poradte
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a vieme my aku mas prirubu?ak mas hlinik zakonceny valcovou castou da sa prepojit gumenou hadicou ak skrutkovaciu potrebujes redukciu...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
nie , nemal by si.dáš tam kus hadice nejakej z chladiča z auta alebo dačoho podobného ako prepojku a vnútri to napasuješ aby to bolo nadoraz bez medzery a stiahneš dvoma páskami jednu dáš na to pôvodné koleno a druhú na karbec a hotovo. 4takty to tak majú origoš... aj môj že koleno mám gumové a v ňom je strčený karbec a páskou stiahnuté.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To je velmi podobné ako ma peugeot jeden šroub dlhý a druhý krátky. som myslel že je to klasika napr. jak na simsone alebo babete. v tomto prípade by som z toho pôvodného nič asi nebrúsil.. ono by to asi bolo treba skorej najprv odrezať a potom brúsiť a hliník dosť zanáša nástroje ako pilník alebo šmirgel...ja by som asi urobil nástavec teda na tú prírubu by som spravil plech z dvoma dierami tak jak je origoš na karbeci príruba navaril kúsok trubky ako hrdlo na tú prepojovaciu gumovú hadicu. ale s tým asi by bolo dosť roboty a hlavne ak nemáš možnosť zvárať a vrtať .ale zas na druhej strane treba to vždy spraviť čo najjednoduchšie. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!