aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
Bacil, Ace2 nie je zrovna HW dobry telefon
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vidíš to je znak inteligencie...to len najprv uvažuje a rozmýšľa aby dačo zle nevyviedol! Nie hneď hŕŕŕŕ a potom jaj šak chceli odomňa dačo iné...Bacil-BA napísal: A keď spustím ten Sygic, včera nainštalovaný, tak si občas zoberie aj minutku, dve na rozmyslenie, že čo asi tak spraví.

A to len ja som furt špekuloval že prečo sa tomu hovorí inteligentný telefón...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Vlady to zhodnotil.. mozme zamknut temu
...

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
no je to celkom vykopávka, mobil v dnešnej dobe naozaj iba na hovory.TomasARN napísal:Bacil, Ace2 nie je zrovna HW dobry telefon
Asi sa nedivím že to nezvláda sygic. Ten za posledný rok tak pokazili, že aj moje 4 jadro s 2 GB pamäťou má problém a zahrieva sa.
Bacilko ked chceš sygic, pozri verziu 11.2.6, to bola imho posledná funkčná verzia sygicu. Alebo pozri inú navigáciu napríklad be on road.
odoslané z mobilu
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ja pouzivam 13.4.1 HUD a stazovat sa nemozem. Inak sme pekne mimo temy, ale kaslat nato 

- VLADY
- spammer
Dnešné praktické cvičenia dokončené.
A Lexaurín som si nedal len z posledných síl
...kto ešte potrebujete do jablka nejaké MP3 alebo zvonenia ???
...Spravím si harmonogram a budem to precvičovať aspoň každý týždeň raz...ja len aby som nevyšiel z cviku. 
A Lexaurín som si nedal len z posledných síl

- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
11,2,6 pouzibam aj ja a som spoko
Ale keby mi dakto poradi nieco lepsie dobre odskusane do mobilu tak beriem 

podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Mne na SG vadí oproti Garminu aj spôsob navigácie, aj samotné nepresné mapové a hlavne rýchlostné podklady. V tom majú SG úplný bordel v samotnej BA, neviem si predstaviť, čo v nejakom zastrčenom kúte. A najlepšie je, že na ešte staršom Galaxy Ace Plus ide tá istá verzia úplne easy bez problémov.
Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Hmmm, ja by som to až tak nepodceňoval:theruck napísal:samsung je vyrobca chladniciek.Miky1 napísal:Aký máte názor na Samsung Galaxy Note 3 ?
Útočníci využili chladničku pre rozosielanie spamu.
http://www.zive.sk/utocnici-vyuzili-chl ... fault.aspx

Tak už zasa nič.
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Coho je samsung vyrobca si radsej precitaj na wikipedii..
Odoslané z GT-I9300 pomocou Tapatalku
- VLADY
- spammer
Dodnes som nepochopil načo by mi mala chladnička mať prístup na NET.... jaj aby som zistil že čo nemám a mal by som mať. A sama si to objedná za mňa ...OK ak to niekomu chýba prečo nie. 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nerobi samsung hardware pre jablcko? procesor a tak?Davidian napísal:Coho je samsung vyrobca si radsej precitaj na wikipedii..
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
pre apple robi aj LG aj samsung. potom niečo samsung okopiruje a da na svoje phony. Apple ho zažaluje. ale takto sa natahujú dookola.
- Rips.
- motorkár
Ty si zas daky jablkaris asi lebo si napisal ze len samsung od applu ale je to tak ze ty magori si daju atwntovat uplne bezne veci aa potom sa medzi sebou zaluju jedna radost . A doplatime na to my spotrebitelia ktory to cele zacvakame 

- deCORF OBRAEN
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 08, 2013 7:32 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K8
apple a samsung v minulosti úzko spolupracovali, pokiaľ jablkarom nezačalo prepínať a tie ich ... patenty nedávali všade, sa čudujem že nedali patent na mobil čiernej farby atd.. no a potom samsung povedal "Stop" procesorom a pametiam pre ovocničkarov
)))

