Scooter clan Vikings - východňare
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Re: Scooter clan Vikings - východňare
Celkom to ujde na sirave 

- Juro3300
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 2:52 pm
- Skúter: Honda PCX 125 , CPI formula R 50
Ahoj chalani chysta sa niekto toho 19nasteho na vyjazd na Duklu zo stredoslovakmy
a este jedna otazka ohladom tych nalepiek z logom vikings mal by som zaujem o jednu ak by sa dalo osobne toho 19teho

a este jedna otazka ohladom tych nalepiek z logom vikings mal by som zaujem o jednu ak by sa dalo osobne toho 19teho

50% z niečoho je lepsie ako 100% z ničoho
- Matqo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 9:14 pm
- Skúter: Honda Dylan 125
ahojte, v nedelu by som chcel si dat vylet, mam par moznosti vid nizsie, ale samemu je mi smutno, kto sa prida ? asi najskor tuto nedelu.
1. Slovensky raj
2. Dobsinska ladova jaskyna
3. Hrad Lubovniansky
4. Hrad Zborov
5. Betliar
6. Krasna Horka
7. Jasovska Jaskyna
1. Slovensky raj
2. Dobsinska ladova jaskyna
3. Hrad Lubovniansky
4. Hrad Zborov
5. Betliar
6. Krasna Horka
7. Jasovska Jaskyna
Myslím, teda som.
- waikik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 25, 2013 10:51 pm
- Skúter: .."len reťáz pánové,sorry"....Honda NC 750 S
...Juro 3300...:...ja by som velmi rád ak dožijem a všetko bude o.k išiel zo stredolovákmi na tu DUKLU..a verím,že my východniari ich privítame v hojno počte a nedáme sa zahanbiť....sťa by scooter gang Vikings...a Matqo.....nedeľný výlet aj hej,no múdrejší budem až tak v sobotu na obed,či sa bude dať,či nie....
"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....
- macostr
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2014 4:37 pm
- Skúter: Kymco Downtown 300i, 2010
azda by som sa pridal v nedelu aj ja, ale takisto az v sobotu to budem moct potvrdit 

Vychutnávam si každý kilometer na dvoch kolesách 
web: http://macostr.simplesite.com/
Skúter: Kymco Downtown 300i (2010)
predtým: Yamaha X-Max 125 (2006), Kymco Agility City 125 (2014)

web: http://macostr.simplesite.com/
Skúter: Kymco Downtown 300i (2010)
predtým: Yamaha X-Max 125 (2006), Kymco Agility City 125 (2014)
- ondrej144
- cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 4:18 pm
- Skúter: Honda integra 750
tak co-ideme dnes na výjazd? nemalo by už pršať
- bruno62tuci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2014 11:36 am
- Skúter: SYM Joyride 125 Evo
Lubomir11 budeš na Jaseni ak ano budeš aj ponukať tie mikyny.
Pokial mi chutna je to O.K
Cislo 5 je supa farebna kominacia.
Ahoj. Na fore som nový ale zaujalo ma to že je tu na východe klublubomir11 napísal:Mysel by si mat grafiku na tlac ktora nas stala nejake euro. ...a dat to do tlaciarne...budeme robit aj nalepky. ..doriesia sa bumdy a potom staci ak si nalepku u nas kupis
Odoslané z GT-I8190N pomocou Tapatalku
skutristov. Chcel bz som sa stat jeho clenom co je potrebné urobit?? Mam
YAMAHU X MAX 125. A som z KE
Chcem sa stat clenom Viking klubu. Je to mozne??
- Juro3300
- st. kolobežkár
krasna ucast na jaseni z vsej strany
troska nasmiech ked ste nejaka akoze komunita mikyny si vyrabate a jazdenie radsej bokom tak lestite dalej skutre v garazi
Pozdravujem vychodniarou ktory sa ukazaly

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
waikik bol, Dusan bol, sejco bol... ba i ja som bol (aj ked sa tak nejak do tejto skupiny kvoli mojej neaktivite neratam, a dosiel so mnou i Xawier (Kymco Xciting 300i) a Jozef (Aprilia Pegaso 650)), lubomir mal tusim nejake zdravotne problemy... a ostatni? Nikto nikoho nenuti, o tom by klany byt nemali (o nuteni).
Kto chcel a mohol, prisiel... kto nechcel, alebo nemohol, neprisiel. 

