klíííídek Maťo....JA idem tiež,ak dožijem nejakým omylom...haha...Len ešte skoro sa sľubovať a potom tu písať,že nemôžem preto,lebo 120 kilová suseda si v 70-ke urobila maturu a jej idem na stužkovú za partnera ...haha
"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....
z 9. na 10.8. sa chystám stanovať na Domaši alebo na Šírave, takže z tohto dôvodu 10-ho augusta na motorku nesadnem... ak sa to bude konať v tomto termíne, želám pekný motovýlet. My sme tam už boli a páčilo sa. Poľskú stranu (neďalekú priehradu) odporúčam tiež pozrieť...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
ja ak budem zdravý a verte,že tiež sa musím dosť zapierať čo sa zdravia týka..,tak idem....Nebudem a nechcem trhať partiu..verím,že vám to výjde viacerým čo sa povinnosti týka a bude nás čo najviac a super parta.....
som taky na*ebany do p*ci, ze konec ... dnes mi povedal generalny riaditel, ze sa kona inventura cez vikend, aj v sobotu aj v nedelu musime ist prikazom do prace ! som hovoril, ze ja v sobotu pridem, ale v nedelu som zorganizoval na skutroch vylet ... povedal, ze prikazom je prikazom a ked sa mi nepaci staci povedat ... som myslel, ze od nervoch roz*ebem celu firmu.
Fest ma to mrzi, o to horsie, lebo som sa fakt tesil ... lebo som dlho nebol s vami nikde.
pravdu povediac, buduci vikend by to bolo lepsie aj pre mna.. vedel by som sa snad prisposobit aj teraz v nedelu ale o tyzden to bude urcite jednoduchsie a pojdeme aj s Matqom
...a čo tak 17.12 ???....klud klud..nepľujte na mna..haha...určite sa Matqo pomýlil...Tipujem 17.8 ?....No to je zraz na Šírave...no už nech bude ako chce väčšina..Ja som len tiež chcel opraviť dátum..V oktobri jedine s kachlami na chrbte a uhlím v kufríku na prikladanie...