aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
Takychto sms appiek ktore si mozes aj nasledne rozne prisposobit a dokonca Ti aj oznamia, ze sa sprava dorucila je plne google play.
Napr GoSMS, alebo Viber, alebo Handscent SMS, kde Viber je multiplatforma a dokaze nahradit SMS v telefone, myslim ze je to je tomu tak aj na iPhone. Dokonca Ti pride aj vypis o doruceni.
Apple iPhone je telefon obmedzenych moznosti. Neplet sem raz android, raz Samsung ako sa Ti to prave hodi. Ked android, tak google, ked Samsung, tak hardware s OS od google.
Narocnejsiemu uzivatelovi nemoze iPhone vzhladom na moznosti androidu stacit. .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jFzLO6dAQPE[/youtube]
(•ω•)(^v^)(•ω•)..Komu niet rady, tomu niet pomoci..(•ω•)(^v^)(•ω•)
Napr GoSMS, alebo Viber, alebo Handscent SMS, kde Viber je multiplatforma a dokaze nahradit SMS v telefone, myslim ze je to je tomu tak aj na iPhone. Dokonca Ti pride aj vypis o doruceni.
Apple iPhone je telefon obmedzenych moznosti. Neplet sem raz android, raz Samsung ako sa Ti to prave hodi. Ked android, tak google, ked Samsung, tak hardware s OS od google.
Narocnejsiemu uzivatelovi nemoze iPhone vzhladom na moznosti androidu stacit. .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jFzLO6dAQPE[/youtube]
(•ω•)(^v^)(•ω•)..Komu niet rady, tomu niet pomoci..(•ω•)(^v^)(•ω•)
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Neviem co sa neda nadstavit konkretne . Ja pouzivam telefon s origo Sw mam doinstalovane akurat dake hry. S tymto viem tlacit dokumenty cez moju tlaciaren pripojenu na siet. Vies si pozriet video nie v jednom formate a kludne aj take co mi kamos posle natocene na jaho fone alebo fotaku. Proste povedz mi jednu vec co nemozem s tym telefonom robit a a ty mozes bez toho aby si daco doinstaloval. Mozno najdes par veci ale ja ich najdem tiez par co nemozes ty. Ale poto tu nastane taka situacia ze chcem robit nieco viac. Chcem si napriklad ovladat moje domace spotrebice ako PC. TV. Disk pripojeny na siet tlaciaren a podobne jednoducho cez telefon. Na to dokazem behom par minut ak sa aspon trosku vyznam. Tebe to tak lachko nepojde ak vobec. Jednoducho pre mna je android otvorena platforma. IOS je daco co dostanem a tak to mam puzivat. Jedine co je chyba je ze vyrobcovia sa zatial nedohodli na dakych standardoch ale to je iba otazka casu.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a co teda ideme porovnavat zoznam aplikacii app store a google play alebo preco tu spominas aplikacie? vidim ze android este aj na youtube ide bezpecne 
vsetky telefony su telefony obmedzenych moznosti. len android su obmedzene inak ako apple. s tym rozdielom ze ten kto ma apple to prijme ako fakt a zije si dalej ale ten co ma android ako ty bude o tom spievat ze ake je to super a nikto mu z jeho palice nedostane to ze on ma ten najlepsi telefon pod slnkom a bude denne studovat ze co vsetko by si na tom este mohol skusit aby si mohol ten svoj oblubeny OS ... na kasu a potom nainstalovat novu romku od nejakeho luzra co cele dni nic ine nerobi len instaluje romky do 50 telefonov. ty furt budes riesit ktory telefon ma kolko jadier a kolko ram a kolko nevim ceho seckeho a pritom ti unika ze android telefony maju ovela viac nevyhod ako vyhod. uz len to jak to funguje pre tych co nemaju tych par top vykonnych telefonov. a cim viac dozadu v case ides tak tym horsie to je. android iba stale slubuje skvelu buducnost ale cim viac modelov prichadza tym je to horsie. neda sa udrzat kvalita ked rastie neumerne kvantita. potom to aj tak vyzera.
aby som len nekydal ja si myslim ze galaxy s3 alebo s4 je super top telefon a urcite by som ho zniesol. bohuzial je to jeden/par z tisicky modelov takze vacsina android platformy je preto hnoj a vsetci vieme z coho sa hnoj sklada
ano, spravne! zo sraciek 

