Mensie ozivenie

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo optického tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Mar 21, 2007 6:28 pm

je pravda nalepkovanie nie je zrovna moj styl :D
podpis som si este nenastavil

megalomaniax

#27 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Mar 21, 2007 6:56 pm

tak zatial vam dakujem :)...

ja som zase taky , ze ja niesom ani pre jedno ani uplne pre druhe( myslim vseobecne)..ja vzdy volim strednu cestu..da sa povedat vo vsetkom..teda to nalepkovanie sa mi paci tak v ramci normy :)

len pokracujte, xcem pocut kazdy nazor..

geetee

#28 Príspevok od užívateľa geetee » St Mar 21, 2007 7:59 pm

qyxza napísal:je to dobrý nápad. ja som tiež polepil skútra a je mi šuma fuk kto si čo o tom myslí. je to môj skúter ja sa na ňom vozím a ked sa to niekomu nepáči ja to nikomu brať nebudem a aj keď mi povie že to je na ho.no určite to nebudem strhávať dolu. tvoj nápad je dobrý a mne sa to tiež páči. je to určite oživenie a kombinácia bielej a modrej je fajn. to že je to taiwan alebo čo... každý má to na čo má... nikdy som nezhadzoval činu lebo s ňou nemám žiadne skúsenosti takže komentárov kvality, kazivosti, a pod...sa radšej zdržujem
ale sak ty tam nemas SHEBLY GT500 strieborny scoot a modre pruhy, keby dal len biele pruhy tak si poviem ze nema vkus, ale aj ten napis a logo vacsie jak na origo stroji (obidva stoja za milu jarmilu)

podla mna je to gýč a vhodne len ako recesia a nie úprava, si s nudy vylej gumi betonom aspon uz nebudes mat nikdy defekt :gt1:

megalomaniax

#29 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Mar 21, 2007 8:30 pm

a to az teraz ti doslo ty hrdina?..mimochodom ja som tuner , mam poriadny valec a vyfuk dokopy mi to robi 23 koni , nizkoprofilove gumy na chromovych rafikoch ..v predu bixenony a kapotaz z uhlikovych vlakien.....si smiesny kamo...kazdemu to doslo uz na zaciatku, okrem teba, ze som to nerobil za ucelom tuningu...keby som xcel byt tuner ako ty, tak asi fakt tie vyssie uvedene veci mam...bohuzial primitivna hlava ako ty to nikdy nepochopi...ak xces tak to kludne mozes nazvat aj recesia, lebo ma to knej blizko..aj ked to nebol hlavny dovod..tak odovzdaj obciansky a vrat sa do lesa..

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa Jostobb » St Mar 21, 2007 8:43 pm

Chcel by som len podotknúť že fórum nefunguje len za účelom zhadzovania toho druhého !!!! takže ak chcete tak si to vysvetlite cez ICQ a nie takto :) ...a teraz k tomu tvojmu scootu mne sa to aj celokom páči :wink: ...a nemyslým si že je to nejaké gýčové je to ešte tak v norme :) ..a každý má svoj štýl :)

megalomaniax

forgive me

#31 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Mar 21, 2007 8:55 pm

mas pravdu, beriem spet....... ked som bol tvrdy,ja v hadani zmysel nevidim, ale zato po hlave si skakat nenecham...oki, tak ja sa uz uzamykam..z mojej strany je to uzavrete....tak este raz sorry ked som tu navodil ostru atmosferu, berem spet ..moja xyba

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa lil_b » St Mar 21, 2007 9:35 pm

megalomaniax napísal:niektori si mozno myslia, ze tym zosmiesnenim v istej teme..sa teraz budem vyhovarat, ze som to robil zo srandy..no ja som to robil z nudy a to je podstatny rozdiel..a ako konecny vysledok je to lepsie ako seriovka a cielom toho bolo OZIVENIE PODOTYKAM..tusim ze aj tak sa vola tato tema !!!....a ludom sa to pacilo, teda aspon tak reagovali, no a ked teraz zmenia nazor po tom ,,zosmiesneni,, tak podburaju svoje vlastne ego.

tak sa vyjadrujte, co vy nato? mne sa to paci...ale ked mam pred ludmi vyzerat ako idiot (este nikto mi nato nic zle nepovedal)..tak to radsej dam dolu a vymyslim nieco nove, ine..a uvitam vase napady :))

dasvidana...
nič si z toho nerob, aj mne tu hulákali že mám nálepok jak kolotočár alebo poscihnutý, ale mne sa to lúbilo a tak som len pridával a pridával .... :)

geetee

#33 Príspevok od užívateľa geetee » St Mar 21, 2007 9:52 pm

megalomaniax to len tak pre zabavu a potesenie ten pegot uz, ja chapem ze nemas ine moznosti a peniaze, ale ja som tiez na auto nenatasil pruhy a debiliny, a radsej aj bez radia jazdim a as mi okrem scoot zvisi peniaze tak kupim nejake poriadne.

lil_b teraz to bude sponzoring s reklamou, cize povolene :-D (teda moja reklama urcite :-D ) ostatne netreba :-D

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Mar 21, 2007 9:58 pm

kazdy naj si das co chce...ja si dam asi pivo :D

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa qyxza » St Mar 21, 2007 10:01 pm

myslím že názory poznáš...aj zlá reklama je reklama ako sa hovorí...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Mar 21, 2007 10:38 pm

podla mna pasiky super ale logo viper a napisy by som nedal...pasiky su super ale ked tam napises viper tak je to uz fakt bud desna recesia alebo nevkus...nic proti...ked sa to tebe paci je to na tebe...ty na tom jazdis a nik iny :wink:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#37 Príspevok od užívateľa VLADY » St Mar 21, 2007 10:59 pm

