A je to tu: LIDL akcia

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

Re: A je to tu: LIDL akcia

#451 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Mar 14, 2014 12:18 am

Tak ja som si kupil termopradlo (to s oranzovou farbou na krabicke, pretoze to s cervenou farbou je zrejme starsi model). Moje doterajsie termopradlo (tiez z LIDLa tusim z 2006) sluzilo dobre a verne, ale je cas na nove, ked idem kupit novu motorku. :D A najma to stare bolo viackrat prane i s avivazou, a to sa vraj u termopradla nema, pretoze potom neodvadza dobre pot. Tak u toho noveho si na to dam pozor. :) A kupil som si velkosti L, ktore su na moju vysoku postavu (189cm) dostatocne dlhe, a zaroven ma dostatocne dobre obopnu trebars na rukach, kde mi moje stare termopradlo bolo trocha velke, pretoze som "prezieravo" kupil tusim XL, ked uz som taky vysoky. A ono sa to pritom lisi zrejme len v moznosti roztiahnutia resp. XL a XXL su na tucnejsie postavy.

Ale je pravdou, ze motoponuka v LIDLi je stale chudobnejsia, niekedy mali aj dvojdielne nepremoky (presne taky od nich mam a je uplne super), potom ich nahradili jednodielnymi nepremokmi a teraz uz nie su vobec. Nevidel som ani zamky na kotuc, ani kolenacky na ochranu pred vetrom... nastastie som dobre zasobeny a dobre mi sluzia tie z prvej motoakcie, ktoru som po kupeni scootra vyuzil (2006).
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#452 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Mar 14, 2014 2:41 pm

Tiež mám ešte kolenačky z prvej akcie, rovnako "zimné" ponožky a kuklu, to už dnešný mladý človek ani nevie čo všetko dobré bolo v tom lidli :)

odoslané z mobilu
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

Miky1
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Aug 28, 2013 6:01 am
Skúter: Piaggio Fly 125, Piaggio MP3 500 LT SPORT ABS/ASR 2014

#453 Príspevok od užívateľa Miky1 » Ut Mar 18, 2014 7:13 pm

Dnes konečne vzhľadom na počasie a môj čas som bol otestovať vyklápačku kúpenú v Lídli. Ako človek, ktorý ešte nejazdil s uztvorenou prilbou skúsim vyjadriť svoje pocity. Je o niečo teplejšia ako otvorená. Tiež hlučnosť je o málo nižšia ako v otvorenej, ale len do chvíle kým sa neotvoria vetráky. Veľmi dobrá vec je že sa vôbec nerosí a je v nej zabudovaná clona proti slnku. Veľmi nepriaznivo ale na mňa vplýva zúženie uhlu periférneho videnia. Pri jazdení si rád pozriem aj okolie, tu je to však obmedzené. Ďalšou nevýhodou je sledovanie prístrojovky. V otvorenej prilbe sklopím zrak a vidím, v tejto musím skloniť hlavu. Celkový dojem ale je že ju budem používať na dlhšie výjazdy a v chladnejšom počasí. Leto však jednoznačne s otvorenou.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#454 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Mar 18, 2014 10:27 pm

Je to o zvyku....ja som mal jetku len asi jeden rok, ešte na poldecáku.Na jar a jeseň som zistil, že sú aj lepšie možnosti ochrany ....potom som si kúpil integrálu a zas zistil, že tiež to nieje to pravé orechové na scooter a po meste pariť gebulu, ak je vonku na slnku 35°C.
A že je horší výhľad ? je to tak nie vždy záleží aj od tej konkrétnej prilby jak je riešená v tomto smere. Ale to je v živote raz tak skoro vždy je niečo za niečo.Nebudeš predsa kupovať prilbu podľa šírky otvoru a plexi ak Ti nebude sedieť na hlave alebo bude v niečom inom podstatnejšom nevyhovovať. A že musíš skláňať hlavu aby si videl na budíky? asi máš malý scooter, alebo sedíš moc v predu ....Alebo si moc vysoký.
Ja s tým problém nemám.... alebo si ho neuvedomujem ? možno, nakoľko že scooter nieje auto a jazdím že klapky na očách a kukám dopredu? skrátka ja sa stále dakam pozerám točím hlavu alebo oči a snažím sa vidieť skoro všetko a vždy.Takže mi to moc ani tak nepríde . Zvykneš si...to je len taký prvý dojem....jak keď si kúpiš niečo nové .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