vsetky telefony su telefony obmedzenych moznosti. len android su obmedzene inak ako apple. s tym rozdielom ze ten kto ma apple to prijme ako fakt a zije si dalej ale ten co ma android ako ty bude o tom spievat ze ake je to super a nikto mu z jeho palice nedostane to ze on ma ten najlepsi telefon pod slnkom a bude denne studovat ze co vsetko by si na tom este mohol skusit aby si mohol ten svoj oblubeny OS ... na kasu a potom nainstalovat novu romku od nejakeho luzra co cele dni nic ine nerobi len instaluje romky do 50 telefonov. ty furt budes riesit ktory telefon ma kolko jadier a kolko ram a kolko nevim ceho seckeho a pritom ti unika ze android telefony maju ovela viac nevyhod ako vyhod. uz len to jak to funguje pre tych co nemaju tych par top vykonnych telefonov. a cim viac dozadu v case ides tak tym horsie to je. android iba stale slubuje skvelu buducnost ale cim viac modelov prichadza tym je to horsie. neda sa udrzat kvalita ked rastie neumerne kvantita. potom to aj tak vyzera.
aby som len nekydal ja si myslim ze galaxy s3 alebo s4 je super top telefon a urcite by som ho zniesol. bohuzial je to jeden/par z tisicky modelov takze vacsina android platformy je preto hnoj a vsetci vieme z coho sa hnoj sklada

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ja ti nechcem hovorit co tvoj telefon nedokaze robit. ja ti chcem hovorit ze tie bullshity o tom co nedokaze robit apple nie su pravdaRips. napísal:Neviem co sa neda nadstavit konkretne . Ja pouzivam telefon s origo Sw mam doinstalovane akurat dake hry. S tymto viem tlacit dokumenty cez moju tlaciaren pripojenu na siet. Vies si pozriet video nie v jednom formate a kludne aj take co mi kamos posle natocene na jaho fone alebo fotaku. Proste povedz mi jednu vec co nemozem s tym telefonom robit a a ty mozes bez toho aby si daco doinstaloval. Mozno najdes par veci ale ja ich najdem tiez par co nemozes ty. Ale poto tu nastane taka situacia ze chcem robit nieco viac. Chcem si napriklad ovladat moje domace spotrebice ako PC. TV. Disk pripojeny na siet tlaciaren a podobne jednoducho cez telefon. Na to dokazem behom par minut ak sa aspon trosku vyznam. Tebe to tak lachko nepojde ak vobec. Jednoducho pre mna je android otvorena platforma. IOS je daco co dostanem a tak to mam puzivat. Jedine co je chyba je ze vyrobcovia sa zatial nedohodli na dakych standardoch ale to je iba otazka casu.

Chcem si napriklad ovladat moje domace spotrebice ako PC. TV. Disk pripojeny na siet tlaciaren a podobne jednoducho cez telefon. Na to dokazem behom par minut ak sa aspon trosku vyznam. Tebe to tak lachko nepojde ak vobec
a to mas odkial takuto informaciu ze mne to nepojde? alebo to nepojde tak lahko? co z app store sa tazssie taha aplikacia ako z google play? alebo ty dokazes spravit nad tvojim obycajnym telefonom nejake voodo co ho premeni na zazracnu skrinku? ved tam mas tie iste technologie tak preco tvrdis takuto nekonkretnu somarinu nicim nepodlozenu? kde sa to v tebe berie ten dojem ze sa to "neda tak lachko"? ci mas na mysli bluetooth alebo co?
ty robis niektore veci lebo mozes. ja ich nerobim lebo nepotrebujem a zrovna mam zariadenie ktore to mozno nedokaze lebo neni na to aplikacia lebo to nema nejaky konektor ktory zrovna ty presne potrebujes

