Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku 4 pro
Moderátor: Moderators

dakujem
 dakujem

rozmyslal som aj nad tymto ale dobre skusenosti su hlavne na vyssich kubaturach. Preto som pozetal hlavne multivar. Ja hlavne potom musim najst ochotneho cloveka co by mi to cez vikend nahodil v pripade ze zaruka nepadne. Predajcovi som este nevolal lebo nebolo casu.
 rozmyslal som aj nad tymto ale dobre skusenosti su hlavne na vyssich kubaturach. Preto som pozetal hlavne multivar. Ja hlavne potom musim najst ochotneho cloveka co by mi to cez vikend nahodil v pripade ze zaruka nepadne. Predajcovi som este nevolal lebo nebolo casu. 
 rýchlosť tiež. Tak neviem prečo snaha o zmenu.
 rýchlosť tiež. Tak neviem prečo snaha o zmenu. 

A myslim ze Robo jazdi aj vo dvojici ci ? Ja by som do toho siel zas nex zo spodu neskace jak zduta koza a aj rozbehy su lepsie
 A myslim ze Robo jazdi aj vo dvojici ci ? Ja by som do toho siel zas nex zo spodu neskace jak zduta koza a aj rozbehy su lepsie  Navise to nestoji tolko ze by to cloveka polozilo. Multivar je o chlp lepsi ale zasa tu nastava otazka ci sa to este oplati. Za usetrene mozes desat razi natankovat alebo si kupit daco pekne na scooter (ladak)
 Navise to nestoji tolko ze by to cloveka polozilo. Multivar je o chlp lepsi ale zasa tu nastava otazka ci sa to este oplati. Za usetrene mozes desat razi natankovat alebo si kupit daco pekne na scooter (ladak)  

samé dovolenky.
 samé dovolenky.

to nič bude neskôr. Český scotland nemá dovolenku ale má dodanie do 2 týždňov. No to radšej dám zarobiť "našim".
 to nič bude neskôr. Český scotland nemá dovolenku ale má dodanie do 2 týždňov. No to radšej dám zarobiť "našim".
 . Neviete mi niekto pomoct s nahodenim malosiho?
. Neviete mi niekto pomoct s nahodenim malosiho?