VLADY
spammer
spammer

#455 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 21, 2014 2:07 pm

Kto nemá ešte golasadu :http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-B07F8CA8 ... l/3387.htm
Ale je to len pre šikovných, ak je dakto lempel, tak sebelepší vercajch mu nepomôže ..... :pardon:
Aby zas nebolo, že mi tu bude dakto vypisovať že som mu poradil zle,a že on vyhodil 70Euri a nešlo mu s tým nič opraviť... :(

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#456 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » St Máj 21, 2014 2:19 pm

Len aby nebol problém, že tá čokoláda bude tvrdá a gola mäkká ako z čokolády.
Tak už zasa nič.

Rips.
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
Skúter: Kawasaki er6n 2010

#457 Príspevok od užívateľa Rips. » St Máj 21, 2014 2:24 pm

V lidli maju zvetca cokolady lepsie ako inde v SK obchodoch a golu mam od tial tiez a dobra je :-D Sice nie tuto istu ale s predvianocnej akcie Jeezisko doniesol :-D
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer

#458 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 21, 2014 3:26 pm

Tuná táto sa mi zdá lepšia ako tá predošlá lebo tu sa aj väčší sortiment...kľúče očkovoploché.. . dlhé orechy kopec bitov do šroubováku.Skrátka príde mi toto tak, že zoberem pod pažu a nemusím špekulovať že čo som ešte zabudol....Inak na domáce použitie mi príde že maximálne dostatočná až výborná....

Rips.
motorkár
motorkár

#459 Príspevok od užívateľa Rips. » St Máj 21, 2014 9:15 pm

Ale zasa je o 20€ drachsia a ked scooter rozoberam secko tam mam :D No proste dobra je aj stara :D Aj ked rozmyslam asi aj ten kufor ke vetci lebo je tam toho fakt viac :-)

VLADY
spammer
spammer

#460 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Máj 22, 2014 10:57 am

Ja to kupovať nebudem nakoľko golu mám ...len teda menšejšú a v plechovom obale, čo zas môže byť aj výhoda dakedy, síce tiež dvojitú 1/2 aj 1/4 ale nemám dlhé orechy.
Ale tie čo sa najviac potrebujú nejaké 7-8-10 som si podokupoval, ale nieje to ono ....Totok tu je prehľadne uložené a sú tu aj obyčajné kľúče ktoré tiež dakedy treba....Musel by som starú predať ale už som to raz skúšal a každý by to chcel pomali zadarmo pred dvoma rokmi som mal cenu 30E a nič nikto sa nenamotal....A pritom pred 6 rokmi som dával za ňu 3 litre...A tiež až tak moc toho zas nerozoberám že by mi to bolo silno moc treba. Ja len že ak dakto nemá doma zholanič , je to myslím dobrý kauf za tú cenu. A sa mi zdá táto terajšia oproti tej starej Lidlovej, že táto má odľahčené račne čo majú menšiu hlavu .

SnoopyBA
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
Skúter: Honda Vision 110

#461 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » St Máj 28, 2014 9:31 am

Používate niekto TIETO KĽÚČE? Mám na mysli či nie sú z blata a či tie mm ktoré uvádzajú, naozaj "sedia". Vďaka. 8)

Miky1
motorkár
motorkár

#462 Príspevok od užívateľa Miky1 » St Máj 28, 2014 9:53 am

Píšu že sú z chrom-vanádiovej ocele. Ja som tiež po nich poškuľoval. Lenže takáto kúpa náradia je v Lídli vždy kúpa mačky vo vreci. Raz som kúpil tiež takto označené kombinačky a použil - nepoužil som ich len raz. Dôvodom bolo odlomenie jedného úchytného ramienka. Čiže boli z blata. Zajtra nie, ale v piatok ak ešte budú ich pôjdem kúpiť. Buď budú slúžiť k čomu majú alebo sa dostanú do zberných surovín.

