Jasné že v Taliansku to možno predávajúci nestáča....Pretože nemusí a predáva to lebo sa chce haraburdy rýchlo zbaviť a nemať oštaru. Ale druhá strana mince: teraz si zober, tu na SK to šuhajko predáva za 850E....to za koľko kúpil aby sa mu to oplatilo sem dotrepať....Alebo je to čistá charita, aby sa aj na SK rozmohlo scootrovanie?
Neverím....
Autá či scootre šecko jedno. Na kšeft sa dejú iné veci a ofajče a nie že len stočené Km....
Bežne, že šuhajko zo Slovenska , dovezie sem , a než spraví KO, tak zavolá kamarátovi ... mám pre teba robotu, vieš tie kilometre tam nejak haprujú ... Ale to nieje podstatné.
V prvom rade ja ako záujemca idem, pozriem, poriadne skontrolujem,a hlavne preveziem sa a nielen 200m pred jeho domom....A vidím a pozerám sa a hlavne beriem kamaráta lebo viac očí viac vidí a aj kamarát nieje nadržaný a ohúrený a nepredstavuje si, ako už jazdí na tom zázraku a babenky po ňom hádžu rodidlami....bolo to striekané, bolo to padnuté, sú tam gumy z ktorého roku má to kotúče a platničky v akom stave ...je to rozhrkané...lícujú tam plasty... A podla toho sa rozhodnem prípadne ešte stlačím cenu ak dačo nájdem čo mi predávajúci medzi rečou zabudol povedať...