Dodám ešte foto z vylepšenia dosky kufra, ktorý origo nemal kryciu dosku, a tým pádom by všetka voda a bordel zo vzduchu padlý by tam robil priestor tak som to poriešil za pomoci plastovej dosky a atď.
..len škoda chlape,že to tu vešaš až po výletíku....Ak by si to zavesil skôr,rád by som sa pridal...Musel si mi prejsť asi tak 20 metrov popred môj dom...No možno si chcel ísť sám...,ktovie...No čo už..ináč pekné fotky
"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....
Waikik, mal som tam pracovne stretnutie a ked som rano zistil ake je uzasne pocasie tak som vymenil auto za motorku a dal som na otocku Svidnik. Naobed som uz bol v KE. Moj partak cumel, ked som k nemu napochodoval vymodeny v motorkarskom ....
Blahoželam, pekný kúsok ja mam tiež s-winga 125 od žabo žrútov tmavomodrý. no spotreba je okolo 3 litrov, je pravda že u nás v Poprade sú väčšie kopce.
Jasné pre mňa nieje nič problém.....A čím viac toho takto pokazím tým lepšie, lebo mám len a len väčšiu prax.
No a hlavne som závislák v nakupovaní z HK a Číny cez Ebay....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.