po zime mi nesiel nakopnut skuter - predtym normalne jazdil, vsetko fungovalo. Otvoril som karbec, prefukol trysky - chytil. Objavil sa ale problem - cele to bolo nejako rozladene, vobec to nechcelo normalne chodit. Kupil som teda novy filter, pretryskoval. Skutrik sa chytil, isiel celkom pekne a zratu prask - pri cca 90kmh vypol. Este pred zastavenim som ho nakopol, isiel velmi slabo ale domov som s tym prisiel. Tak som sa s tym hral , cekoval sviecku - nebola uplne hrdzava ale aby bola zmes extra chudobna - to nie. Zvacsil som aj trysku o 5 cisiel. Vsetko ok, zase sa rozidem chvilu mu kalim co to da a prask - opat odpoji motor. Tento raz uz musim tlacit - skuter uz nejde nakopbnut. Sviecku som skusil dat inu - nic. /Nepozeral som ci hadze iskru/. Moze byt problem v karbeci ? Ze ked mu kalim naplno tak sa minie benzin vo vyrovnavacke ale inde a odpoji. Alebo to mam otvorit a pozreit, ci som to nezadrel ? Motor ide normalne pretocit starterom bez ziadnich pazvukov.
Popis skutru v podpise, iba Konus filter som vymenil za airbox z naraku vlozkou.
Dakujem za rady, M.
Yamaha Aerox50 r.v.2001 , Top Performances 70, Multivar 3,75 g,cervene hebo pruzinky , zlta Malossi pruzina , stojan Buzetti, filtr hebo konus, výfuck MHR replica ,19 karbec,hebo kevlar remen