a ta tvoja otazka casu nikdy nenastane lebo nikdy sa nedohodnu na niecom co je niecia technologicka alebo marketingova vyhoda.
ak sa chceme bavit o otvorenosti a neotvorenosti a ze neotvorenost plaformy je zla tak si mozeme porozpravat aj o tom ake negativa prinasa otvorenost platformy a hlavne o tom kto na to nakoniec doplaca. tusis spravne. si to ty - koncovy uzivatel. ty neziskavas nic tym ze android je "otvoreny". on vlastne "otvoreny" ani moc pre teba neni. akurat je tu tolko zariadeni, ze na to aby to mohlo vobec fungovat aspon tak ako to funguje dneska, to musi byt tak "otvorene". inak by ste to nerozbehli na nicom keby android ovce donekonecna neprogramovali zadarmo volaco co chcu aby fungovalo. lebo ono to v zaklade vobec nefunguje a bez oddanej komunity by ste si tam dneska srkabali maximalne kalkulacky.
mimochodom vedeli ste ze Microsoft dostava rocne 2 miliardy dolarov za licencie a patenty z androidov a ze Microsoft kupil Nokiu len preto aby Nokia nedajboze nezacala vyrabat android telefony?
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
a vobec nevykladajte si tu cicky na stol ze kto co dokazete so svojim telefonom urobit ale ked idete nejaky bullshit napisat tak si to zoberte zo strany BFU (bezny Franta uzivatel) ze co z toho dokaze urobit a potom z toho co dokaze urobit si urobte porovnanie. alebo si zoberte riesenie problemov a porovnajte si to. skratka bezne zivotne situacie tak jak pise napr VLADY. ale to ze chcem si zhasnut doma s telefonom svetlo a budem onanovat na tom ze mam alebo nemam na telefone IR, to nie je ani porovnanie platformy ani otazka otvorenosti ani nic. nekdo chce zhasinat s mobilom a nekdo s dialkovym od tv...
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
neviem ja osobne mam tuto romku a pouzivam ju uz vyse roka a mam ju na oboch zariadeniach, ktore som si nastavil a prisposobil podla svojich potrieb a nemam potrebu to dalej nejak extra riesit. Ked pride update, tak mi dojde notifikacia, stiahne sa, nainstaluje a ficim dalej.
a pozrel by som si napriklad taky iOS na tych srackovych android zariadeniach, resp. porovnatelny kompatibilny hardware od apple, keby taky bol.
lebo apple hardware je vo svojej podstate high-end, takze ho treba porovnavat jedine s android high-end android zariadeniami, kde sa ten okruh uz citelne zuzuje zo spomenutych tisic na zopar kazdy rok. Ale stale si mas moznost vybrat. Mne sa viac paci ta android otvorena politika, ako ta od apple: toto ti tam dame my a to tam budes mat, lebo nas nadupany a priteplaly team odbornikov takych ako Ty skumal a zistili sme toto je pre Teba najlepsie.
kto si mysli, ze mu apple staci a je dobry, nech si ho uzije a nech si kupi aj nasledujuci model, len mi pride hlupost tvrdit, ze je oproti androidu dostatocne vsestranny.
zober si to tak.
iphone to je cosi ako taka vespa. ako sli modely, tak mozme zvysovat kubaturu, ci jazdne vlastnosti..
a android su vsetky ostatne skutre, no a windows phone a nokia a taketo su rozne ciny.
ked budes tunovat malu 50ku 2-Takt, tak sa to bude stale kazit a stale budes kdesi montovat, skusat nove veci a stale ti to neda pokoj. (to su tie stare sroty androidy - AC, tie kde prisiel nejaky update kde tu, povedzme ze tie su LC)
Potom tu mas strednu triedu take tie 125cc-400cc to su take tie lepsie androidy, kde uz tuning nepotrebujes, ked tak si das nejake vario, alebo vyfuk (iny launcher, appku na smsky) a ficis bez problemov
no a tie high endove zariadenia 500cc az rozne motorky nie je potrebne principialne tunovat (aj ked sa daju), ficia spolahlivo tak ako treba len sa o ne treba starat.
cize, ako clovek zo skutra prejde na motorku casom, pochopi, ze si treba kupit android s dobrym hardware a ma vystarano, a ked sa chce ukazat, ma doma v garazi nadhernu vespu a prilezitostne sa na nej prevezie, asi tak nejako by som to zhruba pojal..
a pozrel by som si napriklad taky iOS na tych srackovych android zariadeniach, resp. porovnatelny kompatibilny hardware od apple, keby taky bol.
lebo apple hardware je vo svojej podstate high-end, takze ho treba porovnavat jedine s android high-end android zariadeniami, kde sa ten okruh uz citelne zuzuje zo spomenutych tisic na zopar kazdy rok. Ale stale si mas moznost vybrat. Mne sa viac paci ta android otvorena politika, ako ta od apple: toto ti tam dame my a to tam budes mat, lebo nas nadupany a priteplaly team odbornikov takych ako Ty skumal a zistili sme toto je pre Teba najlepsie.
kto si mysli, ze mu apple staci a je dobry, nech si ho uzije a nech si kupi aj nasledujuci model, len mi pride hlupost tvrdit, ze je oproti androidu dostatocne vsestranny.
zober si to tak.
iphone to je cosi ako taka vespa. ako sli modely, tak mozme zvysovat kubaturu, ci jazdne vlastnosti..

