Moderátor: Moderators
pripojim fon ako usb disk=pripojim sa k itunes cez WIFI bez kablaRips. napísal:Spravim to jednoducho pripojim fon ako usb disk dam nan skladbu a potom si ju iba nadstavimA dokonca na to aby som ju tam dal nepotrebujem ani utilitu od vyrobcu . A dokonca mi ju tam posle aj kamos z mobilu od random vyrobcu cez bt. A tu skladbu si mozem strihnut v dakom stardandnom softe ktory obsahuje win. Ja viem je to neuveritelne ale toto mi moje zariadenie dovoluje
rozmer a velkost fotky? to je zakladny udaj? pre ludi su to obrazky... datum nasnimania tam samozrejme vidis. rozlisenie nikoho nezaujima. staci ze iphone robi dobre fotky a vzivote nepotrebujes onanovat na rozliseni.Luthar napísal:Ved apple je funkciami ako hracka, zober si taku banalnu vec ako fotky ktore nasnimas. A kde v iPhone najdes rozmer fotky, kolko ma mb, kedy bola nasnimana, rozlisenie, a dalsie podstatne zakladne udaje??? To tam proste niejea dalej mas uzasny iphone ci ipad ako si do toho das film s titulkami?
v androide chytis folder a slahnes to do mobilu, alebo si ten film rovno stiahnem cez mobil. A kopa inych vecí ako zvonenie... To potom zvoni iPhone a ty co ho maju v okoli vsetci sahaju rukov do vacku, ci to nieje ich, lebo vsetci maju rovnake zvonenie. Ktore si nevedia zmenit
Ale je pekny to sa musi uznat, a este mi aj ten 4 roky stary maly display so shit rozlisenim vytaca. Iked podanie farieb ma top
Ale ked som ho mal tak cez bt hral do prilby hlasnejsie.
Tod vsetko z mojho srdcoveho vylevu
a ty si dokazes dat aplikacie na kartu potom si kartu pripojit k pc ako usb storage a zatial co sa ti kopiruje na sd kartu otvorit aplikaciu zo sd karty?Rips. napísal:Zrejme si si vybral zly rezim pripojenia ked si ho nemohol pouzivatKazdopadne oby dva tieto systemi su podla mna urcene pre inu skupinu ludi
ale dobra je to debata coRips. napísal:Ako som povedal mne to pride ako IT gramotnost vediet take zakladne veci. Môj tatko to zvladaCo ti poviem kazdy chce nieco ine
Je to ako s autami. Motorkami alebo hoc cim inym. Nehovorim ze jedno je lepsie ako druhe len musis vediet co od toho cakas a na co to chces pouzit. Mne osobne vadi na apple iba jedna vec chcu mi predat stary HW za cenu spickoveho. Ja mozno sluzim telefonu ale ty sa mu zasa musis podriadit. Pretoze ak chces poslat napriklad tu pesnicku ktoru tu dve strany riesime mozes pouzit iba email. Ja si mozem vybrat BT, email, dokonca sparovat telefony cez wifi by mozno slo. A o tom to je ja mu sluzim a ty sa mu podriadis je to viac menej to iste kazdy z nas robi daky kompromis
Neporovnavam tieto dve platformy su neporovnatelne. Ale keby porovnam HW tak si proste jabko nekupim
To iste robi siny a dalsich x vyrobcov chcu mi predat daky notebook ktory je mozno krasny na pohlad ale pre mna je tam stale hw porovnatelne zo strojmi za 1000€ a oni pytaju 3
![]()
Kazdopadne tato debata co je lepsie nikam nevedie pretoze kazde je urcene pre niekoho ineho. To ako keby sa hadame co je lepsie ci tvoja motorka alebo moj scooter. Ty budes hovorit ze na okruhu ide super a ja ze to zerie 4 litre a nemusim radit lebo radit je tazke a zlozite.
sak ja ta nepresviecam ze IOS je lepsi. ja ta presviecam ze android platforma je cela nahovno uz principialne lebo je zalozena na tom ze nekdo chce zarobit nema zadnu filozofiu a je tak saturovana ze jej skaza ako takej je nevyhnutelna. nie je to ani dobre ani bezpecne ani nadcasove. je to iba pouzitelne a predajne. s androidom ti nikto nechce predat nejaky super user experience aby si a tesil ze mas nieco co funguje. tu ide len o to predat ti kazdy pol rok novy hw a kazdy polrok vydat novy sw plny somarin ktore nikto nepotrebuje.Rips. napísal:Nie ja si alikacie stahuje cez play takze nemam porebu ich tam davat aplikacie mam v pameti telefonu a data na karte
Edit: ten telefon sa ma to spyta aky rezim chcem.
Pozri ja som mal aj IOS aj Android a kazde ma nieco do seba ale IOS ma obmedzoval. Kazdy ma ine naroky ja sa s tebou nehadam ze pre teba nieje lepsi. Ale tak isto mna ty nepresvecis ze je pre mna lepsi IOS.
lightning je lepsi ako mini usb lebo je obojstranny. zase si v tom appli dali tu namahu a urobili nieco pre ludi. zadny android telefon nedas po tme na nabijacku... jablko dodava lightning to microusb keby si chcel pouzit ich nabijacku na ine veciVLADY napísal:Mňa fascinuje aj to, že konečne sa po toľkých rokoch celý svet dohodol, že sa bude na pripojenie a nabíjanie mobilov používať micro USB konektor, ale jablko si zas spravilo svoj lighting 8 pinový obojstranný minikonektorík, netvrdím že je zlý alebo nekvalitný ale zas musia byť niečo extra a pre ľudí komplikácia v určitých situáciách...Ale pozitívum to má tiež, nakolko ten 30pin, čo používali doteraz aspoň teda na mňa pôsobí dojmom, že otočím telefón a zo zadu nápis: SDELANO v CCCP....
ano da sa to aj kablom ale my jablkari to robime radsej bezdratovo. rovno stream na telku, ci uz hudba foto alebo film. a z hociktorej aplikacie. a vy take kedy budete mat na chladnickach?Rips. napísal:Neviem pre mna to je kusok uchylka ten HW to bol iba moj pohladA ked uz tak diskutujeme ide taka sranda ze stiahnem si z netu film rozbalim ho v mobile a cez HDMI sparujem telku s mobilom a prehravam ? To sa pytam iba zo zvedavosti ? A aka je kompatibilita s inymi zariadeniami lebo ja mam napriklad domacu siet v nej sony telku a mozem ju sparovat s telefonom
Teraz mam sgs3.
A k tomu ze je tam kopa zbytocnosti to je chyba vyrobcov a ich nadstavieb ktore tam pridavaju xy kravin
inac ked spominas inteligentne hodinky a niekto tu spominal ten bluetooth a parovanie. tak mal som tu cest s tymto devicomTomasARN napísal:Naozaj mohli dat microUSB. Inteligetne hodinky, tablet, sony telefony, HTC a handsfree nabijam jednou nabijackou