VLADY
spammer
spammer

#463 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 28, 2014 10:16 am

Čo zas????kúpim novú vec a prvé čo spravím že si ODLOŽÍM BLOČEK! a nemôžem mať problém . Ja som v Lidli kúpil očkové kľúče obojstranné v takej papierovej kartónovej krabici rozsah tuším len do 17 pred nejakými troma rokmi a nemám pocit že by boli z blata , normálne fungujú...štandartný kľúč bežný jak mám doma aj iné napríklad starú TONU alebo ešte nejaké od súdruhov z NDR také krátke cca 12cm na dĺžku aby dobre zmestili sa....
Neviem čo furt a nielen tu ale tak nejak celkovo má niekto pochybnosti z Lidlovým tovarom...a pritom majú 3roky záruku a meni kus za kus alebo vrátia peniaze v prípade reklamácie...samozrejme nieje to profi náradie na nasadenie12 hodín denne 7dní v týždni .
A že si zlomil kombinačky? asi si ich použil bežným spôsobom všakže...Lebo mne sa také vždy podarilo s hocijakým náradím len ak sa použilo nahulváta ...búchanie kladivom, dávanie do zveráku v rámci toho že ak to neudržím v ruke zverák to istí, alebo nadstavenie rúčky kusom trubky, lebo treba zabrať a podobné veci...Nikdy som nič neurval ak som robil s rozumom a primeranou silou. Zaijímavé....a to už nejaké štvrťstoročie skúseností mám za sebou.
Normálne sa nemáš čoho obávať, pri bežnom domácom používaní Ťa prežijú tomu ver! A rozmery sediaaspoň na tej mojej sade. A aj keď principiálne viachran ako 6hran na kľúči je vždy problematickejší ak sú ožužlané a postrhávané hrany na šrouboch a maticiach...s tým je problém a nie že kľúč je väčší. Ja osobne radšej používam 6hranné náradie aj pri golasade. Styčná plocha je väčša a riziko strhnutia hrany tým menšie.

Miky1
motorkár
motorkár

#464 Príspevok od užívateľa Miky1 » St Máj 28, 2014 10:27 am

Vlady tie kombinačky som používal normálnym spôsobom, čiže len rukami a svojou vlastnou silou. Žiadne hulvátske veci som neprevádzkoval. :mrgreen: Neviem ako kto ale ja veru neskúšam veci za pár euro hneď ako ich donesiem z obchodu. Čiže k zlomeniu tých kombinačiek došlo cca po dvoch mesiacoch a pretože boli kupované spolu so zeleninou a čo ja viem čím ešte tak bloček jednoducho skončil v odpade. :think: To isté bude aj s kľúčami. Momentálne nejdem nič zakrúcať ani odkrúcať, či doťahovať preto či sú dobré alebo blatové zistím až keď sa s nimi budem zabávať. Čo sa týka ich mier, respektívne veľkosti ktoré tam uvádzajú, tak predsa normalizovanie určitých vecí by platiť malo.

VLADY
spammer
spammer

#465 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 28, 2014 10:38 am

Ja som mal v živote dosť smoly na výrobky ako bol nábytok, pračka vybratá z neporušenej krabice a na boku jama samozrejme na záruku výmena plechovej skrine, chladnička popraskané plasy na spodku dvierok výmena na záruku a po jej skončení to isté, alebo priamo nábytok do obývačky obývacia stena-skrinky skoro všetky po vybalení jak keby došli niekde z bazáru. A dopadlo to až tak, že sa to celé vrátilo výrobcovi po cca pol roku naťahovania a vrátenia peňazí som objednával celkom druhý ,A aj sedačku v záruke úprava a oprava čalúnenia. A v druhom byte zas pomali to isté, musel prísť výrobca a menil vnútro skriniek nesedeli diery skoro nikde . Pri dodanej sedačke nožičky bledé podla objednávky ale na taburetke tmavohnedé, zas obvolávať výrobcu riešiť reklamáciu....Alebo smola na videorecordér.... Bežne ľuďom držal jeden aj 10 rokov, ja som mal za ten čas tri.
Tak Ty máš asi len smolu na ten Lidlový vercajch. Samozrejme beriem, stať sa to môže a tiež myslím, že ak sa niečo vyrába len a len na cenu, čo sa dnes u takéhoto tovaru robí, tak nejaké naddimenzovanie tam nehrozí....A preto ten bloček a lepšie to kúpiť v LIDLI ako u Číňana na burze.
A možno by bolo dobré tie zlomené nevyhodiť ak sa tak už nestalo, ale počkať na ďalšiu akciu a kúpiť ďalšie a tieto zlomené potom vrátiť hneď ten deň ako poškodené....
Budeš mať pocit že si prekabátil obchodníka a nie on Teba :pardon: ....
Naposledy upravil/-a VLADY v St Máj 28, 2014 10:52 am, upravené celkom 1 krát.

