som zadrel scooter
Moderátor: Moderators
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nedusilo sa ti to? bo ak si mal malú trysku tak to nemohlo frčať poriadne...nevynechávalo ti to, akcelerácia bola normálna či nie? trysku musíš vymeniť to je jasné ale mám tušenie že to nepomôže aby ti to znovu išlo ak si zadrel kvôli malej tryske tak bude treba pozrieť valec prípadne si zaobstarať newBrunou10 napísal:Tak urcite mi nevimenili trysku!!!! Ani 100km son nenajazdil s novym vyfukom !!!! Len trysku musim kupit novu??? a potom pojde

podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
tak nikasil co mas ne...kupit novySmulo napísal:No uz patrim k vamzadrel som aj ja a to som ho este 20 km musel tlacit domov
davam do pc. olejove cerpadlo lebo ho seklo podla setkeho lebo nikde nebol olej ... a v tej rihclosti ked mi to j.. .... tak no tak som tlacil a s peknymi nervama .... A da sa aj 70 ccm valec v pohode vybrusit ?

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dalsi pacient 70ccm a olejove cerpadloSmulo napísal:No uz patrim k vamzadrel som aj ja a to som ho este 20 km musel tlacit domov
davam do pc. olejove cerpadlo lebo ho seklo podla setkeho lebo nikde nebol olej ... a v tej rihclosti ked mi to j.. .... tak no tak som tlacil a s peknymi nervama .... A da sa aj 70 ccm valec v pohode vybrusit ?

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ide...ale cena je podobna new valcu 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- Finkis
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 7:21 pm
Ja som zacal liat olej do benzinu ihned po vymene valca ked uvidis to ubohe silonove koliesko, ktore pohana to cerpadlo tak to pochopis. 
Kluku zozenies napr. taku ako mam ja aj tu na e-shope a karbec tam mas aky ? Ak este origo mikuni 12-tku tak tiez je to kandidat, ktory tomu pomohol.

Kluku zozenies napr. taku ako mam ja aj tu na e-shope a karbec tam mas aky ? Ak este origo mikuni 12-tku tak tiez je to kandidat, ktory tomu pomohol.
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kup si liatinu malossi 50ccm jak ja a mozes brusit az do 46mm ....
..a co vybrus to 1000sk aj s piestom 
ked\ze tam mam teraz 40mm a mam este 6 mm k dobru ta mam minimalne 3 vybrusy..to tak do dochodku
...myslim si ze lepsie ako nikasil za 4.5 litra 
a urco mam skoro taky vykon na 50ccm LC ako ty na 70ccm AC nikasile

ked\ze tam mam teraz 40mm a mam este 6 mm k dobru ta mam minimalne 3 vybrusy..to tak do dochodku

a urco mam skoro taky vykon na 50ccm LC ako ty na 70ccm AC nikasile

- JohnyBenelli
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
- Skúter: Benelli 491 GT
- Kontaktovať užívateľa:
.
Zdravim pretekári,
Nebudem začínaťť novú tému, ohladom zadretia skútra, takže pokračujem sem..
Benellu som sice nezadrel, ale stala sa mi takáto vec..Vozím sa s kamošom, idem asi 6km od naštartovania, na plný plyn, a zrazu skuter zdochne. celý nervozny som ostal, že som ho znova zadrel..a sakra..všetkych svatych som pospomínal. Po piatich minútach som skusil rukou pretočit páku, a štartérom skúsil naštartovať. skúter naskočil normálne, takže celá paleta Bramacu mi padla zo srdca
)
Opýtal som sa na to jedného majsterka a ten povedal:
1.Môže sa to začať zadierať, pretože kružky sa prilepia na piest, a stráca kompresiu a končí odpalovanie, alebo niečo v tom zmysle.. A ked to ochladne, krúžky svojou pružnosťou sa vratia do povodnej polohy, a všetko beží ako má.. Je toto možné? či to je len jedna z alternatív. Fakt neviem. Asi bude treba viac chladiť že?
otázka na Vás
2.Pomôže mi odkrytovnie rebier valca? za predným kolesom mám nasávanie vzduchu..Kedže to chladí ventilátor, tak neviem..
Nebudem začínaťť novú tému, ohladom zadretia skútra, takže pokračujem sem..
Benellu som sice nezadrel, ale stala sa mi takáto vec..Vozím sa s kamošom, idem asi 6km od naštartovania, na plný plyn, a zrazu skuter zdochne. celý nervozny som ostal, že som ho znova zadrel..a sakra..všetkych svatych som pospomínal. Po piatich minútach som skusil rukou pretočit páku, a štartérom skúsil naštartovať. skúter naskočil normálne, takže celá paleta Bramacu mi padla zo srdca

Opýtal som sa na to jedného majsterka a ten povedal:
1.Môže sa to začať zadierať, pretože kružky sa prilepia na piest, a stráca kompresiu a končí odpalovanie, alebo niečo v tom zmysle.. A ked to ochladne, krúžky svojou pružnosťou sa vratia do povodnej polohy, a všetko beží ako má.. Je toto možné? či to je len jedna z alternatív. Fakt neviem. Asi bude treba viac chladiť že?
otázka na Vás
2.Pomôže mi odkrytovnie rebier valca? za predným kolesom mám nasávanie vzduchu..Kedže to chladí ventilátor, tak neviem..
Benelli 491 GT, AC , valec Motoforce + , Mallossi Multivar ( Alcatelko ), Hebo Performer (Shaman) , , Dunlop GT 301 a Runscoot
- JohnyBenelli
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
- Skúter: Benelli 491 GT
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nechaj chladenie ako je a vyhod olejove cerpadlo