- Juro3300
- st. kolobežkár
asi si nedocital dokonca ked som napisal : Pozdravujem vychodniarou ktory sa ukazaly ale mal som aj namisly odozvu na fore pred zrazom a komunikciu z vychodu sme sli piati ktory sme sa dohodly
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ale docital 
len mi z pozicie moderatora prisiel tvoj prispevok ako trosku nemiestne podrypovanie
Na druhu stranu (a to sa uz opakujem), ja sa do Scooter clanu Vikings ani neratam, ba ani neviem, kolko clenov vlastne ma, a kto kazdy okrem tych, ktorych som menoval, sa este zucastnil... 

len mi z pozicie moderatora prisiel tvoj prispevok ako trosku nemiestne podrypovanie

- Juro3300
- st. kolobežkár
v kempe sme sa bavyli partia ze co a ako a dosli sme ktakemu nazoru ako som uverejnil takze bolo to pisane mnou no zhodli sme sa viacery ak to bolo z mojej strany prehnane ospravedlnujem sa
- waikik
- st. skútrista
...aby tu nebol len Juro 3300 za zlého,tak sa pripájam k názoru,že ak sa už vytvorila nejaká tá komunita na Východe,ktorá chcela jazdiť,debatiť..,ba dokonca robiť mikiny a trička z logom komunity."viď dlho plánovanú jazdu do Červeneho Klaštora....záujem enormný,téma natrieskaná odpoveďami IDEM"..,tak jemne povedané mne osobne prišlo tak trošku ľúto,že počiatočné nadšenie opadlo...Aj preto,že ozaj by sme boli "niekto" ako východniari,keby sme prišli ako scooter clan vikings napr do toho Jasenieho.Možno preženiem,no príkladom by nám mohla byť skupina zo stredu Slovenska...a to nepotrebujú ani mikiny napr.z logom"SCOOTER CLAN MALINô BRDô"......takže žiadne rýpanie..Sme jedná komunita,tak klídek borci....Asi ma tu niekto ukameňuje a skončím ako sólo jazdec...nech....,no bolo vidno v Jasení,že ako súdržní vychodniarskí skutrikari stojíme akosi za prd......a ešte raz prosím..nehnevajte sa na mňa kamoši a kolegovia....berte to trebárs tak,že som precitlivelý.....haha......PEACE FRIENDS
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
zopakujem, čo som napísal:
(podotýkam, že ja som bol, a to napriek tomu, že rodina ani moja nežnejšia polovička z toho neboli nadšení)
Tak to už chodí, za tie roky môjho pôsobenia na tomto fóre (prosím pekne, teraz to bude 8 rokov
) som sa naučil, že nič nemožno síliť. Nikoho nútiť. A keďže každý niekde žijeme a máme svoje problémy a svoj život, tak ani nikoho nekárať za to, že tam či tam neprišiel... nech už boli jeho dôvody akékoľvek. 
A trebárs akcia Červený Kláštor - veľmi rád by som sa jej zúčastnil, ale víkendy mám opäť obsadené. Ak by to bolo možné, sám by som sa prihlásil. No zaručiť sa jednoducho nemôžem...
Nerobím si štatistiku, koľko ľudí odkiaľ sa kde zúčastnilo, a ak by som argumentoval štýlom, že zraz na strednom Slovensku logicky nie je problémom pre stredoslovákov a ich vyššiu účasť na ňom, protiargumentom by mi bola akcia Dukla. Preto týmto smerom ani neargumentujem. Možno je to predsalen v nás. A možno je len náhoda, že z nás - východniarov - to viacerým nepasovalo zúčastniť sa na zraze z akýchkoľvek príčin.THeBaNDiT napísal:Kto chcel a mohol, prisiel... kto nechcel, alebo nemohol, neprisiel.

