Pista a čo tak jedna neposedná Mucha tá veľa priestoru nezaberie, hoci jej navigátor - to je iné kafe. Ten zaberie miesta habadej, nič nevie robiť, len Mušku dráždiť, takže žiaadny kompresor na nafukovanie chaty, treba ho nechať pred chatou - "A je to".
Tak Rado uz je doma, prepadove komando jezdcu, jak rikal bruno, nikde, tak my jdem spat. .
Miky: neboj, vy oba se do chaty vejdete, mozna do ni i vjedete
Atlas: jak ctes nize, masaz zajistena a moje Honda je samozrejme lepsi
Andy:
Tak akurát som došiel domov o 21:30 z čiech ,po tme sa šlo fajn .Dnes 268,7km.Gate mi vymenili kus za kus čo som nečakal,myslel som že budem čakať 30 dní na opravu.Takže spokojnosť.Ešte raz pozdravujem Naďu a Rosťu.Rád som vás videl po tak dlhom čase.
PEUGEOT SATELIS 125 COMPRESOR,14,9KW,2009,GPS GARMIN,FULL HD CAMERA,KUFOR GIVI,pneu-MICHELIN CITY GRIP ...nádherné a pohodové výjazdy našim krásnym Slovenskom...(ale aj českom,poľskom,maďarskom...)
ja len tak vykendy alebo ked zoberem dovolenku ak este nejaku mám cez týžden a teraz ked je uz o polpiatej tma nemam šancu ale ako sa bude dat tak bude prepad
Saly a prepad bude v Sucanech nebo na Morave nebo oboji v jeden den?
Jinak pro nas zima zatim prekazka neni, rano 4.5° teď pri navratu ze servisni prohlidky 3° a tma
Čaute.V sobotu sa chystáme do predajne MOTOZEM v DOBREJ v CZ.Rasťo tam ide reklamovat gate,tak sme sa s Vynou dohodli na tejto trase: https://goo.gl/maps/ep8vO
Odchod z Martina bude o 8:00 hod. Tak kdo ma záujem môže sa pridat k nám.Kdo by sa chcel pridat v Žiline tak asi o 8:20, miesto dohodneme.
Príjazd do Martina je naplánovaný o 16:00 ešte za vidna.
Povinná výbava sú vlajky.