Ináč ta trasa celkom dobrá, nájde sa tam aj dobrý asfalt
Pomóóc stratený kufor
Moderátor: Moderators
- 500vka
- cyklista

- Dátum registrácie: Ne Aug 17, 2014 8:24 am
- Skúter: Gilera Nexus 500, teraz "retiazka" Ducati Monster 750
Pomóóc stratený kufor
Dnes 25.8 2014 som si dal taký menší okruh, veď má byť zase škaredo, daždivo Na trase Žilina-Belá-Lutiše-Stará bystrica-Nová Bystrica-Or. Lesná-Zakamenné-Lokca-Or. Podzámok-Dolný Kubín-Párnica-Zázrivá-Terchová-Žilina som niekde stratil kufor! Viem že je to šanca 1:1000000, ale keby náááááhodou niekto, tak prosím dajte vedieť Len dúfam, že kôli nemu nevznikla nejaká nehoda
Predpokladám, že mi uletel niekde v okolí Or. lesnej, alebo Párnice Tam sú super zákruty a tie ja rád
V kufri nebolo nič "cenné" /náhradná kukla, tričko(to ma mrzí), obal na prilbu shark, a 1/2 malinovky
/ Asi to bola karma, lebo som čítal na inom portáli ako niekomu uletel na dialnici kufor a hneď som sa vyjadril ako sa to môže stať, však to musí vedieť
, samé zákruty a nádherná príroda
Základné tvary krásy: žena, kôň, motorka..
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Pomóóc stratený kufor
Treba si tam domontovať pod kufor nejaký koncák, a ten zapojiť do obvodu zapaľovania...odpadne kufor-vypne zapalko a scooter stojí. 
Ja viem možno moja diagnóza zo zamestnania...ale účinná ochrana to na 100% funguje.
prípadne aby človek dlho nehľadal tak malú kamerku ktorá by snímala zadok scootra ... 
Ja viem možno moja diagnóza zo zamestnania...ale účinná ochrana to na 100% funguje.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- Keejwak
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
Alebo sem tam omrknut spetne, ci tam kufor je
to bude najjednoduchsie 
Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon, Malossi X-special belt lang remen ...
- VLADY
- spammer

Lenže sem-tam je možno aj kilometer jazdy a ak vyletí dakam do škarpy zarastenej burinou, ťažko ho človek bude hľadať...a po tme už duplom...alebo dať na neho nejaký signalizátor jak používajú letecký modelári....jaj zas tá moja elektro-diagnóza 
- 500vka
- cyklista

Mať koncák pod kufrom není zlý nápad, ale neviem si predstaviť, že obiehaš /100+/ 2 kamióny a uletí ti kufor?? Asi sa smiechu nezdržíš, keď ti vypne motor a nejaké auto oproti
Viem že je to asi taká šanca ako že sa nájde ten môj kufor, ale šanca tam je 
- VLADY
- spammer

Alebo najjednoduchšie bude istiace lanko od spodku...vidieť ho nebude a pomôže to, lebo kufor zadrží...treba ho nadimenzovať , aby sa to neutrhlo lebo taký kufor tiež nemá kilodvadsať. Inak ja som tento rok poistil kufor 4x M6 skrutka a veľkoplošné plodložky zvnútra....to nemôže povoliť...Leda že by sa to utrhlo celé aj s nosičom jak je pripevnený do rámu scootra . Alebo že sa vyšklbne dno kufra...
Som to tam dal zato, že kufor mi dosť hrkotal pri prejazde nerovností jak je nacvaknutý na platni tak tam je vždy dajaká vôla v tom pôvodnom uchytení,a mi to dosť vadilo ...teraz je napevno cez šrouby , podložené to mám ešte gumou aby to zas malo aj trocha pružnosť ten spoj a myslím že toto riešenie je pre mňa vyhovujúce nakoľko kufor nedávam dole ani cez zimu ....
- 500vka
- cyklista