Tak to už chodí, za tie roky môjho pôsobenia na tomto fóre (prosím pekne, teraz to bude 8 rokov

A trebárs akcia Červený Kláštor - veľmi rád by som sa jej zúčastnil, ale víkendy mám opäť obsadené. Ak by to bolo možné, sám by som sa prihlásil. No zaručiť sa jednoducho nemôžem...
- Burgmanista
- cyklista
- Dátum registrácie: Pi Aug 16, 2013 12:04 pm
- Skúter: Honda VFR 1200 DCT
Suhlasim zo Zdenom východ zlyhal s Prešova som tam bol sam ešte že Stropkov Bardejov to zachránili táka akcia je ras v roku tak neverim že sa neda dopredu naplánovať termin. Ak sa chce všetko sa da zachranme to a poďme na Širavu naraz vo vekšom zoskupení .
- deCORF OBRAEN
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 08, 2013 7:32 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K8
Podotknem že z východu sme boli aj deCORF..Jackdaniels7 a Mucow + dvaja
Suzuki Burgman AN 400 K8 bielo perletová raketa , jazdíme na 3,5L- 4,2L,
Mať moc neznamená mať pravdu...
- Keejwak
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
A s okolia Kosic sme tiez boli aspon 4 

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon, Malossi X-special belt lang remen ...
- deCORF OBRAEN
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 08, 2013 7:32 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K8
Keby sa pri registracii registrovalo aj mesto odkial ludia su tak by ste pizerali kolko východnarov na počet prítomných by bol...
Suzuki Burgman AN 400 K8 bielo perletová raketa , jazdíme na 3,5L- 4,2L,
- bruno62tuci
- st. skútrista
Chlapi vaša chyba je taka že ste neni súdržny tak ako Stredoslovaci vy
kopete každy sam za seba a každy na svojom piesočku.Bolo to vidieť aj v Rožnove.
P.S. neberte to ako krityku ale návod na zamislenie a hladať dake komprovisi a dohody.
kopete každy sam za seba a každy na svojom piesočku.Bolo to vidieť aj v Rožnove.
P.S. neberte to ako krityku ale návod na zamislenie a hladať dake komprovisi a dohody.

- waikik
- st. skútrista
...boli,boli....aj Košice,no to bez debát..,no ja som skôr apeloval na CLAN ako taký a hlavne...Aj len že som si stále predstavoval,že ak idú na pomerne vzdialenú akciu defacto z jedneho kraja viacerí,tak načo sa tak separovať a robiť solojazdy,..toď vsjo....Už sa o tom nebavme..Pozerajme dopredu,nie späť.....Takže hor sa na Širavu,či na ten Červený Klaštor...teším sa na všetkých..
Naposledy upravil/-a waikik v Ut Aug 05, 2014 7:32 pm, upravené celkom 1 krát.
- bruno62tuci
- st. skútrista
Zdeno dúfam že tam pridete ako skupina a nie solo. 

- radopcx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Júl 09, 2013 9:07 pm
- Skúter: žiadny
- Kontaktovať užívateľa:
No ked už píšeš že ste tam boli aj vy samozrejme že hej . ALE!!! Ked už prídete na akciu kde sa stretne niaka ta skupina z fora čo by sa vám stalo keby ste sa prišli aspon zoznámit s partiou nás Stredoslovákov.Neviem či máme vši alebo čo??? My sami ked sme prišli na terasu za hotel tak sme vám ruky podávali na zoznámenie,možno vám to bolo divné že čo chcú tií divný ludia.Ale ani raz za celý kemp ste sa proste niak neprihovorili .Neviem príde mi to divné aby sa ludia zo spoločného fora separovali, ale nevadí, nám v podstate stačí naša super partia ,ktorá si rozumie a vie sa pekne dohodnút na výjazdoch a podobne.Ja sa nechcem nikomu vnucovat aby sa s nami kamarátil !!! Tolko moja reakcia.Ja nemám proti nikomu vôbec nič, tak prepáčte za malú kritiku na Východ.Východniari čo boli v našej partii ako: Waikik ,Burgmanista, Seico ,Juro3300 ,Pietro125 , Dušan, Bandit a Xawier ( dúfam že som na nikoho nezabudol) sú fakt super ludia s ktorými sa dá pokecat o hocičom. Teším sa na další výjazd s týmito Východniarmi.deCORF OBRAEN napísal:Podotknem že z východu sme boli aj deCORF..Jackdaniels7 a Mucow + dvaja