Tak ja som si kupil termopradlo (to s oranzovou farbou na krabicke, pretoze to s cervenou farbou je zrejme starsi model). Moje doterajsie termopradlo (tiez z LIDLa tusim z 2006) sluzilo dobre a verne, ale je cas na nove, ked idem kupit novu motorku.

A najma to stare bolo viackrat prane i s avivazou, a to sa vraj u termopradla nema, pretoze potom neodvadza dobre pot. Tak u toho noveho si na to dam pozor.

A kupil som si velkosti L, ktore su na moju vysoku postavu (189cm) dostatocne dlhe, a zaroven ma dostatocne dobre obopnu trebars na rukach, kde mi moje stare termopradlo bolo trocha velke, pretoze som "prezieravo" kupil tusim XL, ked uz som taky vysoky. A ono sa to pritom lisi zrejme len v moznosti roztiahnutia resp. XL a XXL su na tucnejsie postavy.
Ale je pravdou, ze motoponuka v LIDLi je stale chudobnejsia, niekedy mali aj dvojdielne nepremoky (presne taky od nich mam a je uplne super), potom ich nahradili jednodielnymi nepremokmi a teraz uz nie su vobec. Nevidel som ani zamky na kotuc, ani kolenacky na ochranu pred vetrom... nastastie som dobre zasobeny a dobre mi sluzia tie z prvej motoakcie, ktoru som po kupeni scootra vyuzil (2006).