a android su vsetky ostatne skutre, no a windows phone a nokia a taketo su rozne ciny.
ked budes tunovat malu 50ku 2-Takt, tak sa to bude stale kazit a stale budes kdesi montovat, skusat nove veci a stale ti to neda pokoj. (to su tie stare sroty androidy - AC, tie kde prisiel nejaky update kde tu, povedzme ze tie su LC)
Potom tu mas strednu triedu take tie 125cc-400cc to su take tie lepsie androidy, kde uz tuning nepotrebujes, ked tak si das nejake vario, alebo vyfuk (iny launcher, appku na smsky) a ficis bez problemov
no a tie high endove zariadenia 500cc az rozne motorky nie je potrebne principialne tunovat (aj ked sa daju), ficia spolahlivo tak ako treba len sa o ne treba starat.
cize, ako clovek zo skutra prejde na motorku casom, pochopi, ze si treba kupit android s dobrym hardware a ma vystarano, a ked sa chce ukazat, ma doma v garazi nadhernu vespu a prilezitostne sa na nej prevezie, asi tak nejako by som to zhruba pojal..

- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Ja som chcel len taky jednoduchy priklad ze co ja s telefonom mozem bez doinstalovania dacoho a co mozes ty. Lebo proste stale sa tu bavime o tom ake je super na IOS ze vyberies s krabice a fungujes
Sak ja fungujem tak isto ano musim sa pripojin na net aspon raz ale sme v dobe kedy je mat pristup na internet bezna vec a nebudem si kupovat telefon za 400-600 euro ked s nim chcem volat a SMS kovat.
A ako kolega nado mnou poznamenal neporovnavajme android za 150€ a apple za 800.
Neviem kde si zobral ze podla mna je android top ja som uz povedal pred tym ze sa to neda ani porovnavat pretoze kazde s tychto zariadeni je urcene pre inu skupinu ludi.
Ano ze sa preteka samsung s applom kto preda viac tak hej lenze 90% ich zakaznikov su ludia ktorym by na ich vyuzitie stacilo jedno aj druhe proste sa rozhoduju pdola toho co je viac COOL v ich okoli.
A s tym ze musis daco doinstalovavat co ti poviem aj Win ti je na nic ked si poskladas PC musis nainstalovat ovladace na grafiku, MB, zvukovku, inak ti je to na dve veci.
A nokia nech vyraba telefony s cim chce po 5800 sa mi nepacila uz ani jedna
A mal som aj tablet s IOS par dni teraz mam memo pad od ASUSU a vyhovuje mi viac jasne bol lepsie spracovany lepsi obraz zvuk je cca to iste. Proste kazdy si vyberie co chce o tom je konkurencia.
Budme radi ze to neni ako medzi automobilkami ktore maju medzi sebou dohodi aby si udrzali vyrovnany trh vid BMW AUDI a Mercedes.
By sme mali vsetci to iste len v inom obale.

A ako kolega nado mnou poznamenal neporovnavajme android za 150€ a apple za 800.
Neviem kde si zobral ze podla mna je android top ja som uz povedal pred tym ze sa to neda ani porovnavat pretoze kazde s tychto zariadeni je urcene pre inu skupinu ludi.
Ano ze sa preteka samsung s applom kto preda viac tak hej lenze 90% ich zakaznikov su ludia ktorym by na ich vyuzitie stacilo jedno aj druhe proste sa rozhoduju pdola toho co je viac COOL v ich okoli.
A s tym ze musis daco doinstalovavat co ti poviem aj Win ti je na nic ked si poskladas PC musis nainstalovat ovladace na grafiku, MB, zvukovku, inak ti je to na dve veci.
A nokia nech vyraba telefony s cim chce po 5800 sa mi nepacila uz ani jedna

