Ako umyvat scooter?
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ako umyvat scooter?
Ja len drobnost:
Ako umyvaš scooter?
Normal hadicou? Alebo aj WAPkou? Alebo len kyblik s vodou? Nejaky saponat?
A najma ma zaujima, Kam by sa voda nemala dostat? Na co dat bacha?
Po umyti ho hned nastartovat? Alebo nechat vyschnut radsej nech sa daco neskratuje?
Dikes za skusenosti...
Ako umyvaš scooter?
Po umyti ho hned nastartovat? Alebo nechat vyschnut radsej nech sa daco neskratuje?
Dikes za skusenosti...
Naposledy upravil/-a kukolarik v Ut Apr 03, 2007 8:42 am, upravené celkom 2 krát.
podpis som si este nenastavil
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Ako umyvat scooter?
mne osobne stačí "kýblik" s vodou a nejaký saponát. hadica prípadne wapka je podla mna zbytočná. skúter nie je auto a na to málo plastov čo tam je stačí aj handra prípadne špongia. po umytí utieram hneď do sucha aby neostali stekance a flaky. ja si dávam bacha na vzduch. filter (open) bo s mokrým filtrom by som toho moc nepojazdil. a to skratovanie... šiel som v totálnom lejaku a v pohode, nič neskratovalo, nič nehorelo, nedymilo. ale stať sa môže všeličo. velkú vedu s umývaním skútra nerobímkukolarik napísal:Ja len drobnost:
Ako umyvaš scooter?
Dikes za skusenosti...

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
urob si zatky do sania a do vyfuku aby sa ti tam nedostala voda a kludne striekaj...ale staci ta handricka a kybel...ked mas moc blata tak je dobra aj mekka metlicka a tu namacas do vody a s nou umyvas...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Natiahnem igelitový sáčok na otvorený filter, hodím 10,-SK do WAP-ky na OMW, navolím SAPONÁT a plasty, prístrojovku sedadlo ostriekam z cca 1,5 metra, motor kolesá z cca 30cm. Ak na WAP pištoli nestlčíš páčku, strieka to o polovinu slabšie.
Potom hodím ďalších 10,-Sk a stlačím oplach a vystriekam scoota čistou vodou. Z flanelovou handrou si najprv očistím sedadlo, prístrojovku a hlavne celý predok scootra, lebo potom zvyšky vody na mňa za jazdy fŕkajú. Odstránim sáčok z filtra, nasadím prilbu je prášim preč. Mám to za 20,-Sk a o 10minút tam už nemám čo robiť, pričom scootrik je takmer ako nový. Ti fajnovejší si ešte môžu dať jedno kolo navyše s voskovaním. 

Tak už zasa nič.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som naposledy umyval tak ze som prisiel na benzinku zobral vedro na umyvanie okien a umyl som tym pucha...vratil som im bahnovu vodu...potom som zobral tie utierky na ruky a vylestil ho
a mal som to zadara 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A si ho umýval jak okno ...najprv tou špongiou...a potom stierkou stiahol?????
JA umývam v robote klasicky kýbel voda nejaký saponát a potom trocha utrieť aby neostaly zaschnuté kvapky.Moc sa stým neondiem lebo scooter má slúžiť mne a nie ja jemu! 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ja to vidim tak ze :gt1:kukolarik napísal:a to vidim tak, ze sa postavim meter daleko a ostriekam to hadicou. Kam sa voda dostane, dam sa dostane aj za dazda... Len rad by som strekol aj kolesa a tak a bojim ci do motora mozem ... vodu
a na koniec len u HONDY by som aj uvazoval nad tym ci nieco nevyskratuje, pripadne nenatece do motora, predsa je to len honda :gt2:
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
malicky OT: kedysi chodila v TV reklama na Durashine, namazete tym karoseriu (auto samozrejme) a vsetka voda vzdy ihned kompletne stecie prec... neostanu kvapky, teda nema co zaschnut a auto je ciste... vyzeralo to zaujimavo a v TV to ocividne fungovalo, bolo vidiet, ako vsetko ihned stieklo a bolo suche... zaujimalo by ma, ci to takto fungovalo aj v praxi... ale reklama uz snad vyse 10 rokov nechodi, takze tak.