Kamenny obchod na diely pre skutre v Ba
Moderátor: Moderators
- gombo
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 28, 2011 7:07 pm
- Skúter: Piaggio MP3 300ie Hybrid
- Kontaktovať užívateľa:
Kamenny obchod na diely pre skutre v Ba
Viete mi poradit kamenny obchod na diely pre skutre v Ba?
BMW K 1200 LT,Piaggio MP3 300ie Hybrid,EX:Honda FJS 600 Silver Wing,Honda CN250 Helix,Yamaha125cygnus,Kymco heroism,Kymco dink,Honda sfx,KTM ponny II
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Kamenny obchod na diely pre skutre v Ba
Podla značky čiže objednať v každom značkovom servise by mali vedieť... Ale záleží aj čo konkrétne treba. Ja som na Burga vario objednal v Suzuki na Vajnorskej. Ale oni už robia len vraj autá takže náhrada je STYX pri letisku. A na HONDU kamarát objednával na Tomášikovej nejaké ložiská...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- gombo
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Potrebujem kupit remen.
BMW K 1200 LT,Piaggio MP3 300ie Hybrid,EX:Honda FJS 600 Silver Wing,Honda CN250 Helix,Yamaha125cygnus,Kymco heroism,Kymco dink,Honda sfx,KTM ponny II
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
to je take surne ze nepomoze ebay? ci sa neda zohnat?
- gombo
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Na zaciatku to surne nebolo.V piatok idem na dlhu cestu a chcel som to mat hotove.Objednal som to v jednom servise,kde ho mali aj povodne menit.Slubili a po niekolkych dnoch,ked som si chcel overit,ze ci ho maju,mi oznamili,ze ho nevedia zohnat.Tak som ho objednal v e shope,kde mi slubili,ze tu bude v utorok(dnes).Ked som vcera preveroval,ci to tak bude,tak som sa dozvedel,ze nie a ze nieje ani na ceste.Keby som vedel,ze to na slovensku takto funguje,tak ho objednavam v decembri a nie "len" dva tyzdne pred planovanou vymenou.To s tym kamennym obchodom je len zufaly pokus,ci ho niekto nema na klinci v obchode.Este skocim do Viedne a snad sa mi podari ho zohnat.Keby som chcel smerovku na Cadillac v ktorom sa vozil Elvis,alebo packu smeroviek na Rolls Royce ktory patril Lenonovi.tak by som sa necudoval,ze by s tym bol problem,ale remen na bezny skuter...
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Ked budes potrebovat tu packu smeroviek tak sa ozvi. Vybavime..
JOKE.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak honda diely tak honda na tomasikovej alebo na zlatych pieskoch...dodanie hocicoho do 48 hod...
skuter obchody nedrzia vsetko skladom nikde... len malossi ma v ponuke 20tisic poloziek...
skuter obchody nedrzia vsetko skladom nikde... len malossi ma v ponuke 20tisic poloziek...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- dreamer
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Feb 12, 2014 8:44 pm
- Skúter: Aprilia SR MAX 300
A preto sa so spotrebakom zasobim dopredu, ako s hajzlovym papierom, tiez nechcem aby ho nebolo, ked ho budem surne potrebovat 

Aprilia SR MAX 300

ex: Honda XL 1000V Varadero | Suzuki DL650 V-Strom | Yamaha XS650 Midnight Special | Simson S50 | Jawa Babetta 207

