Ahoj Illegal.
Rady beriem, pomahaju pri vybere, ale rozhodnutie vzdy prichadza po riadnom zvazeni .
Tiez podla mna a aj inych nazorov tu nie je cina ako cina.
Napr. tato znacka je Taiwan, ma dlhorocnu historiu a vo svete je celkom znama. Slovensko je zatial aj v tomto smere dost obmedzene.
Ale to je vlastne fuk, kedze zijeme v dobe ked aj znackova rychlovarna kanvica ktoru mas doma na linke, alebo mikrovlnka su z ciny.
Tym samozrejme neporovnavam kanvicu a skuter

Pred rokom som sa zahladel do PCX ( btw vyraba sa v Thajsku ), ale upustil som od neho kvoli cene ( mozno som uz niekde pisal - nove auto, hypoteka, male dieta ... ) tak som tlacil cenu dole. Pacil sa mi aj Piaggio FLY 125, ale to iste, tak usetrene peniaze dam radsej do benzinu. Ak teda bude bezproblemovo jazdit a nebude sa kazit v co dufam.
Moj vyber preco :
- cena
- zrychlenie ( podla testu myslim na skutrmania.cz ? ) a neklamali i ked snazim sa ho nejako rozumne zabehnut.
- podla mna podarena pristrojovka + hodiny
- uzamykatelny priestor pod riaditkami
- otvaranie podsedloveho priestoru bez nutnosti vyberat klucik zo zapalovania
- velke pohodlne sedlo - dost miesta aj pre spolujazdca
- v pripade nutnosti moznost startovat nakopavackou
- rovna podlaha a kapotaz chraniaca nohy
- vyklopne stupacky pre spolujazdca
- dizajn, rozmery a nizka hmotnost
Takze ma oslovili skor prakticke zalezitosti. Jazdenku som nechcel, nakolko to by som bral jedine od dobreho znameho a nikto v okoli skutra nepredava.
Neskor dam este info o presnosti rychlomera pri porovnani s GPS.
A dakujem za prianie, podla mna plati aj to, ze ako sa k stroju sprava jazdec, tak sa mu on odmeni. Teda aspon z casti.
Kazdopadne uvidime casom

Pekny den