Miky1
motorkár
motorkár

#466 Príspevok od užívateľa Miky1 » St Máj 28, 2014 10:44 am

Vlady Ty si poriadny beťár. 8) Tie kombinačky tak ako bloček od nich tiež skončili v odpade. Z toho vyplýva že nejakú tú reklamáciu môžem uplatňovať akurát tak na lampárni. :D Navyše nemám v byte príručný sklad, kde by som podobné veci skladoval. Tie kľúče si ale kúpiť pôjdem.
Inak je tam ešte niečo zaujímavého. Sada skrutkovačov (u mňa používaný výraz šroubovákov /mn.č./), akurát mne by sa hodilo len niečo z toho.

zlúčené príspevky. pravidlá, bod 5!!

raplik
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
Kontaktovať užívateľa:

#467 Príspevok od užívateľa raplik » St Máj 28, 2014 7:04 pm

ja som zatial s naradil z LIDLa nemal problem... a to mam od nich flexu, utahovacku, pajkovacku, vidlo-ockove kluce, srobovaky, etc...

BacaNR
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Aug 01, 2012 11:10 pm
Skúter: Keeway Matrix , Malaguti Madison RS250 , Yamaha T-max 500i

#468 Príspevok od užívateľa BacaNR » St Máj 28, 2014 7:13 pm

mam tiez viac veci z lidla a zatial ziadny problem :) dokonca mam aj tie vidlicove kluce co tu snoopy postol a normalne funguju :)
Top Due+ 70 LC , Giannelli Shot V4 , MHR overrange , MHR delta clutch , MHR klapky, TC unit , Dellorto 21mm

Rips.
motorkár
motorkár

#469 Príspevok od užívateľa Rips. » St Máj 28, 2014 8:14 pm

Raplik mas tu malu pajkovacku co je ako pero ?Ako sii s nou spokojny ?

raplik
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#470 Príspevok od užívateľa raplik » Št Máj 29, 2014 1:22 pm

Mikropajku. Jop fajnova ...

Odoslané z iPad pomocou Tapatalk

Miky1
motorkár
motorkár

#471 Príspevok od užívateľa Miky1 » Pi Máj 30, 2014 9:03 am

Kľúče sú v garáži. Obetoval som 15,98 eura a kúpil som aj vidlicové aj očkové. Čiže niektoré mám aj štvormo. Nič to, tie staršie sú aj tak vyťahané. Okrem toho pre Tonda kúpené šroubováky. Uvažoval som aj nad nimi, ale väčšinu z ních mám.
Vlady - bloček je odložený ! :mrgreen:

raplik
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#472 Príspevok od užívateľa raplik » Pi Máj 30, 2014 1:16 pm

Ja som si dnes kupil tie srobovaky a dokonca mali aj (zrejme zatulane zo skladu) nabijacky na auto/moto baterie. A dokonca za 9,90€... No nekup to :)

VLADY
spammer
spammer

#473 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Máj 30, 2014 1:22 pm

Kua! ak je už také naprd počasie, že sa moc jazdiť nedá :cry: , tak aspoň nech je v garáži porádny vercajch. :good:

raplik
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#474 Príspevok od užívateľa raplik » Pi Máj 30, 2014 1:24 pm

Ja som uchyl na naradie :D srobovakov, orechov na golu a klucov mozem mat aj za kamion :D

VLADY
spammer
spammer

#475 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Máj 30, 2014 1:35 pm

To poznám aj ja, Tak veľa náradia a len dve ruky...(ľavé) :ROFL:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"