A mal som aj tablet s IOS par dni teraz mam memo pad od ASUSU a vyhovuje mi viac jasne bol lepsie spracovany lepsi obraz zvuk je cca to iste. Proste kazdy si vyberie co chce o tom je konkurencia.
Budme radi ze to neni ako medzi automobilkami ktore maju medzi sebou dohodi aby si udrzali vyrovnany trh vid BMW AUDI a Mercedes.
By sme mali vsetci to iste len v inom obale.
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Theruck, spominas, ze cim viac dozadu, tym bol android horsi, ale cim viac dozadu iphone tym bol lepsi?
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Porovnaj novy iphone a sony xperia Z1 xperia lacnejsia a za menej penazi viac muziky. Neporovnavajme nejaky samsung ace 2 xcover, xperia ray alebo podobne, kde ani zakladny symbian by moc nestihal. Ale tam zas android ako tak ide a dat tam os od apple, tak ten telefon nema sancu, co pri tom androide aspon nejako funguje a cena telefonu je menej ako 150, cibdokonca 100 eur a tym je dostupny pre vela ludi, co apple nieje ziadny a preco? Lebo ich uzasny os je tak narocny, zevpotrebuje silny hw?
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Omg nekonecny boj toto
mal som ip5 a teraz sony Z. Kazde zo zariadeni ma svoje prednosti. Ale iphone je u nas predrazeny v USA mas novy 5s ua 199 dolarov na akciu. Nie ako tu... Hlavne iphone miereny na US trh.

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
david nahral som ti tiez jedno video
remote desktop som ti nenahraval lebo to predpokladam ze uznavas ze nie je prednost androidu ale dalsi bullshit z tvojej androidom zatienenej mysle. mas to sice bez zvuku lebo nemam taky dobry hlas. +sa tu niekto pytal na titulky k videam tak ano aj to sa da a nema to nic s OS ani hw ale je to cisto aplikacna zalezitost. neviem ci sa to niekomu zda zlozitejsie ako to tvoje browsenie total commanderom alebo preco by mal byt ten Iphone teda taky uzavrety a zly v porovnani s tym tvojim videom.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X0s0Q5uD9wA[/youtube]

