Ktorý alarm
Moderátor: Moderators
- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Re: Ktorý alarm
O 3 db viac je raz tolko... Tak si pis ze ten rozdiel je pocut
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale je otázne ako sa to meria alebo meralo,či meter od alarmu alebo 10cm , k tomu treba prirátať alebo odrátať respektíve brať do úvahy čínsku konštantu a k tomu kadečo iné ......125dB je pekné číslo v uzavetom priestore ...dáš to von, strčíš sirénku pod plasty a počuť to jak čínsku hračku ....Ak alarm tak dvojcestný....ak bude siréna hučať o dušu nikto ani hlavu neotočí....Ak nemáš kontrolu nad scootrom že môžeš do pár minút zasiahnuť tak škoda aj niečo montovať , je to skorej len o dobrom pocite ako aby to zabránilo krádeži.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Vlady mozem ti tu cinsku hracku pustit, ked sa toho dozijem, ze ta niekde stretnem..
Dvojcestny alarm.. Ok, ale ak si vies ku skutru aj pribehnut ak je treba a samozrejme tak riskovat svoje zdravie, lebo nevies co bude nasledovat.. A vies, ze ked pridu s dodavkou, tak dobehnut nestihnes..
Toto mam na plasenie fetakov, deti a podobne.

- lacosta
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
- Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
- Kontaktovať užívateľa:
Radsi si to poistite na neznameho pachatela ... stoji to viac, ale aspon neco z teho bude 

Hail to the king baby !

Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jasné že nestihneš dobehnúť alebo ak stihneš tak proti 4-5tim nemáš šancu ...ale môžeš aspoň zistiť kam išli ktorým smerom alebo aké mali EČ. Pretože aj to je lepšie jak nič.
A nejaká poistka proti krádeži?
Každá poisťovňa je klasická pyramídová hra . Takže ak majú dačo platiť tak vždy čo najmenej a vždy robia obštrukcie.
A okrem toho, mne pred piatimi rokmi keď som také zisťoval tak na Burgera vyrátali cca 800E ročne.Troška choré aby som im za 5 rokov zaplatil moju kúpnu cenu . Pretože oni poisťovali a rátali z cenníkovej ceny nového ale samozrejme pri plnení sa veľmi radi oháňajú amortizáciou a časovou zostatkovou cenou ....Alebo zhodnotením opravou po prípadnej DN. čistý magorizmus . 
A nejaká poistka proti krádeži?

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!