Suzuki Burgman AN 400 K8 bielo perletová raketa , jazdíme na 3,5L- 4,2L,
Mať moc neznamená mať pravdu...
Mať moc neznamená mať pravdu...
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ked som cital tie zaloby od jablka, tak som mal pocit, ze si.daju skor patent na mobilny telefon a budu zalovat kazdeho, kto vyraba MT
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
No takze chladnicky, jo?
http://historiafiriem.blogspot.sk/2012/ ... g.html?m=1
-
- motorkár
Však som aj odkázal Theruck-ovi, aby ich nepodceňoval. 
PS: Posledným "favoritom" v akciovej cene T-Mobilu síce zľahka cez 100€, je nový Desire 601. Myslím, že bohate prekračuje moje požiadavky a už som ho konečne aj držal v ruke. Teda len atrapu, nie živý kus. Hádam prekusnem ten ich HTC Sense UI 5.0

PS: Posledným "favoritom" v akciovej cene T-Mobilu síce zľahka cez 100€, je nový Desire 601. Myslím, že bohate prekračuje moje požiadavky a už som ho konečne aj držal v ruke. Teda len atrapu, nie živý kus. Hádam prekusnem ten ich HTC Sense UI 5.0
Tak už zasa nič.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
hosi hosi, ved vy cez tie chladnickove androidy nevidite realitu.
ja uz to jednoduchsie asi nenapisem
IOS - vsetko ti funguje bez toho aby si o tom musel nieco vediet. vsetko je jasne jak facka a funguje ti to dnes aj zajtra aj za 3 roky. mas servisovatelny pristroj s kvalitnych komponentov s kvalitnym fotoaparatom
Android - vsetko sa da ale vsetko sa musis naucit, musis vediet trik este aj na to ci sa ti screen odomkne stlacenim, potiahnutim alebo pomodlenim lebo nie su na svete 2 android zariadenia ktore by poskytovali rovnaky user experience. musis vediet co si mas presne stiahnut na to aby si dosiahol to co potrebujes lebo este aj ked nieco najdes tak to
a) nebude fungovat na tvojom telefone lebo ma iny HW ako ten na ktory to bolo programovane
b) nebude fungovat na tvojej verzii OS
c) nebude fungovat lebo je to skratka nahovno aplikacia ktora nefunguje
d) nebude fungovat lebo tvoj telefon ma uz slaby HW
nejake otvaranie filmov zabalenych v rar-e na tom budete onanovat ale aby ste si mohli medzi sebou robit veci na co je ten telefon urceny - posielat zadarmo sms alebo telefonovat na to sa musite vsetci dohodnut ze jaku aplikaciu v jakej verzii si na to stahnete ale samotny vyrobca ktoremu ste dali 600e za svoj "SGS3689 note mini ultra turbo" vam neda nic.
na kereho krista su vam 4 tlacitka na ovladanie ked tlacitko BACK sa sprava stvorako? raz je to back, raz je to exit, raz je to nieco co je v aplikacii a toto vsetko sa mixuje podla toho ci si aplikaciu spustil z launchera, z home screenu alebo zo zoznamu aplikacii. toto si preco nenastavite ked sa to vsetko da nastavit podla potreby?
zaklad je ze vsetci nadavate na apple ale to o com si myslite ze sa neda tak neviete spravit ani na svojom androide. tak ked sa chcete bavit o aplikaciach tak sa bavme o aplikaciach ale ked sa bavime o OS alebo vyrobcoch tak z toho aplikacie vynechajme a bavme sa o tom co je v krabicke pripadne ake sluzby a ako funkcne k tej krabicke dostanete.
co sa tyka free navigacii mne sa osvecil dobre GPS NAV2 (skobbler). za 5 EUR stahnes celu europu a funguje to porovnatelne s Navigonom ktory stoji 80E. Sygic to je cesta do tmaveho lesa
. Ten naviguje do protismeru v jednosmerke, na dialnici ukazuje ze idem 400m vedla po okreske, pripadne navrhuje otocit sa ked nestihnes odbocit namiesto aby ta prenavigoval inou dostupnou cestou.
ja uz to jednoduchsie asi nenapisem
IOS - vsetko ti funguje bez toho aby si o tom musel nieco vediet. vsetko je jasne jak facka a funguje ti to dnes aj zajtra aj za 3 roky. mas servisovatelny pristroj s kvalitnych komponentov s kvalitnym fotoaparatom
Android - vsetko sa da ale vsetko sa musis naucit, musis vediet trik este aj na to ci sa ti screen odomkne stlacenim, potiahnutim alebo pomodlenim lebo nie su na svete 2 android zariadenia ktore by poskytovali rovnaky user experience. musis vediet co si mas presne stiahnut na to aby si dosiahol to co potrebujes lebo este aj ked nieco najdes tak to
a) nebude fungovat na tvojom telefone lebo ma iny HW ako ten na ktory to bolo programovane
b) nebude fungovat na tvojej verzii OS
c) nebude fungovat lebo je to skratka nahovno aplikacia ktora nefunguje
d) nebude fungovat lebo tvoj telefon ma uz slaby HW
nejake otvaranie filmov zabalenych v rar-e na tom budete onanovat ale aby ste si mohli medzi sebou robit veci na co je ten telefon urceny - posielat zadarmo sms alebo telefonovat na to sa musite vsetci dohodnut ze jaku aplikaciu v jakej verzii si na to stahnete ale samotny vyrobca ktoremu ste dali 600e za svoj "SGS3689 note mini ultra turbo" vam neda nic.
na kereho krista su vam 4 tlacitka na ovladanie ked tlacitko BACK sa sprava stvorako? raz je to back, raz je to exit, raz je to nieco co je v aplikacii a toto vsetko sa mixuje podla toho ci si aplikaciu spustil z launchera, z home screenu alebo zo zoznamu aplikacii. toto si preco nenastavite ked sa to vsetko da nastavit podla potreby?
zaklad je ze vsetci nadavate na apple ale to o com si myslite ze sa neda tak neviete spravit ani na svojom androide. tak ked sa chcete bavit o aplikaciach tak sa bavme o aplikaciach ale ked sa bavime o OS alebo vyrobcoch tak z toho aplikacie vynechajme a bavme sa o tom co je v krabicke pripadne ake sluzby a ako funkcne k tej krabicke dostanete.
co sa tyka free navigacii mne sa osvecil dobre GPS NAV2 (skobbler). za 5 EUR stahnes celu europu a funguje to porovnatelne s Navigonom ktory stoji 80E. Sygic to je cesta do tmaveho lesa

