no chalani toto mi uz hlava neberie.
idem teda z roboty natankovat, lava packa + starter = nastartujem. vyrazim a na pumpu idem ako na divokom mustangovi, pri rozbehu to chce klasika 3-4 zdochnut, po rozbehnuti na 4000 otacok idem ako drak....co ale v meste moc nejde, takze na cervenej plynom drzim otacky tesne pred zaberom spojky, velmi jemne sa rozbieham a ako tak "v pohode" dorazim na pumpu.
tam skontrolujem bateriu, lebo aj to mi vrtalo v hlave...ale kontakty su ok. preventivne nalejem zase 2 deci domacej palenky, dotankujem 11,80l benzinu.
zapnem klucom zapalovanie, lava packa + starter = nic, ziadny zvuk. pustam lavu packu, stlacam pravu packu + starter = nastartujem a vsetky prblemy su prec. problem pri rozbehu ziadny, po zastaveni volnobeh drzi, mozem to davat na stojan a zo stojanu kolko chcem, motor drzi za kazdych okolnostia a ziadny naznak zdochynania....
vlady - odplastovavat sa mi to moc nechce, ale asi sa tomu nevyhnem, ked tomu budem chciet prist na zubok

....len momentalne na to nie je cas a aj tak nemam garaz, kde by som to mohol v klude rozobrat a nechat do druheho dna a pokracovat.
kazdopadne ma zacina velmi zaujimat, kde presne moze byt problem, ci nejaky zaprdeny kontakt ci nieco vaznejsie....