ex: Honda XL 1000V Varadero | Suzuki DL650 V-Strom | Yamaha XS650 Midnight Special | Simson S50 | Jawa Babetta 207
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a na jaky skuter to zhanas remen?gombo napísal:Na zaciatku to surne nebolo.V piatok idem na dlhu cestu a chcel som to mat hotove.Objednal som to v jednom servise,kde ho mali aj povodne menit.Slubili a po niekolkych dnoch,ked som si chcel overit,ze ci ho maju,mi oznamili,ze ho nevedia zohnat.Tak som ho objednal v e shope,kde mi slubili,ze tu bude v utorok(dnes).Ked som vcera preveroval,ci to tak bude,tak som sa dozvedel,ze nie a ze nieje ani na ceste.Keby som vedel,ze to na slovensku takto funguje,tak ho objednavam v decembri a nie "len" dva tyzdne pred planovanou vymenou.To s tym kamennym obchodom je len zufaly pokus,ci ho niekto nema na klinci v obchode.Este skocim do Viedne a snad sa mi podari ho zohnat.Keby som chcel smerovku na Cadillac v ktorom sa vozil Elvis,alebo packu smeroviek na Rolls Royce ktory patril Lenonovi.tak by som sa necudoval,ze by s tym bol problem,ale remen na bezny skuter...
- gombo
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Honda fjs 600 silver wing,ale dnes som rezignoval.Nestihnem to,tak ho objednam a budem cakat,alebo este skocim do Viedne,tam ho mozno dodaju skorej.Myslel som ze ked ho zacnem objednavat 14 dni vopred,tak to bude stacit.Evidentne nie 

- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Skús v Bikerscentre v Trnave. Tam na predajni predávali aj SW 600, tak predpokladám, že by mohli mat aj ND.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- VLADY
- spammer
Skúsiť môže ale dnes je taká doba že predajca hlavne Slovenský nieje ochotný dať do ND a držať ich na sklade ani cent pomali ... a ani za veci ktoré sa točia a teda spotrebák remene valčeky doštičky filtre...Ale myslím že zastaviť sa v HONDE a spýtať sa do kedy sú schopný dodať remeň nemusí byť na škodu .Ozaj jak písal Alči do dvoch dní dodajú bežné diely bez problému

- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Milý gombo, to co pises je zavadzajuce , fakty ako nieje ani na ceste su ciste vymysli , tovar si objednaval u nas, v stredu 4.6. o 18:26, tvoja objednavka sa zacala spracovavat o 9:40 nasledujuci den tj. vo štvrtok, kedy sme zacali dany remen stahovat z Nemecka, obycajne plati ze tovar ktory objedname vo stvrtok je tu o 2 pracovné dni tj v pondelok a takúto informaciu sme posunuli aj tvojej manzelke ktora sa telefonicky informovala kedy bude tovar odosielany k Vam, co vsak nahoda nechcela v nemecku bol vcera 9.6. sviatok a nemci zrejme nepracovali celu nedelu/pondelok , ako sa manzelka informovala v pondelok, situaciu som jej objasnil a nasledne som aj preveroval kde sa tovar nachadza a ze poslednu spravu mame o zasielke z nemecka zo soboty, stym ze ak dorazi v utorok pokusim sa zohnat niekoho kto by ho v dany den dodal do BA. Nasledne manzelka objednavku stornovala, pricom dnes rano sa cez sms zase remena dozadovala, naco bola informovana ze stale nemame spravu o zasielke. Moje tvrdenie podpopieram aj trackingom z DHL http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/ ... 4511834408 . Pises tu o tom ako kebyze si kupujes remen na skuter ktorych je na SK 200ks a kde by mal kazdy drzat skladom 100e remen lebo co ak sa rozhodne niekto kupovat remen do 24H, apropo tento remen stoji v Honde 190e a unas v eshope 125e, pricom v obchodnych podmienkach sa pise ze dodacia doba tovaru je standartne 5-10dní , takze po pravde ked si sa rozhodoval kupovat remen takto na ,,tesno" preco si nesiel na istotu do hondy (alebo ho ani tam nemaju?) Tvojmu rozhorceniu pre casovu tiesen rozumiem, ale nieje fer ociernovat niekoho kto sa tebe a tvojej manzelke snazil uprijme pomoct
- dreamer
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Feb 12, 2014 8:44 pm
- Skúter: Aprilia SR MAX 300
190€ za remen, tak to uz hej 

Aprilia SR MAX 300

- duky5
- motorkár
Nuž, vždy je dobré vypočuť obe strany 
z mobilu...