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
vygoogli si kto vyrobil prvy smartphone pripadne mp3 player pripadne obchod s aplikaciami pripadne prvy uspesny tabletDavidian napísal:No takze chladnicky, jo?
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Prvy mp3 player v roku 1998 vyrobila firma Audible
Prvy smartphone vyrobilo 1992 IBM
A tablet asi okolo 1980 vyrobila firma Pencept
Ze pozdravujem..
Prvy smartphone vyrobilo 1992 IBM
A tablet asi okolo 1980 vyrobila firma Pencept
Ze pozdravujem..
- VLADY
- spammer
Tak potom nechápem prečo u toho obyčajného formátu MP3 neostali....Prečo si do prdele nedokážem do toho zázraku dostať MP3 jednoducho skopírovaním priečinku, tak ako to dokáže robiť nepreberné množstvo iných zariadení..... Je to obmedzujúce už len to, aby som mal na to špeciálny program iTunes, ktorý sa zas montuje v PC aj do vecí, do ktorých by sa nemusel automaticky si načíta všetku hudbu z PC ale zas je v tom len bordel lebo mne osobne by vyhovovalo ak by si načítal len ten ktorý priečinok uznám za vhodné ja sám osobne a nie komplet všetko.A ktorý mimochodom má od určitej verzie (11) problém fungovať na PC s XPčkom a tvári sa že zariadenie s OiS7 nieje pripojené.
Ale boli prvý!!! ....To mne osobne je platné jak mŕtvemu kabát. To že je niekto v niečom prvý ešte automaticky neznamená že mu to aj ostane.
Áno uznávam aj slabiny Androidu...ale ja osobne som s ním nikdy nemal problém a väčšinou na 99% aplikácie fungovali. Napríklad aplikácia meniny v androide...na ploche malá ikonka a v nej mi priamo vypísalo kto má ten ktorý deň meniny, takže ráno kuk na obrazovku a bez jediného kliknutia viem meno. Po jej rozkliknutí som sa dostal na celoročný zoznam mien .
V Jablku aplikácia meniny,mimochodom platená...(ale to len tak na okraj 2E ešte mám) a na ploche len statická ikona a ak chcem vedieť kto má meniny musím na ňu kliknúť.
Ak chcem vedieť bez klikania kto má meniny ten ktorý deň, už si v nej musím nastaviť upozornenia na jednotlivé mená .A už je s tým zas len robota ktorú som pri predošlom systéme nemal.To je akože jednoduchšie? Ja si to nemyslím 
Ale boli prvý!!! ....To mne osobne je platné jak mŕtvemu kabát. To že je niekto v niečom prvý ešte automaticky neznamená že mu to aj ostane.
Áno uznávam aj slabiny Androidu...ale ja osobne som s ním nikdy nemal problém a väčšinou na 99% aplikácie fungovali. Napríklad aplikácia meniny v androide...na ploche malá ikonka a v nej mi priamo vypísalo kto má ten ktorý deň meniny, takže ráno kuk na obrazovku a bez jediného kliknutia viem meno. Po jej rozkliknutí som sa dostal na celoročný zoznam mien .
V Jablku aplikácia meniny,mimochodom platená...(ale to len tak na okraj 2E ešte mám) a na ploche len statická ikona a ak chcem vedieť kto má meniny musím na ňu kliknúť.

