Tak to vsechno hezky zpracuj a dej potom nejaky maly reportik z jizdy po zemi ceske a moravske. A zitra si uzij vyjizdku s klukama, ktere timto zdravim

Moderátor: Moderators
Miky ano volal som s Igorom o 9-ten v KA na pumpe aj Saly ide tak sa pridaj budeme prvý co budu vediet pikošky o okružnej jazde po Čechách.Miky1 napísal:flipper, aj Igor chce ísť zajtra na výjazd. Okolo 8:00 hod. mu zavolaj. Ak sa dohodnete, pôjdem v Vami.
Cau rado, Miky nam volal ze je v Ostrave, my jsme ale byli na chate v Kuncicich pod Ondrejnikem, tak jseme se po telefonu rozloucili, ze se uvidime nekdy jindy. Ale Nadu po chvili napadlo, ze by jsme ho mohli v Ceskem Tesime nekde pockat, dle trasy jsme vedeli, kde pojede. Tak jsme naskocili do plechovkyradopcx napísal:Vyna super to ste ho tam ako dlho čakali kým ste ho vimákli?Miky už len kúsok a si doma!!!
Beuno62tuci: jo to mas pravdu. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . opravdu ji to moc slusi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . te moji oktavcebruno62tuci napísal:Banda kde ste sa tulali dnes.
Vyna ta oktavka je pekna ale aj tebe to slusi dúfam že Pista si ma nepoda za tu chvalu.Čav Drobec.![]()