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ja si tez myslim ze sa to zatracuje vacsinou len kvoli cene. ale na druhej strane si to aj cenu na rozdiel od samsungov a htc aj drziLuthar napísal:Omg nekonecny boj totomal som ip5 a teraz sony Z. Kazde zo zariadeni ma svoje prednosti. Ale iphone je u nas predrazeny v USA mas novy 5s ua 199 dolarov na akciu. Nie ako tu... Hlavne iphone miereny na US trh.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mne to príde ako debata pri autách...veľa ľudí má furt názor nemenný, že len DAS AUTO prípadne Embéčka je auto super najlepšie....A pritom to už dávno tak nieje Ale na druhú stranu si to furt drží cenu ...čím to bude? 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Vlady, pri autách to je tak, že ak to už aj nie je pravda, tak si tú svoju pravdu "poohýbajú" ako treba:
http://auto.sme.sk/c/7072853/nemecky-au ... -auto.html
http://auto.sme.sk/c/7072853/nemecky-au ... -auto.html
Tak už zasa nič.
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Weej, no tak nakoniec je aj na to appka a ako tak pozeram, ked tu zrazu sa iOS niecim podoba na android..theruck napísal:david nahral som ti tiez jedno videoremote desktop som ti nenahraval lebo to predpokladam ze uznavas ze nie je prednost androidu ale dalsi bullshit z tvojej androidom zatienenej mysle. mas to sice bez zvuku lebo nemam taky dobry hlas. +sa tu niekto pytal na titulky k videam tak ano aj to sa da a nema to nic s OS ani hw ale je to cisto aplikacna zalezitost. neviem ci sa to niekomu zda zlozitejsie ako to tvoje browsenie total commanderom alebo preco by mal byt ten Iphone teda taky uzavrety a zly v porovnani s tym tvojim videom.
Ja nemam androidom zatienenu mysel, mal som iPhone a ked som ho mal, som si ho pochvaloval, podrobil som ho aj roznym jailbreakom a neviem este co vsetko som s tym navystrajal a poviem Ti, vysledok toho celeho za vela nestal. Vkuse nieco padalo, baterka sa vybijala a tak dalej. Nakoniec som iphone predal a kupil si android, vtedy HTC. A zrazu som mal vsetko co mi chybalo, vsetko islo, vsetko slo nastavit. Ja som iphone "znenavidel" ako jeho uzivatel. Viem presne preco, aj kvoli comu, ale uz to tu nema vyznam dokola omielat.
Yes, my Droid is rooted, which allows me added flexibility and access to more customization. But even without root access, Android smart phone owners enjoy the fact that Android uses non-proprietary software formats. What this means is that when you buy music for your Android, it is not wrapped in a format that requires a specific music player in order to be played. Apple uses a proprietary format that demands that the music be played with Apple's music player. Each song is licensed to the person who purchased it in order to prevent piracy, but this causes problems if you want to play it on a device not made by Apple. I have a simple belief that if I purchase something it should belong to me; not to me and the company who sold it to me.
Choosing Android means that you can watch Flash media files on your smart phone, something that iPhone users simply cannot do. Many people have no idea just how many websites and apps rely on Flash.
Android Customization
With an iPhone, what you see is what you get. There is only one interface with iPhones while with Android, there are as many user interfaces as there are manufacturers. HTC uses the Sense UI while Motorola uses Moto Blur. Samsung and LG have their own spin to the Android user interface. With the open architecture of Android, the options are practically unlimited to the customization and manufacturer's spins and enhancements that are available. With Apple as the only maker of the iPhone, the interface options equal one.
When it comes down to it, this cell phone battle is now really a battle between Google and Apple, and no longer a battle between which phone is better. Google and Apple are giants in their markets and both rely heavily on the success and future of their smart phone operating systems. While Apple controls everything about the iPhones, Google, not being a manufacturer, focuses solely on the Android platform and lets their partner manufacturers worry about building the phones. Google's ability to focus on just the Android operating system allows them a more focused effort to improvements, upgrades and enhancements, while Apple must remain concerned not only about the operating system but the entire look, feel, build and performance of the iPhone.
I chose Android and will continue to carry an Android based smart phone with me for a very long time to come. Whether it is the flexibility of the open architecture or Google's ability to remain focused on just the operating system; for me, the battle over smart phones has ended, and Android is the clear winner.
For those still deciding between iPhone and Android, know that both Androids and iPhone are great phones. Your decision should be based not on clever marketing but on how useful and functional the phone will be. Not just for the first few months, but for the entire duration of your contract.
Odoslané z GT-I9300 pomocou Tapatalku
-
- motorkár
Za posledné dva dni som akurát tak zistil, že Android nie je operačný systém, ale čisto špionážna aplikácia. Zlatý Symbian.
Tak už zasa nič.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
mna sa dneska youtube opytal ze ci mu dovolim pristup k svojmu mikrofonu. tak som mu do neho zakrical ze chcem si pozret do posrane video 
david: ja ti verim ze ti to vyhovuje ale prosimta usetri nas tychto nehoraznych bullshitov co sem pises. pastnes sem nejaky nazor ktory nadava na proprietarny format hudby ale na druhej strane vyzdvihuje proprietarny system adobe flash. takuto schizofreniu maju vsetci zastancovia androidu? vsetky tie vyzdvihnute pozitiva o user interfacoch predsa nie su vyhodou ale prinajmensom rovnakou nevyhodou ktora ti vadi na appli. ked si raz kupis HTC tak mas sense UI a nezmenis si ho uzivatelsky len tak sam od seba na nieco ine. tiez to mas predpisane vyrobcom a tiez s tym nic nenarobis. tak aka je to vyhoda? ze cely svet vie ze android je super ale prides do obchodu a musis si nechat poradit ze ktory to bol ten co mal tvoj bratranec a tebe sa to lubilo? jaj ale on to mal inace! jaj on mal asi starsiu verziu teraz je tu tato nova... unlimited customisation. ano ale bohuzial iba pre vyrobcu. pre teba ako uzivatela je to vzdy limited rovnako ako na IOS. to ze si niekto nevie stiahnut hudbu z telefonu v mp3 formate a pritom dokaze ovladat android telefon sa mi zda neuveritelne. ako vlasntne kupis hudbu na androide? nejakym zazracnym slobodnym sposobom ktory ti nezvazuje ruky a dovoluje ti nekonecnu customizaciu alebo co je na tom kupovani a prehravani hudby na iphone take strasne? ved pre ludi je to nastroj ako si kupit a pocuvat hudbu. a nejake formaty nikoho predsa nezaujimaju. a koho zaujimaju tak ajtak to do toho aj z toho dostane tak naco tu vypisujes taketo bullshity?
In November 2011 Adobe announced the end of Flash for mobile platforms or TV, instead focusing on HTML5.
Jobs to vedel 10 rokov dopredu ze flash je cely zly a nema buducnost.
It turns out Jobs was right. When Flash finally did ship on Android devices, it didn’t provide users with the full web, as was promised. Android users who wished to watch videos on Hulu through the Flash browser, for instance, were met with a message saying that the content wasn’t available on the mobile web. Same thing for users who tried to access most premium video sites on Google TV, which also supported Flash. More importantly, even when those videos or interactive Flash elements did appear on Android devices, they were often wonky or didn’t perform well, even on high-powered phones.
tato veta " Apple must remain concerned not only about the operating system but the entire look, feel, build and performance of the iPhone." to je pravda. Google nemusi. On to ma na salame aby to optimalizoval. On to skratka vypusti do sveta a ostatni sa starajte. Preto mas teraz ve vacku telefon velkosti A4 ktory ma 2600mah baterku velku jak ipad aby ti to aspon pol dna vydrzalo. a za 2 roky ho budes moct hodit do dunaja lebo ani vyrobca OS ani vyrobca telefonu uz ho nebude podporovat. tak naco mi je HTC One V ked idem na stranku vyrobcu aby som si stiahol najnovsi android ale asi sa ho nedockam... ale mam tam super radu ze ked mam telefon pomaly ze co mam urobit:
Here's the solution
Step 1. To exclude the conflict of 3rd party applications, please try restarting your phone by press and hold the "Power" button > choose "Restart" in Phone options pop up window. Step 2. Try stopping any newly installed applications that might be running on the device. (Slide the Notifications panel open, and then tap Settings > Apps > Running Services) For further assistance, please click "Contact us" below, and kindly inform the customer representative if the troubleshooting steps provided has been done.
to uz je jak windows 98