z mobilu...
- gombo
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Look:Ja som nikde nespomenul,v ktorom e shope som remen objednaval,ale ked si to sem hodil,tak podme po poriadku.V com konkretne som zavadzal a ociernoval?Povedal si o telefonu v prvom telefonate,ze remen odovzdas kurierovi v pondelok a v utorok je u nas?Ked si to overovala zase v Pondelok poobede,tak si jej povedal,ze je v Nemecku sviatok a remen je este tam,respektive ze tovar je niekde strateny medzi letiskami.A to citujem tvoju sms.Nevolal si ty,ze sa dodanie presuva,takze keby nezavolala ona,tak cakame v utorok kuriera.Co sa tyka tych sms,tak si pomylila cislo s inou firmou.Tak ta chcem velmi pekne poprosit,aby si sem uviedol fakty,v com konkretne zavadzam.Ja podnikam od roku 1998 a ked poviem v Utorok,tak tym myslim v Utorok a ked sa nieco stane,tak volam zakaznikovi,hned ako sa to dozviem,aby sa vedel zariadit.K tej casovej tiesni.Remen som zacal zhanat dva tyzdne pred tym,nez som ho chcel namontoval.To sa mi nezda ako casova tiesen v 21storoci a strede Europy.Keby si v prvom telefonate sam nepovedal,ze remen bude v utorok u mna ale ze nevies kedy bude dodany,tak by som ho ani neobjednal.Tym netvrdim a ani som nikde nenapisal,ze je to tvoja chyba.Skus si este raz pozorne precitat,co som napisal.Tak este raz.Napis mi sem v com konkretne som zavadzal a v com som si vymyslal ako pises.Mimochodom remen mam objednany za 98 eur +6eur doprava s dodanim do 48 hodin.Bohuzial nie v Slovenskej firme.Apropo nikde som nepisal,ze chcem,aby ho mal niekto skladom.Toto vlakno som zalozil preto,ze som chcel este skusit kamenny obchod.Viem,ze taketo veci niesu skladom a ani som sa nestazoval,ze ho nikto skladom nema,ale aby som sa knemu nevedel dopracovat za niekolko dni... Sam si sem napisal,ze este ani v utorok si nevedel,kde ten remen je.V ten utorok,kedy mal byt uz umna.Stale ale netvrdim,ze je to tvoja chyba,ale to je medzi tebou a tvojim dodavatelom.Este raz opakujem.Nikde som nenapisal,ze je to tvoja chyba.K tej cene.Pisal som niekde,ze je cena zla?Keby sa mi tvoja cena nepozdavala,tak si ho u teba neobjednavam.Tak si este raz pozorne precitaj co som sem pisal a cituj ma kde som ZAVADZAL A VYMYSLAL SI.Nikdy by som to tu takto nerozmazaval.Ten remen si od teba kludne vezmem do foroty,ked k tebe konecne dorazi.
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
v honde som objednaval uz aj specialitky co som ani nedufal ze sa vobec daju objednat ako ND...vsetko bolo do 48hod...a lacnejsie ako v zahranicnych e-shopoch na original ND (vzdy si najdem presne cislo dielu dopredu a hladam co to cca vyjde) vacsinou bola cena nizsia o 10-20% ako v zahranici co som bol velmi prekvapeny...nedavno som objednaval v yamahe...cena tiez prijemna zrovnatelna s cinskymi no name nahradami akurat dodanie 5-7dni... vsade v europe a vo svete su distribucne centra ktore maju obrovsky sklad a jednotlivy predajcovia operativne objednavaju diely, prave preto aby nemuseli zvitit obrovsky sklad...lebo vzdy tam mas aj leziaky ktorych nakupnu cenu musis premietnut do rychloobratkovych veci...nemas sklad mozes dat nizsiu cenu...a rychlost dodavania zavisi od objemu veci co sa dokaze otocit...velke trhy= rychlejsie dodavanie...
a este na zaver...na maxiky by som moc neoriginal diely ani neriesil (hlavne u remenov)...vecsinou to sposobuje komplikacie...
a este na zaver...na maxiky by som moc neoriginal diely ani neriesil (hlavne u remenov)...vecsinou to sposobuje komplikacie...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
tak ja si tipnem
