Vlady, záhada toto. Asi to nebude voda v nádrži, ale niečo s elektrikou.
Idem do roboty, zase mám iba 3 paličky a opäť ten istý problém. Riešim ho veľmi pomalým rozbiehaním, vtedy sa to prejavuje najmenej, no v strede mesta mi to pri zastavení na červenú zdochlo.
Lenže problém, idem štartovať a nič. Ani to necuklo. Tak vypnem a zapnem zapalovanie tlačítkom, nič, nepočujem čerpadlo, štartér, ani kontrolka vstrekovania nezasvietila. Vypnem a zapnem zapalovanie kľúčom, opäť nič. Vystrčím a zasuniem bočák, nič. Opäť skúšam kľúč a už konečne nabehne kontrolka vstrekovania a počujem aj čerpadlo, ale na tlačidlo štartovania to stále nereaguje.
Skúsim ešte raz kľúčom vypnúť a zapnúť zapalovanie, čerpadlo aj kontrolka vstrekovania ide, no štartovať to nejde.
Tak ako poslednú blbosť skúsim jednu vec, štartujem vždy tak, že držím ľavú brzdu a pravou rukou stlačím štartér. Teraz som stlačil pravú brzdu a skúter naskočil ako nič...
Správalo sa to teda ako keby to neregistrovalo stlačenú brzdu, resp. registrovaní vysunutý bočák, alebo inú ochranu...ale zase prečo to robí iba s prázdnou nádržou?
navyše ako bonus na takých 10 minút jazdy bolo po probléme aj s dusením. Potom sa to objavilo opäť, ale aspoň pri zastavení to držalo voľnobeh. zdochnúť to chcelo tentoraz keď som to šiel dať na hlavný stojan, keď som to dal dole zo stojanu voľnobeh držal, idem to dať opäť na stojan a skoro to zdochlo (predtým to zdochlo keď som to zo stojanu zhodil...)
Čo je toto za záhadu?
Dúfam že len nejaký zoxidovaný kontakt a nie odchádzajúce čerpadlo...
z mobilu...