- Rips.
- motorkár
Veduci neviem ci mas gps modul s kalkulacky ale toto mi falt sigyc nerobil a to ho pouzivam tri roky nevravim ze js to najlepsi navigacia to ani z daleka ale toto sa mi este nestalo (tym nechcem povedat ze ani tebe)
Ano vsetci s IOS maju rovnake aplikacie ale to aj vseci s telefonmi Samsung porovnavas neporovnatelne ked chces porovnavat vzajomnu kompatibilitu porovnavaj v ramci znacky. To je take porovnanie akoby si povedal ze apple je na hovno lebo mi zadara neposles na HTC. Ludia sak nebudte jak ovce.
K tym spravam este kazdy android ma predinstalovanu sluzbu Hangous myslim po starsom talk (su medzi sebou kompatibilne je to v podstate plugi Gmailu) a s touto aplikaciou si mozes online pisat alebo aj nechat spravu ktora doticnemu sama pride hned ako sa pripoji na internet respektive siet s internetom alebo ma aktivny mobilny net.
Fakt porovnavajte uz konecne porovnatelne a ne jablka s hruskami.
(Odoslane z automatickej pracky)
Ano vsetci s IOS maju rovnake aplikacie ale to aj vseci s telefonmi Samsung porovnavas neporovnatelne ked chces porovnavat vzajomnu kompatibilitu porovnavaj v ramci znacky. To je take porovnanie akoby si povedal ze apple je na hovno lebo mi zadara neposles na HTC. Ludia sak nebudte jak ovce.
K tym spravam este kazdy android ma predinstalovanu sluzbu Hangous myslim po starsom talk (su medzi sebou kompatibilne je to v podstate plugi Gmailu) a s touto aplikaciou si mozes online pisat alebo aj nechat spravu ktora doticnemu sama pride hned ako sa pripoji na internet respektive siet s internetom alebo ma aktivny mobilny net.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ved dokazes si preniest mp3 do iphone skopirovanim priecinku. to ze ty si zvyknuty robit to inak neznamena ze to je zle. ked si odmyslis ze vies pracovat s PC ako takym tak je podla mna ovela jednoduchsie si predstavit ze kopirujes tie mp3 do telefonu s touto aplikaciou ako pochopit ze andorid telefon sa ti pripoji do pc ako disk, musis vediet co je disk a musis vediet kde ho mas hladat. to urcite nie je jednoduchsie ako kliknut si v itunes kde mas vsetku hudbu ze toto mi daj do telefonu pripadne ked uz ides na priecinky tak vies ze tento pricinok chces do telefonu tak to potiahnes do aplikacie ktoru mas s telefonom v hlave zasociovanu.VLADY napísal:Tak potom nechápem prečo u toho obyčajného formátu MP3 neostali....Prečo si do prdele nedokážem do toho zázraku dostať MP3 jednoducho skopírovaním priečinku, tak ako to dokáže robiť nepreberné množstvo iných zariadení..... Je to obmedzujúce už len to, aby som mal na to špeciálny program iTunes, ktorý sa zas montuje v PC aj do vecí, do ktorých by sa nemusel automaticky si načíta všetku hudbu z PC ale zas je v tom len bordel lebo mne osobne by vyhovovalo ak by si načítal len ten ktorý priečinok uznám za vhodné ja sám osobne a nie komplet všetko.A ktorý mimochodom má od určitej verzie (11) problém fungovať na PC s XPčkom a tvári sa že zariadenie s OiS7 nieje pripojené.
V Jablku aplikácia meniny,mimochodom platená...(ale to len tak na okraj 2E ešte mám) a na ploche len statická ikona a ak chcem vedieť kto má meniny musím na ňu kliknúť.Ak chcem vedieť bez klikania kto má meniny ten ktorý deň, už si v nej musím nastaviť upozornenia na jednotlivé mená .A už je s tým zas len robota ktorú som pri predošlom systéme nemal.To je akože jednoduchšie? Ja si to nemyslím
o aplikaciach sa naozaj nebavme lebo ti napisem ze kuknem na ikonku a vidim kolkeho je alebo ze kolko je hodin