tak asi si vedel ze je na ceste a ked podnikas od roku 1998 a uznavas ze to nemusi byt jeho chyba a vedel si ze to ide z nemecka tak akemu fungovaniu sa cudujes? ved si vedel ze tvoj remen ide z nemecka k tebe a ze to mas na ceste len sa to niekde zdrzalo. miesto toho si si objednal teraz niekde inde zatial co tvoj remen z nemecka uz mohol byt u teba.gombo napísal:Tak som ho objednal v e shope,kde mi slubili,ze tu bude v utorok(dnes).Ked som vcera preveroval,ci to tak bude,tak som sa dozvedel,ze nie a ze nieje ani na ceste.Keby som vedel,ze to na slovensku takto funguje,tak ho objednavam v decembri a nie "len" dva tyzdne pred planovanou vymenou.
- gombo
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Alcatelko:Objednaval som remen,ktory sa dava ako prvovyroba.Iny som ani nechcel.5-7 dni je v pohode,ale preto som volal a overoval a bolo mi povedane v utorok.Mal som termin na stredu v servise,lebo v piatok odchadzam.
Theruck:Co natom co si vyfarbil,tak nieje?Trvam natom,co je tam napisane.Asi celkom nerozumiete,oco mi ide.Ja som si nieco objednal a telefonicky som si zistoval termin dodania.Ja som si ten utorok nevydupal.Ja ked niekomu nieco slubim,tak si overim ci som schopny to dodrzat.To ze remen ide z nemecka som sa dozvedel az v pondelok poobede,ked som volal,ci ho mam v ten utorok cakat.Keby som nezavolal,tak by som sa ani nedozvedel,ze bude meskat.Stacilo napisat nemcom,oni by odpisali ze maju v pondelok volno a potom mne bud do mailu,alebo telefonom tuto skutocnost oznamit.Nemci vedeli ze budu mat v pondelok volno uz vo stvrtok.Tak takemu fungovaniu sa cudujem.Dnes je streda.Myslis ze by do zajtra ten remen bol u mna?Ja myslim ze nie.Ale aby mu neostal na sklade,tak som vyssie napisal,ze zoberem aj ten,nech nieje skodny.Mam vela znamich,co maju SW,takze ho schosnujem.Este raz.Mna teraz ale viac zaujima,kde som zavadzal a vymyslal si.
Theruck:Co natom co si vyfarbil,tak nieje?Trvam natom,co je tam napisane.Asi celkom nerozumiete,oco mi ide.Ja som si nieco objednal a telefonicky som si zistoval termin dodania.Ja som si ten utorok nevydupal.Ja ked niekomu nieco slubim,tak si overim ci som schopny to dodrzat.To ze remen ide z nemecka som sa dozvedel az v pondelok poobede,ked som volal,ci ho mam v ten utorok cakat.Keby som nezavolal,tak by som sa ani nedozvedel,ze bude meskat.Stacilo napisat nemcom,oni by odpisali ze maju v pondelok volno a potom mne bud do mailu,alebo telefonom tuto skutocnost oznamit.Nemci vedeli ze budu mat v pondelok volno uz vo stvrtok.Tak takemu fungovaniu sa cudujem.Dnes je streda.Myslis ze by do zajtra ten remen bol u mna?Ja myslim ze nie.Ale aby mu neostal na sklade,tak som vyssie napisal,ze zoberem aj ten,nech nieje skodny.Mam vela znamich,co maju SW,takze ho schosnujem.Este raz.Mna teraz ale viac zaujima,kde som zavadzal a vymyslal si.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ty si sa pytal ze kde si zavadzal tak som ti napisal... ale ked ches tak mozem este raz
vyrok1
remen stahovat z Nemecka, obycajne plati ze tovar ktory objedname vo stvrtok je tu o 2 pracovné dni tj v pondelok a takúto informaciu sme posunuli aj tvojej manzelke ktora sa telefonicky informovala kedy bude tovar odosielany k Vam
vyrok2
Ked som vcera preveroval,ci to tak bude,tak som sa dozvedel,ze nie a ze nieje ani na ceste.
vyrok3
Keby som vedel,ze to na slovensku takto funguje
vyrok4
ako sa manzelka informovala v pondelok, situaciu som jej objasnil a nasledne som aj preveroval kde sa tovar nachadza
nejak mi to nevychadza aby boli vsetky 4 vyroky pravdive
asi to bude len nedorozumenie
vyrok1
remen stahovat z Nemecka, obycajne plati ze tovar ktory objedname vo stvrtok je tu o 2 pracovné dni tj v pondelok a takúto informaciu sme posunuli aj tvojej manzelke ktora sa telefonicky informovala kedy bude tovar odosielany k Vam
vyrok2
Ked som vcera preveroval,ci to tak bude,tak som sa dozvedel,ze nie a ze nieje ani na ceste.
vyrok3
Keby som vedel,ze to na slovensku takto funguje
vyrok4
ako sa manzelka informovala v pondelok, situaciu som jej objasnil a nasledne som aj preveroval kde sa tovar nachadza
nejak mi to nevychadza aby boli vsetky 4 vyroky pravdive