david: ja ti verim ze ti to vyhovuje ale prosimta usetri nas tychto nehoraznych bullshitov co sem pises. pastnes sem nejaky nazor ktory nadava na proprietarny format hudby ale na druhej strane vyzdvihuje proprietarny system adobe flash. takuto schizofreniu maju vsetci zastancovia androidu? vsetky tie vyzdvihnute pozitiva o user interfacoch predsa nie su vyhodou ale prinajmensom rovnakou nevyhodou ktora ti vadi na appli. ked si raz kupis HTC tak mas sense UI a nezmenis si ho uzivatelsky len tak sam od seba na nieco ine. tiez to mas predpisane vyrobcom a tiez s tym nic nenarobis. tak aka je to vyhoda? ze cely svet vie ze android je super ale prides do obchodu a musis si nechat poradit ze ktory to bol ten co mal tvoj bratranec a tebe sa to lubilo? jaj ale on to mal inace! jaj on mal asi starsiu verziu teraz je tu tato nova... unlimited customisation. ano ale bohuzial iba pre vyrobcu. pre teba ako uzivatela je to vzdy limited rovnako ako na IOS. to ze si niekto nevie stiahnut hudbu z telefonu v mp3 formate a pritom dokaze ovladat android telefon sa mi zda neuveritelne. ako vlasntne kupis hudbu na androide? nejakym zazracnym slobodnym sposobom ktory ti nezvazuje ruky a dovoluje ti nekonecnu customizaciu alebo co je na tom kupovani a prehravani hudby na iphone take strasne? ved pre ludi je to nastroj ako si kupit a pocuvat hudbu. a nejake formaty nikoho predsa nezaujimaju. a koho zaujimaju tak ajtak to do toho aj z toho dostane tak naco tu vypisujes taketo bullshity?
In November 2011 Adobe announced the end of Flash for mobile platforms or TV, instead focusing on HTML5.
Jobs to vedel 10 rokov dopredu ze flash je cely zly a nema buducnost.
It turns out Jobs was right. When Flash finally did ship on Android devices, it didn’t provide users with the full web, as was promised. Android users who wished to watch videos on Hulu through the Flash browser, for instance, were met with a message saying that the content wasn’t available on the mobile web. Same thing for users who tried to access most premium video sites on Google TV, which also supported Flash. More importantly, even when those videos or interactive Flash elements did appear on Android devices, they were often wonky or didn’t perform well, even on high-powered phones.
tato veta " Apple must remain concerned not only about the operating system but the entire look, feel, build and performance of the iPhone." to je pravda. Google nemusi. On to ma na salame aby to optimalizoval. On to skratka vypusti do sveta a ostatni sa starajte. Preto mas teraz ve vacku telefon velkosti A4 ktory ma 2600mah baterku velku jak ipad aby ti to aspon pol dna vydrzalo. a za 2 roky ho budes moct hodit do dunaja lebo ani vyrobca OS ani vyrobca telefonu uz ho nebude podporovat. tak naco mi je HTC One V ked idem na stranku vyrobcu aby som si stiahol najnovsi android ale asi sa ho nedockam... ale mam tam super radu ze ked mam telefon pomaly ze co mam urobit:
Here's the solution
Step 1. To exclude the conflict of 3rd party applications, please try restarting your phone by press and hold the "Power" button > choose "Restart" in Phone options pop up window. Step 2. Try stopping any newly installed applications that might be running on the device. (Slide the Notifications panel open, and then tap Settings > Apps > Running Services) For further assistance, please click "Contact us" below, and kindly inform the customer representative if the troubleshooting steps provided has been done.
to uz je jak windows 98

