Duklu...,tak dajte vedieť,rád sa pridám  a pohostím prípadne...
  a pohostím prípadne... 

Je to asi náhoda ale ja som včera práve o Dukle hovoril s Tondom.  Ono nielen o Dukle ale napríklad aj o Sečovciach. Chceme si overiť, či v reštaurácii „Lietadlo“ dobre varia a či tam robia aj klasickú zalievanú kávu, pretože napr. v Gabčíkove pri obede v nejakom penzióne pri požiadavke o zalievanú kávu na nás hľadeli ako na ľudí z vesmíru a surovo nás odbili prehlásením, že oni robia iba Presso
  Je to asi náhoda ale ja som včera práve o Dukle hovoril s Tondom.  Ono nielen o Dukle ale napríklad aj o Sečovciach. Chceme si overiť, či v reštaurácii „Lietadlo“ dobre varia a či tam robia aj klasickú zalievanú kávu, pretože napr. v Gabčíkove pri obede v nejakom penzióne pri požiadavke o zalievanú kávu na nás hľadeli ako na ľudí z vesmíru a surovo nás odbili prehlásením, že oni robia iba Presso   . Takže návšteva východu sa naozaj chystá a ver tomu aj na budúci rok uskutoční. Dozvieš sa to včas.
 . Takže návšteva východu sa naozaj chystá a ver tomu aj na budúci rok uskutoční. Dozvieš sa to včas.   
  najlacnejšiu otvorenú prilbu  (niekde na foto určite bude, hľadaj). Je síce hlučná, zimu riešim veľmi dobrou kuklou. Mne vyhovuje.  Skúšal som aj zatvorenú, môj rozmer však nikde nemali.
 najlacnejšiu otvorenú prilbu  (niekde na foto určite bude, hľadaj). Je síce hlučná, zimu riešim veľmi dobrou kuklou. Mne vyhovuje.  Skúšal som aj zatvorenú, môj rozmer však nikde nemali.

Počasie dnes urobilo smrtiaci rez mojim plánom.
  Počasie dnes urobilo smrtiaci rez mojim plánom.   Stále hmla a všetko okolo mokré z mrholenia.
  Stále hmla a všetko okolo mokré z mrholenia. 

Miki1 mňa ste darmo vyzerali,Burgmanika som už zazimovalMiky1 napísal:Predsa len sa našiel jeden, ktorý sa dnes nehral na domaseda, osedlal svojho tátošaa vyrazil na jazdu podľa tejto trasy http://goo.gl/maps/XUJ8p Vďaka za to že si so mnou dnes zajazdil patrí Tondovi02.
Stretli sme sa niekde medzi Jalnou a Hronskou Dúbravou. Nebol benzín, preto sme to strihli na R1 a pred Zvolenom na Agipe sa tankovalo. V Krupine krátke zastavenie na foto a obzeraním sa dookola či náhodou nestretneme Flipera
. Nestretli sme ho. V motoreste pri Kozárovciach bola káva
a potom už len domov. Slnko síce nesvietilo, nezmokli sme a ani tohto
sme nestretli. Zato zelených mužíčkov
bolo po trase neúrekom. Našťastie nám dali pokoj. Zhrnuté a podčiarknuté – príjemne strávená časť novembrovej soboty.
 a aj tak som bol v práci
  a aj tak som bol v práci  ,keby som bol vedel že idete cez KA tak ste sa mohli stavit pri mne v robote na pokec.
 ,keby som bol vedel že idete cez KA tak ste sa mohli stavit pri mne v robote na pokec. 

(neskoro ale predsa) že sa ide spáchať jazda
 (neskoro ale predsa) že sa ide spáchať jazda   na tejto trase   http://goo.gl/maps/eCrGy  odchod z benzinky Shell pod sídliskom Zlatý Potok vo Zvolene cca 9:00hod. V motoreste Šturec bude káva.
 na tejto trase   http://goo.gl/maps/eCrGy  odchod z benzinky Shell pod sídliskom Zlatý Potok vo Zvolene cca 9:00hod. V motoreste Šturec bude káva. 

v motoreste Šturec. Po ceste sme na dvoch kolesách ja a Tondo02 nestretli nám podobných  ......
  v motoreste Šturec. Po ceste sme na dvoch kolesách ja a Tondo02 nestretli nám podobných  ......   ........
  ........   

alebo takové ako ja
  alebo takové ako ja  ....Normálneho nestretneš
  ....Normálneho nestretneš 

Ja som triafal pomimo. Preto som napísal "..nestretli nám podobných ........
 Ja som triafal pomimo. Preto som napísal "..nestretli nám podobných ........   ....... "
 ....... "   a to z toho dôvodu, aby som náhodou neurazil Tonda02. Ty bývaš ďaleko a potom by som musel jazdiť sám.
  a to z toho dôvodu, aby som náhodou neurazil Tonda02. Ty bývaš ďaleko a potom by som musel jazdiť sám.  

dnes bolo u nás krásne a tiež teplúčko. Bodaj by bolo takýchto dní ešte aspoň 50
  dnes bolo u nás krásne a tiež teplúčko. Bodaj by bolo takýchto dní ešte aspoň 50   Pozdravujem Ťa Miky, si super PARŤAK
 Pozdravujem Ťa Miky, si super PARŤAK  

Keby ste videli tie pohlady ked som so sebou viezol velkeho plyšového maca
 Keby ste videli tie pohlady ked som so sebou viezol velkeho plyšového maca