- gombo
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
tak podme
1:ano zena volala vo stvrtok a bolo jej povedane,ze v pondelok bude remen u nich a v utorok u mna-REMEN UNICH V PONDELOK NEBOL A ANI V UTOROK U MNA.
2:zena v pondelok podvecer volala,ze ci mame ten remen cakat v ten utorok,ako bolo dohodnute-VTEDY SME SS DOZVEDELI O VOLNOM DNI V NEMECKU A OTOM ZE NIKTO NEVIE KDE SA REMEN NACADZA,TO ZNAMENA,ZE NEBOL ANI ODOSLANY KAM,KED ESTE NEDORAZIL KNIM.keby tam zena nevolala,tak sa ani nedozviem,ze nastal neaky problem.
3:ano na slovensku.ja som jednal so slovenskou firmou,nie s nemeckou,preto by som cakal,ze si slovenska firma preveri,kedy moze tovsr dodat a az potom povie datum svojmu zakaznikovi.Aspon ja to tak robim.A nikde som nespomenul o aky e shop ide.
4:ano v pondelok manzelka volala a az vtedy sa zacalo preverovat,kde tovar je,ked uz mal byt u kuriera na ceste kumne.Nemohol byt,lebo este ani nedorazil k nemu a ked nedorazil k nemu,nemohol ho poslat mne.Stacilo napisat mail,alebo zavolat.
Takto presne to bolo.Vadia mi dve veci.Ze si pri zadavani objednavky u nemcov neoveril cas dodania( nemci vedeli zr budr v pondelok volno) a ze ked z nemecka tovar nedorazil ako mal,ze ma otom sam neinformoval.Tot fse.
1:ano zena volala vo stvrtok a bolo jej povedane,ze v pondelok bude remen u nich a v utorok u mna-REMEN UNICH V PONDELOK NEBOL A ANI V UTOROK U MNA.
2:zena v pondelok podvecer volala,ze ci mame ten remen cakat v ten utorok,ako bolo dohodnute-VTEDY SME SS DOZVEDELI O VOLNOM DNI V NEMECKU A OTOM ZE NIKTO NEVIE KDE SA REMEN NACADZA,TO ZNAMENA,ZE NEBOL ANI ODOSLANY KAM,KED ESTE NEDORAZIL KNIM.keby tam zena nevolala,tak sa ani nedozviem,ze nastal neaky problem.
3:ano na slovensku.ja som jednal so slovenskou firmou,nie s nemeckou,preto by som cakal,ze si slovenska firma preveri,kedy moze tovsr dodat a az potom povie datum svojmu zakaznikovi.Aspon ja to tak robim.A nikde som nespomenul o aky e shop ide.
4:ano v pondelok manzelka volala a az vtedy sa zacalo preverovat,kde tovar je,ked uz mal byt u kuriera na ceste kumne.Nemohol byt,lebo este ani nedorazil k nemu a ked nedorazil k nemu,nemohol ho poslat mne.Stacilo napisat mail,alebo zavolat.
Takto presne to bolo.Vadia mi dve veci.Ze si pri zadavani objednavky u nemcov neoveril cas dodania( nemci vedeli zr budr v pondelok volno) a ze ked z nemecka tovar nedorazil ako mal,ze ma otom sam neinformoval.Tot fse.
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nazvyme to cele problem v komunikacii...na jednu stranu keby predajca mal kazdemu kazdy den davat vediet presny termin dodania v ramci terminu ktory je oficialne uvedeny nerobi nic ine cely den (preto sa uvadza 5-10 dni), na priamy dotaz informoval o presnejsom termine dodania ale uz nie o naslednej zmene ( o ktorej sa ale na druhu stranu mohol dozvediet az po urgovani z vasej strany (aj zasielkova sluzba ma uvedene rozpetie dodavky a nie kazdy denne sleduje tracking vsetkych zasielok co mu behaju po svete)... proste sa stalo a zbytocne sa tu nieco rozpitvava na tyzden...
