Moderátor: Moderators
silny a elagantny skuter...tak to si si mal kupi burgman alebo atlantis alebo sportcity.....neeee sradndujem inac ta honda na bezne jazdenie staci a okolo domu je to dobra volba...len ma nelaguj s tou 130-kov....110 adost maximalne......uz sa nebudem k tomu vyjadrovat....napis si tam trebars aj 200....kukolarik napísal:v pohode, ja sa nenahnevam, uprimne povedane, malokomu sa vyslovene paci...Adrian 15 napísal:
Inac ta Honda neni moc pekna( bez urážky ) .
Ja tiez nie som zastancom retro stylu, no nejak ten sportovy zltocierny mi nesadol. Ja som chcel silny, elegantny skuter do mesta, co moje ocakavanie splnilo...
www.scooter-racing.sk alebo kukaj moj podpisAdrian 15 napísal:kedy budu tie preteky v Lehniciach a kedy v DS ? nevie niekto ?
kukaj cele, to kuko sa zacal roztahovat, kazdy tu przdal toho roxamomoo napísal:kukolarik, GT a had toto je tema o roxovi co ma adrian a nie od honde co ma kuko
ja mam tiez hondicku a fsetky sa mi pacia od 50tky az po maxiky aj ten tvoj je peknykukolarik napísal:v pohode, ja sa nenahnevam, uprimne povedane, malokomu sa vyslovene paci...Adrian 15 napísal:
Inac ta Honda neni moc pekna( bez urážky ) .
Ja tiez nie som zastancom retro stylu, no nejak ten sportovy zltocierny mi nesadol. Ja som chcel silny, elegantny skuter do mesta, co moje ocakavanie splnilo...
to si si mal uvedomit nez si spravil ten caterpillar nastrekdr.snake napísal:darmo..ale ti cigani taliani to s dizajnom vedia...co urobia dizaajn on mlynceka na kavvu az po formulu 1 ta to ma svih
napr.moja stara SR z roku 94 co sa tyka dizajnu strci 90 perc. aj sucastne vyrabanych skutrov...ne ze by som sa chvali no