ked ti vadi robota tak nemozes nikdy volit android lebo tam nieco nastavit je uz len robota to najst ze kde sa to nastavuje lebo secko je len bily text na ciernom pozadi takze aj ked to hladas 57krat tak ajtak vzdy kliknes niekde kde si nemal a len tipujes kde by to tak mohlo asi byt. a teda problem s aplikaciou meniny nema okrem toho ze sa ti nezobrazi to meno uz na desktope s telefonom nic spolocne. to sa stazuj programatorovi ze musis klikat menej alebo viacej.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
no ved furt hovorim ze porovnajme to co dostanes za svoje peniaze z krabice a ci sa to da pouzivat a aka je ergonomia pouzivania. preco nikto hangouts nepouziva je zahada. zeby sa nedalo dobre nastavit tak vsetci volia whatsapp? v iphone mas imessage a vsetci to pouzivaju lebo nie je rozdiel medzi sms, mms a imessage. v appli im to asi docvaklo ze uzivatel nepotrebuje riesit co ma kde urobit ale urobi to ci ono tak ako to robi vzdy a ak ma tu moznost tak sa mu to posle zadarmo ako imessage a ked ne tak ako sms a ked tam je priloha tak ako mms. uplna ovca. radsej ovca ako otrok.Rips. napísal:Veduci neviem ci mas gps modul s kalkulacky ale toto mi falt sigyc nerobil a to ho pouzivam tri roky nevravim ze js to najlepsi navigacia to ani z daleka ale toto sa mi este nestalo (tym nechcem povedat ze ani tebe)