Ja som sa ešte nevyjadril... tak sa vyjadrujem terazky ,a môj názor je v podstate totožný z Alkatelkovým posledným 8)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa momoo » St Mar 21, 2007 11:01 pm

taky moj nazor je ze daj dole logo viper a pri ten napis viper si daj spravit nejakemu nalepkarovi, napr mne :D taky napis "style" cize viper style

megalomaniax

#39 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Št Mar 22, 2007 1:12 am

ale sak to je jasna vec GEETEE...na auto by som si nedal ani nalepku SK a nie to este pruhy...a k tomu viperu : vsetko to zacalo takto- raz som videl niekde po meste ficat nejaku cinu s pruhmi a zdala sa mi snimi celkom pekna, bol to tusim YUKI HAWK alebo nieco take a okrem pruhov malo aj cislo 18 ..ale to neje podstatne, tak som si povedal ze si dam pruhy aj ja lebo seriove agility je dost biedne a nezive...tak som teda dal pruhy, ale nieco mi tam xybalo , a nexcel som tam davat cislo ani sachovnicu..to by sa tam nehodilo..tak ma napodol viper...a k tomu napisu Viper som xcel dat este pod to akoze pisanym REPLICA ale to ma napadlo az ked som zacal lepit vipera.. taze asi tak, to je cely pribeh..

tak vravite ze mam dat dole vsetko iba pruhy nechat?...nejde o to ze nemam svoj nazor, ale rad si necham poradit od druhych..jeden clovek ma na vec vzdy iba jeden pohlad..preto som aj tuto temu zalozil hned ked som to nalepil aby som vedel nazory ludi, a zdali sa byt kladne tak som to tam nechal...

tak poradte, potesim sa a ak mate este nieco co by som mohol dorobit alebo prerobit, tak uvitam kazdy nazor !

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa momoo » Št Mar 22, 2007 2:13 am

logo viper dole a ak vies zohnat napis viper tak si ho zozen ece raz a takym pisanim pismom si pod ten napis daj style alebo replica to je jedno tod moj nazor

geetee

#41 Príspevok od užívateľa geetee » Št Mar 22, 2007 11:50 am

alebo si to urob maskacove, alebo ze akoze hadia koza, alebo ja neviem ale aj pruhy samotne, alebo to daj streknut do nejakeho zaujmaveho laku alebo hocico ine len rychle pruhy a sachvnice neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

moj nazor upozornujem,

mne osobne sa nelubi ani sachovnicove kridlo na jednom zltom pegote tu na fore :D ale este sa to da prezit lebo to ma cele spravene kockato a vyzera to ako mesiarsky kabat :gt1: ale este je to v znesitelnej forme pretoze to zachranil ostatnymi polepmi

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa qyxza » Št Mar 22, 2007 2:25 pm

geetee napísal:alebo si to urob maskacove, alebo ze akoze hadia koza, alebo ja neviem ale aj pruhy samotne, alebo to daj streknut do nejakeho zaujmaveho laku alebo hocico ine len rychle pruhy a sachvnice neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

moj nazor upozornujem,

mne osobne sa nelubi ani sachovnicove kridlo na jednom zltom pegote tu na fore :D ale este sa to da prezit lebo to ma cele spravene kockato a vyzera to ako mesiarsky kabat :gt1: ale este je to v znesitelnej forme pretoze to zachranil ostatnymi polepmi
mesiarsky kabát? dobré prirovnanie :D geetee idem to hneď strhnúť dolu :D tvoj názor moj skúter... iba tolko.

geetee

#43 Príspevok od užívateľa geetee » Št Mar 22, 2007 7:11 pm

qyxza napísal:
geetee napísal:alebo si to urob maskacove, alebo ze akoze hadia koza, alebo ja neviem ale aj pruhy samotne, alebo to daj streknut do nejakeho zaujmaveho laku alebo hocico ine len rychle pruhy a sachvnice neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

moj nazor upozornujem,

mesiarsky kabát? dobré prirovnanie :D geetee idem to hneď strhnúť dolu :D tvoj názor moj skúter... iba tolko.
sak ebe sa to aj hodi k povahe :-D netrhajto, momo by to neprezil :gt1:

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Mar 22, 2007 7:26 pm

mne sa pacia moje povodne nalepky, ktore som mal na skutri v serii... 8)

a na zmienovany tunajsi skuter-viper nemam ziaden vyhraneny nazor... v kazdom pripade sa da na ceste jednoznacne identifikovat... :wink: Kazdemu podla chuti...
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

geetee

#45 Príspevok od užívateľa geetee » Št Mar 22, 2007 7:46 pm

Toto som dneska splasil na ulici, ci to splasilo mna? :gt1:
no proste chutovka :-D sak co KYMCOviper, tak preco ne BMWsuperb :gt1:
jo a este mi kecal ze bi rad spravil angel ejs optiku a uz mu robia M5 narazniky :gt1:

Obrázok

megalomaniax

#46 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Št Mar 22, 2007 9:11 pm

no je to celkom zaujimave, aj sa mi to celkom paci a v konecnom dosledku to moze vyzerat dobre ten BMW STYLE..ale ja mat superba a prachy(ti co maju superba si nemozu dovolit nemat prachy-vacsinou:) tak to riesim urcite inac ako v style BMW..

a dikes za rady, asi to nejak zmenim so scootom ..no este uvidim ako..mozno ho dovtedy uz aj predam..tak dikes..a este dalsie nazory xcem!..

Zamknuté

Návrat na "OPTIKA"