- VLADY
- spammer
Tak toto si trafil....Verím že keby neposrala Nokia na X7 foťák, tak ju mám doteraz....No čo už telefónov jak dreva a život taký krátky....Bacil-BA napísal:Za posledné dva dni som akurát tak zistil, že Android nie je operačný systém, ale čisto špionážna aplikácia. Zlatý Symbian.

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Bullshit mas vo vacku a je na nom logo zobrazujuce odkusnute jablko.. =]
Ale s Fear Factory si si u mna splhol.. =]
Ale s Fear Factory si si u mna splhol.. =]
-
- motorkár
Hmmm, len som sa tak nevinne pred necelými dvoma týždňami opýtal, že čo vziať a hneď zasa búrliva diskusia na štyri strany, len som sa zasa až tak veľa nedozvedel. Iba som po dvoch dňoch z Handroidom zistil, že som mal predsa len radšej vziať tu Nokiu & WP8. No čo už, aspoň ten zvuk to zachraňuje na Desire 601, 2100mAh baterka a notifikačná LED. Dcére sa ale páči, tak ho prípadne "posuniem" ďalej.
Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
Neviem ako teraz Nokia a WP, ale keď vyšla Lumia 800 cca 2 roky dozadu ,tak sme ju po cca mesiaci rýchlo menili za dačo normálnejšie....Nokia bola ako HW aj celkom v porádku ale ten WP v nej moc nie.Podpora SK v nedohľadne nefunkčné BT a kopec vecí čo nám nejak nepasovali. Ale viem doba sa zmenila, aj WP má už tuším novšiu verziu.
Ozaj to len android je taký pribrzdený, že nevie odoslať MMS ak mám v teelfóne vypnuté dáta? Lebo Nokia a Symbian tým nikdy problém nemala...
Alebo dnes to tak skrátka funguje aj inde a teda v OiS aj WP
Ozaj to len android je taký pribrzdený, že nevie odoslať MMS ak mám v teelfóne vypnuté dáta? Lebo Nokia a Symbian tým nikdy problém nemala...
Alebo dnes to tak skrátka funguje aj inde a teda v OiS aj WP

- lacosta
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
- Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
- Kontaktovať užívateľa:
Co sa tyka WP8 som tu pre vas
... pytajte sa ...

Hail to the king baby !

Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Na androide mam vypnute data a mms odosle, asi mas nieco zle nastavene
-
- motorkár
Už nič. Kde si bol doteraz! V piatok som už kúpeu Handroida. Ale aj tak sem škúlil po Woknech. Akurát vyšla aj správa, že Nokia je zasa (alebo ešte stále, alebo už nafurt) v sračkách, tak som sa priklonil inam.lacosta napísal:Co sa tyka WP8 som tu pre vas... pytajte sa ...
Ešte dve appky si tam pridám, CallRecorder a nejaký zamykač vybraného adresára a som vybavený na dva roky. Mate nejaký typ na tieto osvedčené appky bez 2,5 tony reklamy?
Tak už zasa nič.
- lacosta
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
- Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
- Kontaktovať užívateľa:
Kto sa mal prekusavat tym fightom hore ?!
Ja nebudem nic vnucovat, ja som spokojny a uprimne aj mne chybaju niektore veci, ale stale sa to zlepsuje. Takze zatial nemam dovod menit.

Hail to the king baby !