Filter
Moderátor: Moderators
- Tomek
- skútrista

- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Filter
Caute chcem sa spytat ci sa da kupit sportovy filter na adamsmoto alebo nieco take nemusi bit sportove len nie take ako povodne !!! A hlavne zakolko !!!

podpis som si este nenastavil
-
scrat
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
zmeraj si aky priemer mas na karburatore smerom k airboxu a podla toho priemeru si pytaj...a nnemysli ze filtrom to konci...rataj sadu trysiek,kopu nervov a ovela vyssiu spotrebu...a minimalne zlepsenie alebo dokonca zhorsenie vykonu...filter je to posledne co by si mal menit...a sam o sebe ti nic nepomoze...a huci jak krava
btw ja mam tiez len open filter a uz pol roka ladim...ale ja som ho daval z ineho dovodu...takze nielen podla mna zbytocna investicia na zaciatok...ked uz tak daj len sportovu vlozku do airboxu a vecsiu trysku...napr. malossi redsponge...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
scrat
Šak nech si kamoš zmerá priemer vstupu na karburátore, potom rozobere karbec a vymení trysku za vačšiu, aký závit to neviem, možno 4mm ako na 50cc, možno viac... velkosť pôvodnej trysky sa asi tiež nedozvie lebo čína trysky neznačí. V zhrnutí, bude to viac trápenia ako kúpiť nový airboxTomek napísal:No ja ani nechcem menit ale kamosovi treba lebo stary filter mu normalne spadol za jazdy a novy stoji okolo 1600 sk a tak si myslel ci bi sa neoplatilo radsej kupit nie original filter ale nieco ine napr. open filter !!!
-
Mr_kuj
malossi redsponge
Chcem sa opytat na tuto vlozku filtra - malossi redsponge. Je nutne ju nejak namacat a cistit v specialnych pripravkoch, alebo sa len jenoducho vymeni za povodnu a ide sa...?
- qyxza
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: malossi redsponge
vymení sa a ide saMr_kuj napísal:Chcem sa opytat na tuto vlozku filtra - malossi redsponge. Je nutne ju nejak namacat a cistit v specialnych pripravkoch, alebo sa len jenoducho vymeni za povodnu a ide sa...?
podpis som si este nenastavil