To lanko je dobrý nápad
Keď som nad tým premýšľal viem asi ako sa to stalo Kedže som ju položil /moto, pred 2týždňami/ schytali to len plasty a kufor Asi tam niečo prasklo a pri prejazde nerovnosťami sa to utrhlo Mne ostala len železná platňa, takže už sa obzerám po novom 
Naposledy upravil/-a 500vka v Ut Aug 26, 2014 12:15 pm, upravené celkom 1 krát.
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
toto spravim aj ja ale nejako modularnejsie ako na sroby lebo tez mi to hrkoce strasidelneVLADY napísal:Alebo najjednoduchšie bude istiace lanko od spodku...vidieť ho nebude a pomôže to, lebo kufor zadrží...treba ho nadimenzovať , aby sa to neutrhlo lebo taký kufor tiež nemá kilodvadsať. Inak ja som tento rok poistil kufor 4x M6 skrutka a veľkoplošné plodložky zvnútra....to nemôže povoliť...Leda že by sa to utrhlo celé aj s nosičom jak je pripevnený do rámu scootra . Alebo že sa vyšklbne dno kufra...Som to tam dal zato, že kufor mi dosť hrkotal pri prejazde nerovností jak je nacvaknutý na platni tak tam je vždy dajaká vôla v tom pôvodnom uchytení,a mi to dosť vadilo ...teraz je napevno cez šrouby , podložené to mám ešte gumou aby to zas malo aj trocha pružnosť ten spoj a myslím že toto riešenie je pre mňa vyhovujúce nakoľko kufor nedávam dole ani cez zimu ....
- Andyaprilia
- skútrista

- Dátum registrácie: St Máj 07, 2014 3:43 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 500
..mne zas hrkoce v kufri...všelijaké náhradné diely...
...asi tam dám nejakú sieťku ako do auta... 
...POHODA...KLÍDEK...SCOOTRIČEK...
- VLADY
- spammer

Ja mám na spodku kufra vnútri podložku takú tú penovú dierkovanú,jak sa dávajú do kúpelky napríklad, stojí to pár centov u číňana na Vajnorskej a predsa len to čo to utlmí, ak veziem dačo v kufri...aj prilbu ak odkladám mám z toho lepší pocit že je na mäkkom .... 
- Andyaprilia
- skútrista

ja tam mám tiež takú hrubú penovú podložku,ale keď jazdím,tak sa mi posúva a všetko hrkoce...asi nalepím na celé dno kufra nejakú tenšiu molitanovú podložku..a možno aj na strop kufra,keď naskočím,aby to nehrkotalo ani na vrchu..
- VLADY
- spammer

No ale ja tam zas toho moc nevozím , viacmenej mi to slúži pri parkovaní na odloženie prilby a rukavíc a možno ladviňák alebo nejaký návlek na krk. Občas tam šupnem tašku čo nosím do roboty ak dakde spravím nákup a ten dám vždy pod sedadlo lebo skrátka čím menej ťažkých vecí v kufri tým lepšie.
- bruno62tuci
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2014 11:36 am
- Skúter: SYM Joyride 125 Evo
- gombo
- skútrista

- Dátum registrácie: Št Apr 28, 2011 7:07 pm
- Skúter: Piaggio MP3 300ie Hybrid
- Kontaktovať užívateľa:
BMW K 1200 LT,Piaggio MP3 300ie Hybrid,EX:Honda FJS 600 Silver Wing,Honda CN250 Helix,Yamaha125cygnus,Kymco heroism,Kymco dink,Honda sfx,KTM ponny II
- Andyaprilia
- skútrista

..vyzerá to dobre,gombo..šikovné ruky by to mohli aj vyrobiť..v zime bude čas na vylepšenia,ked bude aprilka v garáži..
- 500vka
- cyklista

Už som kúpil a namontoval nový Bol som na testovaciu jazdu, skoky /cestné nerovnosti/ zákruty, dášť a rýchlosť /160+/ všetko v pohode
Je väčší na dve prilby, takže ho vidím v zrkadle /kontrolujem/ Ešte dorobím brzdové svetlo asi až cez zimu a budem spokojný