a tiez nie kazdy zakaznik moze byt 100% spokojny, stava sa kadeco (kolko krat sa mi stalo ze som nieco od dodavatela objednal, zaplatil, prisiel mi potvrdeny dodaci list a po otvoreni zasielky tam vec jednoducho nebola...a vysvetluj to zakaznikovi ked to mas 3x potvrdene ze to mas ale nemas to...)
a tiez nie kazdy zakaznik moze byt 100% spokojny, stava sa kadeco (kolko krat sa mi stalo ze som nieco od dodavatela objednal, zaplatil, prisiel mi potvrdeny dodaci list a po otvoreni zasielky tam vec jednoducho nebola...a vysvetluj to zakaznikovi ked to mas 3x potvrdene ze to mas ale nemas to...)
- gombo
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Alcatelko mas pravdu.Preto som na zaciatku neuvadzal podrobnosti a ani o aky e shop sa jedna.Ja som zo rozpitvavat nezacal.Topic som zalozil a nazval inak.Nechcel som tu riesit, a konkretizovat praco,aj kef som bol dost nas.any koli tomu,co som pisal vyssie,ked som si remen objednal v servise a dopadlo to tak,ako to dopadlo,tak aj preto som spomenul tu vetu o slovensku.Objednavam si veci pravidelne a dvakrat hned po sebe sa mi to este nestalo a ojednavam aj z CZ aj zNemecka pravidelne.Vsetko sa to moze stat a existuju objektivne priciny,ale nikoho som nezavadzal a ani som si nevymyslal,ako som tu bol obvineny.Ani som nenapisal,ze je ten e shop zly,alebo nieco podobne
- duky5
- motorkár
Tak pridám aj ja niečo 
Večer 19.6 objednám vec (kamenný moto obchod s eshopom), druhý deň (piatok) ráno píšu že objednávka sa vybavuje. Komunikujem mailom, či v pondelok alebo utorok to bude. Vymeníme si pár mailov, chcel som súčiastku ešte pred odchodom do álp, 3x som sa v obchode zastavil keď som šiel okolo. Škoda, kuriér im ešte nič nepriniesol.
Tak si hovorím ok, keď dôjdem z výletu tak dôjde mail a pôjdem si pre to
.
Je 7.7 a nikto sa mi z obchodu doteraz neozval.
Takže 1.7 večer som to objednal zo švajčiarska a 4.7 som si to prevzal na pošte. Bolo to iba o 4€ drahšie, takže spokojnosť
. Cca 90€ vec, všade vedia robiť obchod iba u nás nie 
z mobilu...

Večer 19.6 objednám vec (kamenný moto obchod s eshopom), druhý deň (piatok) ráno píšu že objednávka sa vybavuje. Komunikujem mailom, či v pondelok alebo utorok to bude. Vymeníme si pár mailov, chcel som súčiastku ešte pred odchodom do álp, 3x som sa v obchode zastavil keď som šiel okolo. Škoda, kuriér im ešte nič nepriniesol.
Tak si hovorím ok, keď dôjdem z výletu tak dôjde mail a pôjdem si pre to

Je 7.7 a nikto sa mi z obchodu doteraz neozval.
Takže 1.7 večer som to objednal zo švajčiarska a 4.7 som si to prevzal na pošte. Bolo to iba o 4€ drahšie, takže spokojnosť

z mobilu...
- VLADY
- spammer
No vieš je čas dovoleniek....a podobné výhovorky , Jak keby inde nebol...